lütfü gitmiş diyorlar kararname ile
Printable View
lütfü gitmiş diyorlar kararname ile
Bakan ELVAN out, NEBATİ in...
Malumun ilanı oldu...
Lütfi gitti, dolar tahmini alalım
izinler çıkıp da, bbva alımı başlattığında düşünürüz garan ne kadar likit kalacak, ne kadar mal gelmiş olacak çağrıya, liderlikten mi olacak yoksa, vah vah vs ?
realite- bbva, en büyük 20 küresel bankadan biri olarak, garanti bankasının 0.7x defter değerinden alırım, isterse 2 milyar dolar hepsi gelsin, param peşin dedi..
kıssa- şu an için akbnk ve ykbnk 0.5x ve isctr 0.4x defter değerinde işlem görmekte.. garan dışı 3 özel banka yüzde 30 artı yazsa, bbva tarafından garan için biçilen çarpana bi nebze yaklaşmış olurlar
kaldı ki, historik olarak akbnk, garana kıyasla ortalama yüzde 10-15 primli çarpanlarla işlem görmüştür çoğu zaman
https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5642512
Hayırlı olsun.
YTD
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati " 2013 ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız " dedi.
Adamın düşünce yapısı bu ise değişen hiçbir şey olmayacak. Kur hariç!
Yok abi , bunların niyeti kötü
güzel bir ülke.. devamlı bir devinim, aksiyon, macera...
gece gece küçük sürprizler yapıyor; ilişkiyi canlı tutuyor...
https://i.ibb.co/6FJG6jc/4218841.jpg
bakınca direk faizi sıfırlayası geliyor insanın...
dow 34.000 sınırında !
Mkk'ya girip bilgilerime bakayım dedim.
Benim adıma benden habersiz 12 temmuz 2021 de vakif menkul'de yatırım hesabı açılmış.
Bu hangamede sizlere sorayım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor? Vakıfbank ta normal bir hesabım bile yok.
Müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bir şubeye gitmemi söylediler.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Ekonomi eğitim geçmişi yok görünüyor
Nureddin Nebati, 1 Ocak 1964’te Şanlıurfa Viranşehir’de doğdu.
Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanını aldı.
İş Adamı, Tekstil işiyle uğraştı. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulundu. MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Vakfı ve Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti, Ensar, Tügva, Önder, Utesav, TDED, BEK, İDD, İDV ve benzeri Vakıf ve Derneğin Üyeliği devam etmektedir.
yurtdışı kaynaklar biraz eleştirel yaklaşmış bu atamaya... söz meclisten dışarı...
Erdogan Fires Turkey's Finance Minister, Replaces Him With Rate Cut-Friendly Puppet
https://twitter.com/zerohedge/status...69059569979397
rate cut friendly puppet.. gece gece güldüm ...
O zaman 1$ dı, şimdi 1$ dan da ucuz. O gün işine gelmiyodur, bugün geliyodur. Zamanlama için bi sürü sebep olabilir.
Sonuçta bu fiyatlardan garanti bedava. Alması değil, almaması anormal olur. Çok mantıklı bi hareket.
Ben borsa yatırımcısı olarak rakkamı eleştiriyorum sadece. ÇOK UCUZ...
geçen gün yazmıştım...bu nebati twitterdan sanki kendisi bakanmış gibi twitler atmıştı ekonomi ile ilgili...ve hatırlarsanız berat albayrak'la bir lokantada yemek yerken fotoları çekilmişti...damatla yakın yani bu adam...
pekala bu nebatinin ekonomi eğitimi nedir?
Ekonomi kitabı yazıyormuş
Mb masada yerini almış,
Carpilmayin 70 ler 30cular
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
:he:
Önce geçmiş hareketlerinin dökümünü al. Eğer işlem olmamışsa, kapattır gitsin.
Tahminim, arz furyasında bir çalışan senin adına hesap açmış olabilir, eşit dağıtımdan daha fazla pay almak için. Böyle bir hisse hareketi varsa her türlü uğraş derim. Hatta bu işi yapanın işten bile atılması ile sonuçlanır bu olay.
Niye adam ne iş yapmış vs diye sorguluyorsunuz ki adam direk yapılan işlere engel olunmasın diye atanan birisi..
Ötekileştirme bunların kökünde var
ANASINI SATAYIM 15 YILDIR SAĞLIK ÇALIŞANI DEĞİLMİŞİM ONU ÖĞRENDİM..
VE NET ŞUNU DİYORUM..
O EVET VERENLER YATACAK YERİNİZ YOK...!
NET
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sazeli kardeş , Sen de yapma bunu...
kim sever faizi ..
ama faiz olmaması adına finans dalında bir çok bilimsel yöntemler var. mücadele ederken kullandığın bu yöntemler , gereçler ve en önemlisi insan kaynakların var mı. yoksa hepsi zottirk birşey se .olmaz bu işler ..
mesele bunlara karşı mısın değil misin ..
Siyaseti sevmem , siyasete bulaşmam tamamen kişisel görüşüm.Dedemin bizlere öğrettiği şudur HERGÜN FAİZLE YATANIN KALKANIN , FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN BURNU B.... K DAN KURTULMAZ.[/QUOTE]
herhalde bu yanlış inatlaşmalarla, yanlış tercilerle kötünün de kötüsü noktaya geldik, kötülüğün nirvanasına az kaldı yani. piyasa artık kötüyü daha ne kadar satın alacağım diye hesap yapıyordur.
Bir taraftan da bu kadar kötü bir yönetimin , ilk seçimde gideceğini çok iyi biliyordur piyasa. eee bunu da satın almak ister piyasa..
artık ikisinin bileşkesi ne oluyorsa onu yaşıyoruz BİST te . bence gidişlerine dair satınalma daha ağır basıyor . hazır döviz bu kadar artmışken ve şirketler bedava kalmışken.
Türkiye cds 530 oldu saygılarımla..
Sinirimden geberecem yav göz göre göre.......
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kişisel görüşüm siyasetle uzaktan yakından ilgisi yok kimse yanlış anlamasın eğitimi ne olursa olsun FAİZİ SIFIRLASIN YETER .Bizde İsveç ekonomisi gibi oluruz.Çok değil 2-3 önce İSVEÇMİ mi İSVİÇRE mi karıştırıyorum dünya para saklama merkezi bankası faiz oranlarını açıkladı değişikliğe gidilmedi dediler % 0 .İsrail de % 0.25 , şimdi soruyorum İsveç gibi İsrail Japonya almanya fransa daha bir çok AB ülkeleri gibi sıfır faiz uygulayan ülkeler akılsızda faizler artsın diye gece gündüz yırtınanlar biz mi akıllıyız. ?????????
Finans sektörüne sıfır faiz uygulayan , dünyanın parasını saklayan, insanı bilinçli, kurumsalllasmis devlet yapısına sahip ülkelerle kabile yönetimini hedefleyen ülkeler arasında fark vardır. Bunun arasındaki farka faiz denirRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:oleyo: Pakistan, Bangladeş, Somali, Etiyopya diyeceksiniz.
komedi yemin ediyorum. :oleyo:
sabırla cevap veren arkadaşları kutlarım.
Senin ülkende yaşayan zenginler parasını neden İsviçre ye gönderiyor? Neden Türkiye de tutmuyor? Bunun cevabını bulursan problemin kaynağını da bulmuş olursun.
İsveç ya da İsviçre de enflasyon oranlarını da incelersen enflasyon sebep, faiz sonuç tezinin doğruluğunu görürsün.