güzel bir ülke.. devamlı bir devinim, aksiyon, macera...
gece gece küçük sürprizler yapıyor; ilişkiyi canlı tutuyor...
güzel bir ülke.. devamlı bir devinim, aksiyon, macera...
gece gece küçük sürprizler yapıyor; ilişkiyi canlı tutuyor...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
dow 34.000 sınırında !
Mkk'ya girip bilgilerime bakayım dedim.
Benim adıma benden habersiz 12 temmuz 2021 de vakif menkul'de yatırım hesabı açılmış.
Bu hangamede sizlere sorayım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor? Vakıfbank ta normal bir hesabım bile yok.
Müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bir şubeye gitmemi söylediler.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Ekonomi eğitim geçmişi yok görünüyor
Nureddin Nebati, 1 Ocak 1964’te Şanlıurfa Viranşehir’de doğdu.
Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanını aldı.
İş Adamı, Tekstil işiyle uğraştı. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulundu. MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Vakfı ve Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti, Ensar, Tügva, Önder, Utesav, TDED, BEK, İDD, İDV ve benzeri Vakıf ve Derneğin Üyeliği devam etmektedir.
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
yurtdışı kaynaklar biraz eleştirel yaklaşmış bu atamaya... söz meclisten dışarı...
Erdogan Fires Turkey's Finance Minister, Replaces Him With Rate Cut-Friendly Puppet
https://twitter.com/zerohedge/status...69059569979397
rate cut friendly puppet.. gece gece güldüm ...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri