Sayfa 201/1005 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop LII

xsgrt kalk gidelim diyor. hep beraber ayaklandılar. bir haber mi var acaba?
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Dediklerinde haklı olabilirsin , ben kendisini tanımıyorum.
    Piyasa algısı bu yönde, mevcut başkana gelince ; kendisi benim gözümde hayal kırıklığı maalesef üstat.
    Amerika’dan gelen birinin herşeyim iletişim olduğunu bilmemesi ve ilk günden itibaren piyasa oyuncularına toto oynatması benim gözümde naçizane bütün cv sini çöpe attırıyor.
    Muhteşem olabilir ama iletişimi maalesef problemli.
    Her zaman dediğim gibi, kim bu ülke için bir çivi çakarsa Allah razı olsun.
    Asels ler içimde kaldı bu arada.
    Kısmet.
    Kısmetten öteye yol yok dostum... Bayadır sizin takibinizdeydi Mart gibi sizinle konuşmuştuk.

3. Eski teammülere göre düzeltme toplu oluyordu istisnasız hepsi %3-5 inerdi. Şimdi bir grubu düzelttiler o esnada başka bir grubu aldılar. Endeks yatay hafif pozitif takıldı. Palada strateji değişikliği var, eski teammülere göre poz açanlar umduğunu bulamadı bence. Ne longcular optimal yerde kapanabildi ne shortçular para kazanabildi.

729700 şort, hedef 725

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Asels ler içimde kaldı bu arada.
    Kısmet.
    canın sağolsun abi ..güzel öngörüydü tebrikler .. .. enkaı güzel görünüyor bu arada .. aselsanın 52 deki haline benziyor grafik
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yeşilli bankaynan boynuzlu holding aldim azcık. Allah affetsin. Şortlar devamke
    Bende biraz suyuniçinde ereğli aldım,endekiste düşüşe denk gelürsek yüzde10 malla yakalanırım şelaleye, bi kerede düşüşe malsız yakalanamaduk emanüke
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende biraz suyuniçinde ereğli aldım,endekiste düşüşe denk gelürsek yüzde10 malla yakalanırım şelaleye, bi kerede düşüşe malsız yakalanamaduk emanüke
    Altın, gümüş al... Endekis düşerse alttan alırsın...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    o değil de aylarca mal taşıdın. azıcık çıkınca da verdin tekrar altına döndün.

kafa kafaya geldi mi bari
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 201/1005 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •