Sayfa 264/1122 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Ülkede fiyatlama sorunu var.

Bodrumda 195 TL ye lahmacun pahalı diyorsun.

3 kişi otobüs+ dolmuş kullanarak iki vasıta ile bir yere gitse sadece bilet masrafı [(7,5x3=22,5)+(7,5x3=222,5)] x2= 90TL

Artık 30 TL ye sebze-meyva da ucuz...

TC insanları Avrupaya giremedi ancak oradaki fiyatlamalar bize girdi...

Artık 2 milyona yeni ev 2 yıl sonra 5-6 milyon olacaksa KELEPİR...

Hiper enflasyon döneminde HERŞEY UCUZ, HERŞEY KELEPİR...

En çok da TL....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Vergi, harçlar, cezalar, sgk primleri ve gss yeniden değerlendirme oranı ile artıyor. 2022 Ocak ayında uygulanan %36,20'di. Bu enflasyonla 2023 Ocakta incir ağacı dikecekler.
    Fiyatı yıllık belirlenen işleri yapanları çok kötü zamanlar bekliyor.
    Benim iki çocuk da özel okula gidiyor, fiyat yıllık belirlenir, devlet %30 civarı bir tavan belirledi mecburen o kadar artırdılar, şimdi mesela öğretmenlere arada zam yapamazlar, asgari ücret artıp da öğretmen maaşını geçerse mecbur artırmak zorunda kalacak, veliden ek para da alamaz sözleşme yaptık, ne halt edecekler batacak mı yüzlerce özel okul? Benzer şekilde yemek fiyatını da yıllık belirlediler ne kadar çokmuş demiştim ama bu enflasyonla yılbaşına kadar ucuz kalacak, korkum para yetmeyince çocuklara yaza doğru makarna-pilav dayamaları.
    Çalıştığım yerde öğle yemeği yıllık şirkete veriliyor, geçen sene alan şirket enflasyon nedeniyle batmıştı, yeni gelen şirket yemeğe üç kat fiyat verdi bir yıllığına, hiper enflasyona gidersek o da batar.
    Bu verdiğim örneklerdeki gibi zam yapamayan şirketler çok büyük tehlikede..

3. Buzdolabının olmadığı iddia edilen YOKLUK yıllarında herkes Ankara Batıkentten memur maaşı ile dublex alabiliyordu.

Her eve her gün en az 1 gazete giriyordu.

Her aile 5 yıldızlı otellere değil ama Marmaris'e, Bodrum'a, Kuşadasındaki pansiyona gidip 3-4 GÜN DEĞİL 15 GÜN tatil yapabiliyordu.

Şimdi İstanbul dahil bu bölgeler evrendeki PARALI TÜM YABANCILARIN İSTİLASINA UĞRATILDI.

Kanı ile bu ülkeye sahip millet giremez oldu.

Değil bu tatil bölgelerine başka bir şehre gitmek için otobüs parasına bile tüketici kredisi kullanmak zorunda hale geldi.

Hatta bir önceki mesajımdaki hesaplamadaki gibi başka bir semte gitmek bile ÇOK PAHALI OLDU.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

alın bi pembe domates muhabbeti daha
    markete girdim pembe domatese baktım 39.50 tl yazıyordu fotosunu çektim
    manav reyonundaki görevli
    hayırdır abi dedi
    şimdiye kadar ki rekor pempe domates fiyatını gördüm çektim dedim
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Buzdolabının olmadığı iddia edilen YOKLUK yıllarında herkes Ankara Batıkentten memur maaşı ile dublex alabiliyordu.

Her eve her gün en az 1 gazete giriyordu.

Her aile 5 yıldızlı otellere değil ama Marmaris'e, Bodrum'a, Kuşadasındaki pansiyona gidip 3-4 GÜN DEĞİL 15 GÜN tatil yapabiliyordu.

Şimdi İstanbul dahil bu bölgeler evrendeki PARALI TÜM YABANCILARIN İSTİLASINA UĞRATILDI.

Kanı ile bu ülkeye sahip millet giremez oldu.

Değil bu tatil bölgelerine başka bir şehre gitmek için otobüs parasına bile tüketici kredisi kullanmak zorunda hale geldi.

Hatta bir önceki mesajımdaki hesaplamadaki gibi başka bir semte gitmek bile ÇOK PAHALI OLDU.
    Milli Eğitim Bakanlığı, meslek liselerinde okuyan Suriyeli 600 gencin katılacağı bir festival düzenliyor. Planlanan 5 günlük gençlik festivali, Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak ve 4 milyon 653 bin 750 TL’ye mâl olacak.

https://twitter.com/Haber/status/152...mecdO4WeA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Pembe domates , salkım domates...

https://twitter.com/anasanas84/statu...Fa0vk5Sew&s=19

Türk güvenlik görevlisi Suriyeli kadınları kameraya çekilince çok kızmışlar, hesap sorulmalı diyorlar...

Ahtapot bacağı, dolar mı euro mu ?

Faiz oranları, eurobond...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Şöyle münasip, kallavi bir faiz artışı gelecek,ama ne zaman, işte bütün mesele bu.

8. İnşaat maliyet endeksi 2022 Mart ayında aylık yüzde 9,58, yıllık bazda ise yüzde 101,57 artış kaydetti.

https://www.dunya.com/ekonomik-veril...-haberi-657497

Sırf bu yüzden bile gayrımenkul fiyatları düşemez, hatta artmaya devam eder.Taki bu enflasyon durulana kadar.

Sayfa 264/1122 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •