Sayfa 265/682 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Kendı adıma konuşuyorum;kendım ettım... kendım buldum... uç kuruş kazanınca kendımı bı bok zannettım.... cın omadan adam ve hatta Galıbı çarpmağa kalkştım...çoluğun çocuğun rızkını bu kahpenın tahtasına pardon rulet masasına teslım ettım.... paramızla bela aldık başmıza...haa bu adamı suçu mu? hıç bır suçu yok... adam hırsızlığını ılk defa yapıyor kı... bıle bıle oturduk kuçağıa... şımdı o dıldğı gıbı,fantazısı nasıl ısterse oyle şe yapacak.... ne dıyelım hakkıdr... Zarar mıktarımı yazmıyorum bıle... bekleyeceğız mecbur... kısmtımızde varsa helal paramız gerı gelır.... yoksa gıden gıtı zaten....3 ay mı 5 ay mı.. artık orasını Allah bılır...Allahım sen benı affet... eşımın ve çocuğumun yuzune bakamıyorm bıle....kendımden ığrenıyorum...Azız Ramazan gunu Şu yaptığım rezılık ya başka da bır sey değıl....Bunları son olarak beklı okuyan olur,ıbret ve ders alır ve bu hırsızdan uzak durur dıye Allah rızası ıçın yazdım....Hoşçakalın...
    Bana çok kızıyordunuz sayın dadaşmete.

2.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Kendı adıma konuşuyorum;kendım ettım... kendım buldum... uç kuruş kazanınca kendımı bı bok zannettım.... cın omadan adam ve hatta Galıbı çarpmağa kalkştım...çoluğun çocuğun rızkını bu kahpenın tahtasına pardon rulet masasına teslım ettım.... paramızla bela aldık başmıza...haa bu adamı suçu mu? hıç bır suçu yok... adam hırsızlığını ılk defa yapıyor kı... bıle bıle oturduk kuçağıa... şımdı o dıldğı gıbı,fantazısı nasıl ısterse oyle şe yapacak.... ne dıyelım hakkıdr... Zarar mıktarımı yazmıyorum bıle... bekleyeceğız mecbur... kısmtımızde varsa helal paramız gerı gelır.... yoksa gıden gıtı zaten....3 ay mı 5 ay mı.. artık orasını Allah bılır...Allahım sen benı affet... eşımın ve çocuğumun yuzune bakamıyorm bıle....kendımden ığrenıyorum...Azız Ramazan gunu Şu yaptığım rezılık ya başka da bır sey değıl....Bunları son olarak beklı okuyan olur,ıbret ve ders alır ve bu hırsızdan uzak durur dıye Allah rızası ıçın yazdım....Hoşçakalın...
    benimde zararım cok fazla hadi biz geldik suçluyuz da borsa yöneticisinin bu denli serbestlige göz yummasi allahtan revamidir

3. gelene malı iteliyorlar görüntüsü veriyor tahta
    beklentime ters gidiyor şimdilik...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. Fiili dolasimda 15 milyon lot bulunan hissede 13 milyonluk satis yaparsaniz hissenin fiyatini 20 kurusa dusurursunuz. Boyle %20 ile olmaz o isler. Bu adamin attigi her adim yasa disi ama iste almis reisi arkasina yapacak bir sey yok. Devir onlarin

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    -----sebep?
    satacağını sattı haftayı bu şekilde kapatması muhtemel

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 5 milyon lot hacim oldu, sabahtan 2,8 milyon satışta toplam mal vardı hala 2,8 milyon, hic değişmiyor 100 bin artı 100 bin eksi oluyor en fazla, demekki sattık ca adam sürekli satışa sürüyor burdan bu anlaşılıyor, bugün 2,80 göreceğini düşünmüyorum artik, 2,60 altına gitmesi daha kuvvetli...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    benimde zararım cok fazla hadi biz geldik suçluyuz da borsa yöneticisinin bu denli serbestlige göz yummasi allahtan revamidir
    sana keşke satsaydın demiştim. normal bir borsa hissesi olsa al sat önerisinde bulunmam ne olacağı belli olmaz.
    işin içinde galip öztürk varsa direk satın almayında bulaşmayında derim. galip öztürk kumar masasıdır kumarhane hiç bir zaman zarar etmez dünyada zarar eden kumarhane var mı ? yapabilceğiniz tek şey galip öztürk ün bulaştıkları kağıtları alanları uyarmak ve daha fazla insanların canının yanmaması için insanlık görevinizi yapmaktır ben öyle yapıyorum. nerede bir galip öztürk varsa oraya gidip insanları uyarıyorum sizde bu saatden sonra öyle yapın.

8. Satacak mal da alacak mal da bitmez borsada,normalde tepki alımları gelmeli...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 265/682 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •