sitede yazanların büyük %90'nın üzerindekinin ellerinde max 100 - 2500 lot vardır her birinde die tahmin ediyorum. Ayrıca seansı izlerseniz bu kylerde öyle hareket edecek biri yoktur.
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Kardeş yazına ,üstüme alınmadım,ha bana da diyorsan, ytd demişim zaten görüşümdür demişim.hs bu arada sen bundan bir halt olmaz görüşündesin anlaşılan,saygı duyuyorum elbette.madem güvenmiyorsan niye burdasın. .yanlış anlama fikir tartışması yapıyoruz. Selametle.Bu arada hisse mutlaka yükselecek diye alınmaz demişsin.Hisseyi alan kişi düşsün diye mi alır?
bazen güzel yazılar yazıyorlar yorumcular yorumlardan birsi şöyle '' 11 lerde iken uzak durun düşecek diye yazmayanlar 0,95 olunca herkesin burdakilere iyilik edesi gelmiş bu yaygaracıların çok olduğu yerde olmak güzel'' sizce nasıl
Yok batık kardeşim size niye olsun tabiki de byakıl arkadaşa yazmıştım.siz de ben gibi zaten batmışsınız bekliyoruz işte başka batıkçılar olmasın diye.ben şimdi değil kağıt 1.60-70 arasından beri böyle yazıyorum kağıt yarı yarıya düştü o zamandan beri yaklaşık on gündür yani.haklı çıktım haklı çıkmaya devam edeceğim.bazıları kapıdı övsün ama bir veri yok taban taban aşa gelen günde 80 kademe inerek gelen bir enkazdan bahsediyoruz
hisse senedinin adedini örnek diye verdim rakamlar örnekteki gibi yüklü hisse senedim olduğundan seansı izliyorum. tek elden yönetilirse olasılık tek kişi birden fazla emir verip aynı anda siler. Lot adedi az olsada 0,95'lerde de yaptılar bu olayı buna benzer olayları vangd gördüm. bunlar tek bilgisayar ile değil ellerinde birden fazla bilgisayar birden fazla hesap bir odadan yönetiliyorsa şaşmam doğrusu aynı anda sil komutunu aynı anda silerler
ben bu hisseye elimdeki lotlardan başka para yatırmam yalnız elimdeki lotların yarını yüksek fiyattan satıyor alt kademelerden alarak hem maliyet hemde lot adedimi arttırıyorum. en son işlemim kendime göre iyi lot arttırdım doğrusu tabiki biraz şans ve seans izlemlerimle arttırdım.
Kademelerin bir anda 300er 500bin lotun koyulduğunu gördüm fiyatı istedikleri gibi yön verebiliyorlar bu net hem para hemde lotları var bu hisse bir nehir gibi ky de bu nehre atlıyor sürekli şelaleden düşüyorlar her seferinde bu son diyorlar ama son dönemde şelale den düşürme işi bitti yakında bir çıkış olabilir
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ifade hicbir sekilde finans analizi ile uyusmuyor sn. By Akil... niye derseniz ?
bu sekli ile ozgyo ucuz ise , bist icindeki diger gayrimenkul sirketlerinin %90'i bedava otesi bedavadan islem goruyor demektir. su hali ile ozgyo 0.94 fiyatlari ile bile sektorel olarak en pahali gmyo sirketlerinden biridir.
ama derseniz ki, borsa sadece bu degildir. hisseyi elinde bulunduran hakim gruplarin maliyetleri ile bu piyasa degeri bir paradox olusturuyor bu nedenle hisse fiyatlarini ipe ipe yukari cekecekler bunu anlarim
saygilar
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Dostum kâğıtta inanılmaz baskı var umarım maliyetin yüksek değildir,elbet hareket edebilir diye bende düşünüyorum ama 1 tl altı olmaz derken 0.94 u gördük açıkçası ne olacağını kestirmek çok zor inşallah uzunca yataya sarmaz patron olaya el atar yoksa galip hisseyi dibe batıracak
Batık kardeş senden bir ricam var,tuclk sayfasına takas atabilirmisin,günlük ve son 1 aylık mümkünse tabi,atarsanda atmazsanda şimdiden teşekkürler
Ben , daha çok , hissenin likit olması ve şu anki fiyatının şişik olmaması , hisseye ilginin çok fazla olması gibi durumların üstüste çakışması nedeniyle hisseye giriş yaptım. Çünkü büyük oyuncuların , likit hisselerde pozisyon aldıklarını bilmekteyim.Hissenin verilerini hatırlatma sebebim ise , hissenin şu haliyle mali yönden sağlam ve fiyatının da makul seviyelerde olduğunu hatırlatmak içindi.Hayek kardeş , Servet gyo topiğinde tanışmıştık. Burada seni gördüğüme sevindim. Saygılar.
Ky olarak biz ne desek ne yazsak boş,ky nin alması ve satmasıyla bu hissede tek kademe işlem olmaz,galip ve patron ne düşünüyor onu bilmek gerek,açıkçası mal satmak içinde yukarı hareket yapması gerek diye düşünüyorum ama adamlar öyle sistemli satış yapıyorki örnegin 1.20 üzeri dağıttığı malı tekrar alırmı onu düşünüyorum,öncelik 1.05 üzeri kalıcı gitmesi gerekki altta verdiklerini alsın,işlem hacminin bu kadar çok olması insana iyi düşünce vermiyor,forumlara bakılırsa ky alım yapmaktan korkuyor o yüzden adamlar istediği gibi at koşturuyor aşağı basmak isterlersede basabilirler çünkü çapraza almaları kolay,bekleyip göreceğiz zaten zararda olan ky satmaz düşerse de çıkarsada şansa artık
gyo'larda PD\DD oranları,
YKGYO=0,95
YGO=0,49
YGGYO=0,68
VKGYO=0,51
TSGYO=15,36
[OZGYO=0,50
TRGYO=0,33
TDGYO=0,81
SNGYO=19,77
RYGYO=0-25
PEGYO=0,59
PAGYO=0,40
NUGYO=-2,52
MSGYO=1,09
MRGYO=0,19
KRGYO=0,78
KLGYO=0,21
EKGYO=0,45
DZGYO=0,71
AVGYO= 0,39
AGYO=0,63
Bunun yanında diğerlerin bilançolarını- kısa ve uzun vade borçları,nakitleri-
sizce ozgyo diğer gyolardan pahalı mı yoksa ucuz mu ne dersiniz
yatırımları vs incelemek gerekir.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Almayın kardeşim. Adam. Aldıkça. Basıyor aşağı bir haftada 7000 TL zarar yazdım. Burda yada çok alın hisse çıksın bizde zararımızı çıkartalım söz bilirsiniz
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir şey söyleyeyim mi,bu kağıdı burda meth edenler ya acemi ky ya da pazarlamacı 25 yıldır borsa tecrübem bunu diyor.kağıt ucuz diyen kişi malı pazarlıyor demektir.bu bu kadar net.haa ucuzsa kendine sakla insanları yönlendirme.kime göre neye göre ucuz bu kağıt 11 i gördü diye ucuz diyorsan 0.50 lerden gitti oralara.yani 0.50 dibi.kağıt 11 den düşerken 3-4-5-6 lı giyatlarda ucuzdu bunlar için o yüzden bu tip spek kağıtlarında spek eköeğini yer ve 345 yıl nadasa bırakır hayl kurmayın.maliyeti bulan kaçsın diyeceğim ama adamlar bir kere kementi boynumuza geçirmiş bırakır mı.amaç maliyet düşürme adı altında mal kakalamak onlarda milyonlarca lot var ama sabır da var.kyy ihlaslara baksın bu kağıdın filmi orda oynandı zaten.bundan on sene önce onlar pazarlanoyordu şimdi 30 karda sürünüyor.vestelzedeleri de gördük biz.ahh ah ky akıllanmayacak.bu kağıda yatırılan her kuruş erimeye mahkum.onu bilir onu söylerim.sadece uyarmak şstiyorum yeni girmek isteyen yada maliyet düşürmek isteyenler için.cemaşta 0.95 lerdeydi bunun yaptığı hareketler pna çok benziyor şimdi kaç 0.70 lerde eee birr zamanlar o da ucuz du diyenler vardı.sonra bu tipler kayboluyor ortadan sana da kafayı sıyurmak psikolojiyi bızmak kalıyor geri hayal kurmayın borsada altın kuraldır.inatlaşmayın.çığ geliyor sen önünde dugacağı m diyorsun iyi o zaman çıkta dur önğnde sonunu gör
4 den 5 den mal yemissin...95 kurustan alanla ayni maliyette gibi konusuyorsun....borsada her kagittan para kazanilir butun mesele kactan maliyetlendiginde..
Hdi ya ciddi misin? Vay be,0.94 peki yarın 0.57 kuruşa inerse şayet ben de sana mı diyetim 0,94 tten maliyetlenmişdin 0.57 den alanla aynı maliyeti yapıyorsun.ha ha çok komiksin.bak beni iyi dinle rehav ı 110 dan almıştım yaklasık 1 yıl önce o zaman 1.30 dan falan geliyordu ucuz alayım dedim.sonra 1 00 oldu ooooo maliyet düşürülür dedim sonra ne mi oldu 0.60 tan nisan gibi verdim.şimdi nerde 0.60 larda eee ne oldu 8 aydır maliyet düşüren kazandı mı.
Escom aldım aynı zamanlarda 1.10 lardan o daha yukarıdan geliyordu sonra aynı hikaye 0.60 tan kol kestim iki kağıtta 6-7 bin lira zarar yazdım.şimdi escom nerde 8 aydır 60 larda.iheva aldım 50 lerden sonra bir yıldır 300 da geziyor maliyet düşürsen ne olacak kağıt çöktü çöktü kalkmıyo.ulaş aldım 1.90 lardan ne oldu 0.94 e indi şimdi 1.15 keree sürtüyo ah koçum benim bu işler aöyle düz mmantıkla olmuyor martta seçim açıklanmasıyla tam 35bin lira bıraktım kol kestim.piyasada fiyat neyse odur haa zar atarsın döner o senin şansın.snkrn da vardı 2 üzerinden almıştım 1.40 larda maliyet düşürdüm ne yaptı 1 e indi sonra 4 e bir yıl sonra gitti.spek lot sayıyor enayimi senin aldığın yeri.n üstünden satmana fırsat verir mi.kapana sokıştık yapcak bişey yok zamanımız gidecek ama 1 ay ama 1 yıl ama 3 yıl ders almanız lazım tecrübe bunlar hep yenenkazıklar ama kazık yiycem ben diyorsan serbest borsada yersin zaten
Çok doğru söylüyorsun iberata kardeş , bazıları şişik fiyatlardan hisseyi alıyorlar , sonra da, fiyat iyice düşünce , doğal olarak umutsuzluğa kapılıyorlar. Bu hisseyi 3 - 4 TL. lerden alanların , bir daha bu fiyatları görmeleri zor olabilir. Ama , ben 0,96 TL. den almışım. 1,30 TL. yi görürse, satar kaçarım. % 30 kar hiç de fena değil.
Eski mesajlarımda var. Gülerim dedim. Ne cesaretle atladılar anlamadım. Şimdi 3-5 yıl yataya bağlasa sonra en fazla tepenin yarısı kadar çıksa yine zaman ve para değeri olarak zarar yazsa yatırımcı ne olacak? Niye ince eleyip sık dokumuyorsunuz? Ytd
Galip , kısa bir zaman önce Merko hissesine girdi. Batmak üzere olan şirkete %100 bedelli sermaye artışı yaptırdı. Hisse 1 TL. lerde idi.Bedelliye katılmayanların bedellerini ödeyerek kendisi satın aldı. Şimdi hisse fiyatı 1,40 TL. lerde. Yani , Galip , batık bir hisseyi vezir , güzel bir hisseyi de rezil edebilecek mali güce sahip. Kendisinin bulunduğu hisselerde filim bitmez. Özgyo da da fılmi bitirdiğini , 3-5 yıl bekleteceğini sanmıyorum. Kısa bir dökme hareketinden sonra 1 TL. üstü fiyatlardan yoluna devam edeceğini düşündüğüm için, 0,96 TL. fiyatlardan 40.000 adet hisse almış bulunmaktayım.
Burada maliyetlerin 3-4 tl olduğunu söyleyenler o zamanki işlem hacmi ile şimdikine baksın,bu hissede 2 tl üzeri maliyetli çok az insan var,hisse fiyatı bencede çok uygun,uygun olduğunu düşünmesem 10 kez gir çık yaptığım hisseye 1.06 dan atlamazdım,1.03 den yine aldım şansa bakki 94 e verdi
Şimdi düşüncelerim tersine döndü avgyo daki gibi olabilir ihtimalinide düşündüğüm için 94 ten almam blok basarsa 90 altında al sat için girerim
Hisse ucuz derken neye göre kime göre ucuzunu iyi düşünüp ona göre almak gerek,14 yıldır borsadayım bu hissede hareket henüz bitmez diye düşünüyorum,tabi şuan hisse fiyatı ucuz desem kendim 10 bin lotluk beklettigim paraya alırım
Borsada altın kurallar,
Kâr cebe yakışır demeyi bilmek,sattığın hisseye tekrar tekrar girmemek,dip yoktur mantığını bilmek
0.94 altında işlem yapmadı o yüzden çok ucuz diyelim,tabi hisse operasyonu bitiriyorsa 0,90 a 0.80e düşersede kimse kimseye kızmasın borsada risk almayan kazanamaz
Galipin hesaplarını bilemeyiz elinde dünya kadar hisse var bulduğu yerdenmi satacak biraz yukarı yapıp gel gel yapması gerek bakalım bu hafta neler olacak Hayırlısı olsun inersede çıkarsada
Umarım tavan tavan gider herkes kazanır
Galip bedelli parasini çıkardı.
Ozderici bedelli yapsa da koymaz artık.
Piyasaya elindeki lotlarin yarısını saldı.
Ozderici 10 yıl emek verdiği projeyi galipe yedirmek istemiyor.
Kavga devam edecek gibi.
Selamlar,
Kağıt üşer çıkar onu karadenizli bilir ancak analizi doğru yapmak lazım.
Israrla dökmek yazılıyor ya ona itiraz edeyim.
Dökmek/dökmeye çalışmak fiilleri takası dağınık olan, kyatırımcıda önemli miktarda mal olan kağıtlarda yapılır.Uzun vade alabilir.Genelde patron veya patronun yetkilendirdiği/izin verdiği gruplar tarafından yapılır.Kağıt ısrarla itibarsızlaştırılır ve değerinin çok altında tutulur.
Burada ise böyle bir durum yok.zamanında patron bunu yapıyordu ısrarla 1-1.30 larda fiyatı tutuyordu.ama projesi vardı.yatırım paraya dönüşme sürecindeydi.Malı toplayıp 2.50-3 den dağıtacaktı.Ancak galip ve kurmayları bunu önceden gördü ve malı ufak ufak şahıslarla tırtıkladı.sonra da kendi ortaya çıktı.Neden? Çünkü patron o kadar rahat satıyordu ki takası 55-60 lara düşmüştü.hırlaşınca 51 e kadar düştü ve barutu bitti..işte ondan sonra kozlar galibe geçti.üstüne cahil bir açıkcıyı da yakalayınca pastanınkreması oldu.devlet araya girdi.kağıdı işleme kapattı ve kapalı seansda zorla açıkcının malını 4 katı fiyata kapattırdı.vs.vs..
Yani demem o ki mal zaten patron ve galipteydi.kyatırımcı da mal yoktu ki dökmeye çalışsın.o nedenle bu dökme durumu burda geçerli değil.
Şu anda da piyasa kötü,nakit lazım,patron da bu pislikleri biliyor,yeni projesi yok ,karı yok vs vs bu projeden çıkıyor.(görüntüye göre)
Ya da olası gelecek olan bedelli için naktini yarattı ve patrona ben hazırım dedi.nakiti kullanır ve 3-4 ay burda tutup bedelliyi bekler.
50 sattı gürcüstandaki 50 kaldı sanırım.ortası pek olmaz gibi..ya tamamen çıkacak ya da tekrar girip 49 u toplayacak.
Patron kendi malının ederini biliyor o yüzden 1 e kadar mal almadı.zaten nakit sıkışıklığı da var diye biliyorum.1000 dairesinin 400 ü 2 yıldır boş..sitesinden ciddi şikayetler var.aidat toplayamıyor.Gelenden çok giden var vs.vs..bu ortamda artık bu daireleri satamaz ve malı durduğu yerde eskiyor.
Sevgiler.
Galipe devretsin o zaman...
Galip aidat toplamasını iyi yapar.
Eksiksiz toplar.
Ozdericinin kira sertifikasını talep olacak mı. Olmaz ise ne olacak.
Yada galip bu sertifikalara bulasacak mi.
Ozderici gel inatlaşma, galiple anlaş. Çimenler ezilmesin.
Hersey bahane niyet sahane diyelim...galipte hala 36 var ve maliyet 4 lerde e mi...ozdericide 50 gibi mal var 2018 de bedelliden 150 milyon para geldi offff...galiple ozdericiler bu kadar mal sahibiyken yaparlar bi cakallik mali cekerler yine 5 lere ama o zaman ben zaten burda olmam
Duserse alirim....duserse yine alirim...1 aldiysam geride 19 daha var alacagim
Benim için bu fiyatlar aşırı pahalı. Ytd
40-50 bin lot nedirki yerol başkan elindeki lot miktarını yazabilirmisin sakıncası yoksa?buradaki ky ler herkeste 5-10 bin lotttan fazla yok sanıyor
Neden bekliyorsunuz çıkacağına bu kadar emin olan bir kişi,neden 1 alıp 19 geride bırakır???bence diğer 19 uda almalısınız p.tedi açılışta yapıştırın
Bende 15 bin lot var ve p.tesi 97 yi göreceğine emin olabilsem hemen 10 bin lot yapıştıracam al sat için ama ister istemez korkuyorum