Sayfa 257/1122 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Doğru olabilir.

Karı-koca 2 öğretimen şu an ek ders dışında 16 bin TL maaş alıyor.

Temmuzda bu en az 22 bin olacak. Ek dersle 25 i bulabilir.

Bu kişiler halen 4-5 bin TL kira ödüyorsa yeni konut alacaklarından bu miktarı da ilave etmek lazım.

Bunların biraz da birikimleri varsa (veya ithal araçlarını yerli ile değiştirirlerse) 1 milyonluk ev alabilirler.

SONUÇ: Konut fiyatları yükselir.
    Komşuda yiyip içerlerse, kıyafet vb. ihtiyaçlarını uzun yıllar boyunca ertelerlerse, alacakları evde karanlıkta oturup battaniye ile ve birbirlerine sarılarak ısınırlarsa ve bi de çocuk yapmazlarsa ya da çocukları varsa başkalarına evlatlık verirlerse neden olmasın!

2. bugün bu fiyatlarlar dan yatırım için beton alan kişi kaç yıl bekleyecek acaba aldığı fiyata satmak için.
    hisse senedi alsa malı kucağımıza bıraktı derler.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Borsayı kesin kucağa bırakacaklar o belli oldu. Bu fiyatlardan konut almak bence saçmalık olur dolarinda 20 TL yi geçeceğini sanmıyorum. Ve bence enflasyona endeksli mevduat çıkacak o zaman eğer 1 yıl lık olursa kimse TÜİK in rakamlarına inanmaz ve tutmaz bence parayı harca çünkü herşeyin fiyatları artacak 1 yıl sonra seçime kadar dişini sık bu benim fikrim nacizane

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bugün bu fiyatlarlar dan yatırım için beton alan kişi kaç yıl bekleyecek acaba aldığı fiyata satmak için.
    hisse senedi alsa malı kucağımıza bıraktı derler.
    emlak balonu başlığı 2007'de açılmış.
    https://eksisozluk.com/emlak-balonu--1694625

Ama bu balon bizde hiç patlamıyor.
    Bu politikalar devam ettiği müddetçe de patlamaz, alan her zaman kazanır.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    emlak balonu başlığı 2007'de açılmış.
    https://eksisozluk.com/emlak-balonu--1694625

Ama bu balon bizde hiç patlamıyor.
    Bu politikalar devam ettiği müddetçe de patlamaz, alan her zaman kazanır.
    Emlak balonu aslında 2019 2020 da patladı...yani dip fiyatlardi...ama biz göremedik nakit ve faizxilik vurdu.875 bin TL ye pazarlik ettiğim yazlık 2019 Ağustos ....şuan 3.5 milyon hadi onu bosverdim sezonluk kirası elini opene 100 bin TL 8 senede amorti var mı böyle bir şey ...

Kupon miktarinda beyan durumunu kontrol et yada satarsan sak diye vergi vereceksin unutma........

Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    2027 vadeli Eurobond getirileri %9’a dayanmış durumda. %2-3 usd faizi yerine düşünülebilir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Benim fideler ikiser yaprak cikartti, bu hafta sonu toprakta yerlerini alacaklar, sonra gelsin taze domates...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayvalıkta pazardan 25 e 3 adet pembe domates aldım 3 gün sabahları 1 er 1 er doğradık kekik zeytinyağ yuvarladık

Gencler iki uc dort aile bir evin odalarini paylasacak yada kontreyner evlerden alacak, nasila suri lerden kalma konteyner cok.......

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    300 metre mesafedeki evlere baktım birde .

55/60 metrekare bahçe katı 2.5 milyon 50 yıllık bina

3+1 orta hali 30 yıllık bina 12/15 milyon .

Bu fiyatlara yeni evlenen nasıl ev alabilir ki uçuk uçuk fiyatlar bir acayip

Sayfa 257/1122 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •