Originally Posted by Samsunlu Sertan dün tabandan 4 defa aldıklarına talibim. 2.30 yazdım senin kağıtlara ben de ilk defa telefondan 2.50'ye emir yazdırdım. haydi kemik
Originally Posted by eski bir dost ben de ilk defa telefondan 2.50'ye emir yazdırdım. haydi kemik Sertanın 2.80lik kağıdına 2.50 çok kardeş. İşine gelirse 2.30[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Originally Posted by Samsunlu Sertanın 2.80lik kağıdına 2.50 çok kardeş. İşine gelirse 2.30[emoji1] [emoji1] [emoji1] hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor.
Originally Posted by eski bir dost hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor. Sertanın parasını ramazan bitince alemlerde yiyecem
Originally Posted by eski bir dost hiç bir şey göremediğim için kademeli vereceğim. 2.50 sonrası 2.30 olur sertanda mal çokmuş dadaşa bile yeter. o zaten hep alıyor. Eski dostum sertanın hisselerinden ve parasından vazgeçtim. Fonette galibi tokatlamak daha zevkli.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Originally Posted by Samsunlu Eski dostum sertanın hisselerinden ve parasından vazgeçtim. Fonette galibi tokatlamak daha zevkli.[emoji1] [emoji1] [emoji1] ben de emir iptali verdim. bu saatten sonra 2.50 görürse aşağısı var diye. artık sertan bi şekilde halleder. galip'i tokatlayayım derken dayak yeme sonra.
Originally Posted by eski bir dost ben de emir iptali verdim. bu saatten sonra 2.50 görürse aşağısı var diye. artık sertan bi şekilde halleder. galip'i tokatlayayım derken dayak yeme sonra. 3. Tokatı vurdum bugün.
Originally Posted by Samsunlu 3. Tokatı vurdum bugün. Galip ağa fonette sen orada, iyi kazançlar😇😇😇
Forum Rules
Yer İmleri