Sayfa 272/1005 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yarın ve borsanın bu zamları yüzde 2-3 lük bir artışla kutlamasını bekliyorum.Haftayı da yine sağlam bir ralli ile kapar herhalde
    Borsa sever böyle haberleri.
    EGE Cansen in yazısını okumadım ama enflasyonist ortamlardan çıkılması için likidite krizine girilmesi lazımdır.Dün de yazdım yüzde 20 işsizlik küçük ve orta bir çok işletmenin kapanması büyüklerin sendelemesi en az 1-2 çok büyük başın batması falan lazımdır.2001 style yani.Zaten 2001 krizi enflasyonist ortamdan çıkış krizi idi.O nu çıkaran yönetimi de tarih sahnesinden sildi.
    Yoksa bu şekilde 90s style yola devam edilir.Mehmet İle Gaye vitrinden ibaret.Hele Gaye tam bir boş küme.
    Herşeye zam gelirkern falan borsanın düşeceğini sanmak.?Enflasyonun yeninden hareketlenmesini bekliyorum.RTE işte faiz artırdılar ben size demiştim bu arkadaşlar söz dinlemiyor falan der artık.RTE hem böylece yeni vergilerin yükünü üzerinden atmış olur hemde ekonomist olduğunu kanıtlar.Belediye seçimlerine de öyle bir havada gireriz işte.

2. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf genelgesini imzaladı.

Kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı bildirildi.

İdareler, genelgenin düzenlediği konularda bünyelerinde gerçekleştirdikleri iş ve işlemlerle bu kapsamda elde ettikleri tasarrufları, izleyen dönemde tasarruf imkanı olan alanları bakanlıklar ve diğer idareler aracılığıyla 28 Temmuz'a kadar Hazine ve Maliye Bakanlığına resmi yazıyla bildirecek.

3. enflasyon artacakta ne kadarını tableya yansıtacaklar...

önemli kısmı orası...

atılan gol 2 yazılan 1 olacak...

zammı tırpanlayacaklar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kapanışa doğru aselsn yerine koydum pazartesi bir tur daha hesap kesmeye oynadık.
    cuma sattıklarımı yerine koymuştum graf sorulmuş 240 dk grafta flama formasyonu mevcut 76.50 formasyon hedefi çalışırsa , katlama kanal hedefi 80 alalım satalım sormayın özelden ben sadece gördüklerimi paylaşıyorum yanıla bilirim karar ve stoplos , maliyet sizin işiniz benimki sadece teknik bakış , katalizörümüzde ARABİA gezisi .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf genelgesini imzaladı.

Kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı bildirildi.

İdareler, genelgenin düzenlediği konularda bünyelerinde gerçekleştirdikleri iş ve işlemlerle bu kapsamda elde ettikleri tasarrufları, izleyen dönemde tasarruf imkanı olan alanları bakanlıklar ve diğer idareler aracılığıyla 28 Temmuz'a kadar Hazine ve Maliye Bakanlığına resmi yazıyla bildirecek.
    Şimşek ve gaye hanımın ismi ilk geçtiğinde ımf ile anlaşma olmuş dedim.
    siyaset burada 2 ye ayırmış hesabı yerel seçime kadar ARABİA ile idare edilecek, seçimden sonra IMF ile Şimşeğin uyguladığı politika ımf ye hazırlık.Sonuçta halk hiç bir zaman kazanmıyor KOLTUK lar kazanıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. akbnk garanti ile aynı fiyattı bir zamanlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Mert abiyi zenciler çınnayolardi. Mert abim kutuyu tutuyor. Fena dövüyorlar. Mert abi dolar saçıyor zenciler dolara koşarsa kaçacak allem

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende biraz suyuniçinde ereğli aldım,endekiste düşüşe denk gelürsek yüzde10 malla yakalanırım şelaleye, bi kerede düşüşe malsız yakalanamaduk emanüke
    Alper abi bizde de ne şans var yahu, tüm tahtalar coştu bizim aldıklarımız gitmiyor, hadi benim ereğli suyuniçinde kaldığı için gidemiyor. senin yeşilli banka ile boynuzlu holding te tırt cıktı
    Veriyom ben malları, mını mını borsasında endekis uzaya çıkıyor ama gram kazanamıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 272/1005 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •