gelene malı iteliyorlar görüntüsü veriyor tahta
beklentime ters gidiyor şimdilik...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Fiili dolasimda 15 milyon lot bulunan hissede 13 milyonluk satis yaparsaniz hissenin fiyatini 20 kurusa dusurursunuz. Boyle %20 ile olmaz o isler. Bu adamin attigi her adim yasa disi ama iste almis reisi arkasina yapacak bir sey yok. Devir onlarin
satacağını sattı haftayı bu şekilde kapatması muhtemel
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 milyon lot hacim oldu, sabahtan 2,8 milyon satışta toplam mal vardı hala 2,8 milyon, hic değişmiyor 100 bin artı 100 bin eksi oluyor en fazla, demekki sattık ca adam sürekli satışa sürüyor burdan bu anlaşılıyor, bugün 2,80 göreceğini düşünmüyorum artik, 2,60 altına gitmesi daha kuvvetli...ytd
sana keşke satsaydın demiştim. normal bir borsa hissesi olsa al sat önerisinde bulunmam ne olacağı belli olmaz.
işin içinde galip öztürk varsa direk satın almayında bulaşmayında derim. galip öztürk kumar masasıdır kumarhane hiç bir zaman zarar etmez dünyada zarar eden kumarhane var mı ? yapabilceğiniz tek şey galip öztürk ün bulaştıkları kağıtları alanları uyarmak ve daha fazla insanların canının yanmaması için insanlık görevinizi yapmaktır ben öyle yapıyorum. nerede bir galip öztürk varsa oraya gidip insanları uyarıyorum sizde bu saatden sonra öyle yapın.
Satacak mal da alacak mal da bitmez borsada,normalde tepki alımları gelmeli...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri