Zaten herkes de ayni şeyi düşünüyor görüyor sanırım, yeni bulaşacaklar uzak dursun bari...
Printable View
Zaten herkes de ayni şeyi düşünüyor görüyor sanırım, yeni bulaşacaklar uzak dursun bari...
Traderx kivirmaya baslamisisn... Boyle yols gelirsin iste sabah 3 ustu diyordun... Her ihtimali yazdin masallah.d
şimdide tepki alımlarını bekliyorlar.. ulan kumar masasında tepki alımı diye bir kavram mı var ? adamın hedefi vatandaşların elindeki paranın %50 sini almak. her girdiği kağıtta bunu da çok güzel yapıyor. twitter galip öztürk sürekli dini paylaşımlarda bulunur görende gürcistanda kumarhanesi yok borsada milleti dolandırmıyor zanneder :) ama çok seveni var boşuna dememiş aziz nesin türk halkının %60 aptaldır diye
Hisse satildikca sürekli satışa sürülüyor, satıştaki toplam 2,8 milyon lotu hic bozmuyor adamlar, sistemli bir satış var...Dünki gibi bugün de aksama doğru 2,50 altına basabilirler. Dikkatli olun.
3 üzerinden az zararlan postaldıklarımı kapanışta 3.81-3.60 arası yerine koydum tekrar...2 trade yapmıştık onları tutturduk 3 cüde biraz hedef şaştı,o hedefin peşindeyiz şimdi, 2'ye kadar basarsa alıma devam :)...ytd.
Dün akşamki tabanı bozdu çıkacak hareketlerine benziyor sanki.. Dibi gördü düşmez bak daha mesajı verip gelene kitliyor hala sanki ytd.
refaba seni takip ettiğim kadarıyla en bitik kağıtlarda bile kar etmeyi başarıyorsun. ya çok ballı sın yada bu işi biliyorsun.
bu hisse 1880 de ikili dip yapar...gibi ...ondan sonrada sert yükkselişler olur .....galip aganın hissesi kalmadı takasta ..anlamadık onu neden ..YTD
2.60 ta yapar belki ikili dibi :)
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
selam arkadaşlar,
bilgisayarım tamire gittiği için matrikse bakamıyorum. hissede durum ne? biriniz derinlik atarsa müteşekkir olurum.
2 dk ya kalmaz asagi basacak gibi panik olustu
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.57-58 devamli hareket halinde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi alışlarına verdi yavaş yavaş,şimdi de panik hareketlerle mal toplar
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Philospher kac gundur cikacak imali yazilar yaziyorsun hic edep yok mu? Ayip lan
Sertan dün tabandan 4 defa aldıklarına talibim. 2.30 yazdım senin kağıtlara
2,56-2,57
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sabah tabandan yazdım hala gelmedi
Bu nasil bir soygundur
bakmak, görmek, yorumlamak farklı bir şey
imzalık yorum olmuş
dün elindekileri bitirdi diye cakas atıp bugün yukarı diyenler bi el kaldırsın bakayım
algıyla kim oynuyor ?
14 milyonu satmaya kalkarsa 2 ler 1 ler hayal olur
satılan bir şey yok yok yada ne kadarı satıldı bilemezsiniz...
yok dibini gördü yok surdan döner, yok 1 lere vb buraya kadar çakılır, diyenlerin %95 içi boş sallamasyon
kâğıdın akıbetini kestirmek zor
batacak, çıkacak vb demiyorum patron satarsa herkese geçmiş olsun diyorum.
heryere dip izlenimi veriyo
yazılarım yatırım tavsiyesi içermemektedir .
Batum Metrocity faz 2 projemizi ziyaret ettik, çalışanlarımıza hayırlı ramazanlar dileklerimizi ilettik Allah yardımcıları olsun.
Adam bozuntusuna para lazım naaapsın. SOS..
Milletim kayiplari ile dalga gecen çakal yığılmış buraya ...arkadaşlar kendi fikriniz ile hareket buraya bakip 3 5 ... lin sozune kanip islem yapmayin ytd dir. Uyaridir
Surekli 11 seklinde alim satan yapan iyi aile cocugu kimdir
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkez düşeceğini biliyor ama ya çıkarsa umudu var zaten ky ne zaman çıkmaya başlasa kağıttan kağıt yükseliyor. zarardayız kağıttan çıkamıyoruz sinir harbine döndü iş zarar sindirtmeye başladı insanların sabırlarıyla oynuyor. hep aynı terhane bir noktaya çekiyor 2-3 puan üstünde biraz yatay seyir yapıyor olmadı 5 puan üste atıyor kağıtları 5 er 5 er alıyor 50 şer 50 şer satıyor. SPK seyrediyor biz el mahkum seyrediyoruz. sabah 2,61 e çekti 2,75 gösterdi sonra 2,6 yaptı 2,71 sonra 2,56 şimdi 2.59 da algı hep aynı ya yükselirse algısı yaratıyor insanlar zararda mecbur bekliyor. zaten bizde düşenin peşine gidiyoruz çıkan kağıda ky girmiyor.
kağıdı inşallah çıktığı yere değilde düştüğü yere götürür.
2.59-2.60
2.60 ton biri yazıyor biri alıyor nereye kadar devam edecek bakalım
2.70 e kadr kademelerdr sadece 20000 lot var isteseler 5 dakika kaldirirlar
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü kedi nerede sıçrar onu kestirebilen al sat ta kazanır daha büyük operasyon bence tarih oldu tabi bizimkisi sadece tahmin bi bakarsın taban olur bı bakarsın tavan olur operasyon bittiyse daha aşağıda olur.ytd
Dun 3.6 idi bugün 2.6..Buna kimse tepki vermedigine gore. Haftaya 1.6 olursa sasiran olmaz. Ytd
En dibine geldi: 2.56