Bu borsa hayatta dusmez..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu borsa hayatta dusmez..
siyasetten sonra topik sakinlerinden birileride aklınızla dalga geçiyor :)
sayfa kirliliğinden başka birşey yok
Reuters Anketine göre;
Gelen vergi artışları ile birlikte Enflasyon Temmuz ve Ağustos ayında çift haneyi görebilir.
Yıl sonu enflasyon tahminleri ise %40'tan %50'ye revize edilmişti. Bu artışlarla %60 seviyesine yeni revizyon gelebilir.
yüksek enflasyon demek borsada ne demek??????:)
Short falan acilmaz bu borsada aman dikkat.. eksi gormeye tahammul yok.
Yukarı tar tar demek
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni
ezip geçtiler :oleyo:
benden PAS...
USTA ABİLERİMİZİ dinleyin daha
6 sında burada kritik yapmıştık Tekniğin babası bende diyenle:)benim grafa olmaz o çıkış diyip sabah akşam 2 li tepe bekleyen teknikçi %6 yakın yukarı hareket olmuş.1-2 kontratla burada ahkam kesmeyin .Sendeki teknik şam babası oyunun hakimi Badem spor önce hangi ligde oynayacağını öğrenecen yoksa dediklerini yaptıysa benimle iddialaştığın zaman diliminde güzel sopa yemişindir .Ha sizler büyük tekniçiler olun sıkıntı yok ama oyunda kalan iz sürücü teknikçilerdir artık.
Herşeye zam gelirkern falan borsanın düşeceğini sanmak.?Enflasyonun yeninden hareketlenmesini bekliyorum.RTE işte faiz artırdılar ben size demiştim bu arkadaşlar söz dinlemiyor falan der artık.RTE hem böylece yeni vergilerin yükünü üzerinden atmış olur hemde ekonomist olduğunu kanıtlar.Belediye seçimlerine de öyle bir havada gireriz işte.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf genelgesini imzaladı.
Kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı bildirildi.
İdareler, genelgenin düzenlediği konularda bünyelerinde gerçekleştirdikleri iş ve işlemlerle bu kapsamda elde ettikleri tasarrufları, izleyen dönemde tasarruf imkanı olan alanları bakanlıklar ve diğer idareler aracılığıyla 28 Temmuz'a kadar Hazine ve Maliye Bakanlığına resmi yazıyla bildirecek.
enflasyon artacakta ne kadarını tableya yansıtacaklar...
önemli kısmı orası...
atılan gol 2 yazılan 1 olacak...
zammı tırpanlayacaklar...
cuma sattıklarımı yerine koymuştum graf sorulmuş 240 dk grafta flama formasyonu mevcut 76.50 formasyon hedefi çalışırsa , katlama kanal hedefi 80 alalım satalım sormayın özelden ben sadece gördüklerimi paylaşıyorum yanıla bilirim karar ve stoplos , maliyet sizin işiniz benimki sadece teknik bakış , katalizörümüzde ARABİA gezisi .:)
Şimşek ve gaye hanımın ismi ilk geçtiğinde ımf ile anlaşma olmuş dedim.:)
siyaset burada 2 ye ayırmış hesabı yerel seçime kadar ARABİA ile idare edilecek, seçimden sonra IMF ile Şimşeğin uyguladığı politika ımf ye hazırlık.Sonuçta halk hiç bir zaman kazanmıyor KOLTUK lar kazanıyor.
akbnk garanti ile aynı fiyattı bir zamanlar...
Mert abiyi zenciler çınnayolardi. Mert abim kutuyu tutuyor. Fena dövüyorlar. Mert abi dolar saçıyor zenciler dolara koşarsa kaçacak allem
Alper abi bizde de ne şans var yahu, tüm tahtalar coştu bizim aldıklarımız gitmiyor, hadi benim ereğli suyuniçinde kaldığı için gidemiyor. senin yeşilli banka ile boynuzlu holding te tırt cıktı :)
Veriyom ben malları, mını mını borsasında endekis uzaya çıkıyor ama gram kazanamıyoruz :drunk:
RTE başta iken IMF gelmez diye düşünüyorum.Hukukun işlemediği güçler ayrılığının olmadığı kafasına göre bir yönetim olduğu basın özgürlüğü hatta basın ın olmadığı ekonominin koca bir kara delik olduğu yere IMF tutup da 40 50 milyar dolar sokmaz.Yarın ne olacağını biz vatandaş olarak bilmiyoruz.180 derece çok rahat dönebilen birisi RTE. Ayrıca Benim bildiğim RTE bu parayı siyasetin finansmanında harcar gider o para hiç bi şekilde IMF e de geri falan ödenmez yani.Yine söylentiler ile iş yapılıyor.2017-18 den beri ekonomi bitmiş durumda bu şekilde söylentiler az bekleyin araplar rusya IMF işte tasarruf acı reçete indir şu faizleri enflasyon hadi enflasyonu düşürecez falan idare ediliyor.Şimdiki yem de IMF ile süslendirilmiş arap parası bi 6-10 ay da böyle idare edilir.Benim düşüncem tabi bunlar.
Borsa işi bitmiştir bana göre, iner çıkar ama akıllı para değerli madene ve faize girmeye başlar diye düşünüyorum...
biri çelme filan taksın şu palaya duracağı yok herifin
adam gibi sopayı özledik ..nerde o günler -3/-5/-6 tabana yapışan günler
bozkurt sen yaparsın bu işi :)
Bence bankalar tamam. Daha da giderse pasta üzerindeki krema olur. PD/DD rasyoları yurtdışı bankalara çok yaklaştı. ISCTR geride kaldı sadece.
%100 enflasyon olan ülkede sadece %20 çıkmış borsada short peşinde koşuyorlar...
bu ülkede neyi 7 ayda %20 fazlasına alabiliyoruz...
tuvalet kagıdı bile %40 zamlandı 1 ayda...
bu mecrada 2 X 2 4 etse
etrafta borsa zengini enflasyonu olurdu
https://i.hizliresim.com/ijkwa57.png
akkız da teknik beklentim gerçekleşti buradaki pozisyonları kapadım.
güzel hareketti.Gün içi duruma göre vur kaça döndüm.
Yakında siyonistin doğalgaz boru hattı da TR den geçer.
Yahudi lobisi de para verir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim için indir bindir saatleri kendi adıma 16.00 görüşürüz deniz yapalım biraz kolay gelsin.
Persian Gulf International Airport in Iran reported a heat index of 152°F (66.7°C) today at 12:30 pm.
Those are intolerable conditions for human/animal life.
tahıl anlaşması olmaz diye gıdalar tavana gidiyor anlaşma olursa geri gelir mi acaba? :)
Tasarruf tedbiri olarak Mercedes yerine Audi tercih edin deniyormuş :)
Tweet
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
gdh
@gundemedairhs
Rusya Parlamentosu Duma Savunma Komitesi Başkanı Andrey Kartapolov:
Paralı asker grubu Wagner'in silahlı kuvvetleri eğitmek için Belarus'a gittiği çok açık.
Suwalki Koridoru diye bir yer var. Bir şey olursa, buraya çok ihtiyacımız olacak. NATO için kritik öneme sahip Suwalki Koridoru, birkaç saat içinde hedef alınabilir.
dolar 30 olunca borsa kaç olacak...
işte orayı çözemedim...