Originally Posted by
Hunter_sipek
Bir kağıdı mutlaka yükselecek diyerek alım yapılmaz.çünkü aylarca yıllarca sürünen kağıtlar var.bu kağıdı haşl ky alıyor kim ne derse desin.herkes fikrini paylaşacak tabiki ama hisse ucuzdu diyerek pazarlarsan burada sana biri bir şeyler söyler bunda incinmemeniz lazım.insanların maliyeti 1.50 ve yukarısıyken burda ucuz edebiyatı yapılamaz.ucuzsa değerliyse niye yüzde 21 düştü sadece bu hafta.lafla peynir gemisi değil hiç bir gemi yürümez galibin gemi hiç yürümez.tonlarca zarar var kağıt endeks yüzde on arttı bu hafta ve hala aşağıda gözü dalga geçmeyin sizin gibi yazanları 1.70-80 lerdeyken çok deşifre ettim öyle soyguna çanak tutmak yok
Kardeş yazına ,üstüme alınmadım,ha bana da diyorsan, ytd demişim zaten görüşümdür demişim.hs bu arada sen bundan bir halt olmaz görüşündesin anlaşılan,saygı duyuyorum elbette.madem güvenmiyorsan niye burdasın. .yanlış anlama fikir tartışması yapıyoruz. Selametle.Bu arada hisse mutlaka yükselecek diye alınmaz demişsin.Hisseyi alan kişi düşsün diye mi alır?
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri