Sayfa 276/1001 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. lütfü gitmiş diyorlar kararname ile

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dolarla ilgili fikrimi dün belirtmiştim, kısa vade 14.20 bekliyorum diye...

Dün yaklaşık 13.90 ile bu hareketin tamamlandığını düşünüyorum, tekrar belirteyim 2-3 aylık bir vadeden söz ediyorum sadece...

Doların bundan sonra mütemadiyen düşüp 12.00 - 12.40 bandı arasında bir yerde konsolide olmasını bekliyorum...
    ...
    Aralıkta pas geçeceğini şimdiden beyan ederlerse "bu ay için" dolar o bölgede soluklanabilir. Yoksa yola devam ytd

3. Bakan ELVAN out, NEBATİ in...

Malumun ilanı oldu...

Lütfi gitti, dolar tahmini alalım

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Açıkçası bankalar içerisinde GARAN' da ben de bir zaafiyet görüyorum, ama eski alışkanlık işte banka dedin mi hemen GARAN alıyorum...

Bu zaafiyetin birçok sebebi var, BBVA alımı onaylanırsa GARAN tahtası sığlaşabilir mesela, piyasa yapıcı artık bu kağıdı pek kullanmak istemeyebilir, çünkü derinlik ve likidite şartlarında değişiklikler meydana gelecektir...

Bir diğer emare viop açık pozisyon sayılarında, eskiden GARAN fark atardı açık pozisyon sayısında diğer bankalara ( hem kontrat sayısı bazında, hem kontratların temsil ettiği pozisyon büyüklüğü bazında) ama aralık vade AKBNK tahtası neredeyse likidite olarak bir GARAN kadar var...

Bu ve bunun gibi sebepler acaba borsada lokomotif değişikliği mi yapılıyor/yapılacak diye düşündürüyor...

Bunu sadece hayal ürünü olarak düşünün, belki hüsn - ü kuruntu yapıyorumdur...
    izinler çıkıp da, bbva alımı başlattığında düşünürüz garan ne kadar likit kalacak, ne kadar mal gelmiş olacak çağrıya, liderlikten mi olacak yoksa, vah vah vs ?

realite- bbva, en büyük 20 küresel bankadan biri olarak, garanti bankasının 0.7x defter değerinden alırım, isterse 2 milyar dolar hepsi gelsin, param peşin dedi..

kıssa- şu an için akbnk ve ykbnk 0.5x ve isctr 0.4x defter değerinde işlem görmekte.. garan dışı 3 özel banka yüzde 30 artı yazsa, bbva tarafından garan için biçilen çarpana bi nebze yaklaşmış olurlar

kaldı ki, historik olarak akbnk, garana kıyasla ortalama yüzde 10-15 primli çarpanlarla işlem görmüştür çoğu zaman

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    İsmail Saymaz (
    @ismailsaymaz
    ): Aldığım bilgilere göre Lütfi Elvan gidiyor...

https://twitter.com/halktvcomtr/stat...50582181933062
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5642512

Hayırlı olsun.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
    Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati " 2013 ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız " dedi.

Adamın düşünce yapısı bu ise değişen hiçbir şey olmayacak. Kur hariç!

Yok abi , bunların niyeti kötü
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 276/1001 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •