Tebrikler:yahoo:
Printable View
Bugün karanlık odada 4+ çıksa güzel bir sürpriz olur...
Önceki günün taktik olarak tersi..
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
iki gün seans sonu bastılar bugünde tersi olsun bari
Alamadım geri lotlarımı ama en azından hisseyi düşüremedi 70 kademesine kadar bende
Bakalım karanlık odadan nasıl çıkacak.?Dün 3.95 girip 3.85 çıkmıştı
grafiği bozdu eksi çıkar,,
Hayret bu sefer çok düşmedi 3.83 Burayı izliyorlar sanırım.:bravo:
Ölümü gösterip stmaya razı etme
Kapanış seansında gene 10 kademe basar beklentisi içinde iken...
3.83 ten 20 bin lot aldılar ve..
83.133 lot alışta kapattılar..
Yarin muhtemelen işkence biter
Yukarı hareket başlar
En azından yataya sarar bir süre
Yüksek işlem hacimleri senette yeni maliyetler getirdi
Bu fiyatların altının hiç bir izahi yok
BU KADAR TİYATRO YETER
ALANLAR
Philip 9 garanti 39 deniz 18 yatırım 31 icbc 7 burgan 13 osmanlı 9 gedik 33 polen 10
SATANLAR
Teb 45 şeker 7 ziraat 10 iş yatırım 71 yapı kredi 30 vakıf 35
Yabancılar alımda yerlilet satımda mı.,.???
Yabanci degil burgandaki 2 3 kademelik adam.
Burda agababa garanti.
Biraz daha sabir
kağıt çok sığ....
çok sert hareketler yapabilirler...
sanırım %90 falan toplamışlardır piyasadaki lotun....
Yatırım fonlarındaki mal hala duruyor ne zaman virman yapılırsa o zaman yükseliş yada çöküş başlar emin olamadım orasına tam
Nekadar ciktiki çöksün....yüzde yirmi daha duserse zaten aşağı yukarı başladığı yere gelir....hepi topu 6 milyon mal o fon bu fon bitiremedi gitti...satış netlessin de onumuzu gorelim...zaten satan sattı gitti ...artık yeni sahiplerini bekliyoruz ...yönü onlar cizecektir...bakalım nezman teşrif edecekler...
Global üzerinden 3.80.lerden satıldı geçen sefer o. Ak yatırım almisti bende vermistim o zaman elimdekinin hepsini. 2.80 lerden yerine koydular. Bende girmistim yeniden 2.86 ortalama.ile. Şu ana kadar 1 lot vermedi vereceginide sanmam. Ilk cikista haber yoktu spekulatif bir cikis gibi duruyordu ama bu sefer durum farkli satacagini sanmiyorum belki yatirim finans ak yatırım is bankasi ile oynanan ilk oyunda oda vardir oyunun icinde bilemiyorum. Takip edilmeli global.
Ben de kisisel goruslerimi yazayim heyecanli gencler icin.
Bugun yine tahtaya mudahale ettim adamin dengesi kacti adam bir de oyle profesyonelki deniz den aldiklarima denizden veriyor.
Bence bu tahtadaki adamlar borsadaki en saglam oyuncu grubu.
Yatirim garanti meksa ak is hepsi ayni grup tabi bence.marbas la philipe takilmayin onlar taramaci ekip kar zarar hesabi yapmiyorlar ustune mal gelirse hemen garantiye ya da ise veriyorlar.
Bir hissedeki en buyuk gostergelerden biri hacim artisidir.
Ilk harekette yatirim finans geldi tahtayi 1 gunlugune test etti bakti mal gelmiyor basladigi yere getirdi.
2 .hareket ki 15 subatta baslayan yine deneme cekti tavan herhalde o gun 15 kere acilmistir alnus ve fonun malini aldilar.sonra brute girdi pazartesi brutten cikinca selale orda fon 500 bini yerine koydu.
Tarihi hacimler yaptiriyorlar kagida mal cikisi yok aksine muthis cakallikla mal topladiklarini dusunuyorum.
Hacim degisikliklerinde ki bu major degisiklik bu kagit uzerinde ciddi buyuk bir planin oldugunu gosteriyor.
Burada heyecanli arkadaslarin mallarinin hepsini alacaklar trade deneyecekler yapamayacaklar.
Ben hedef formulumu tekrar yazayim.Fazla da yazmayayim cunku cok etkilemek istemiyorum bu kagit 3 tl olsa da ben para kazanirim cunku.
1 dgzte:6 hurgz
Iyi aksamlar
Yatırım fonlari mali 3.80 'den verdikten sonra kagit 4.80 e gitmişti. Hala anlam veremiyorum yatırım finans ve ak yatırım birlikte toplam 3 milyon lota yakın topladı böyle sığ bir tahtada. Mutlaka bu haberi önceden alan biriydi. Hepsini iş yatırıma virmanlayıp patron satışı geldi ayağına tepetaklak 4.80 'den 2.80 e getirdiler 3 günde tüm mali piyasaya dağıttı izlenimi verdiler. 2 gün sonra satış haberi geldi kagit yuklu hacimle 4.70 leri görüp dusuk hacimle 3.80 lere geldi. Bir ihtimal bunların topladığı tüm mal diğer aracı kurumlardaki hesapları aracılığı ile alındı piyasaya dağıtıldı gibi gösterildi kalan son lotları ne toplarsak kardır diye bir aşağı bir yukarı takla atıyorlar. 4.80 de tutsaydı kağıdı o zaman bu haberle şimdi 7 lerde olacaktı kalan lotları almanın maliyeti yuksek olacaktı aşağı basıp korkanların malınızı topluyorlar acaba bilemedim. Durduk yere haber gelmeden once kim girer buna 3 milyon lotu anlamsız. 10 bin lot satamazdım önceden 10 kademe düşerdi.
Yarın tahtadayım eğer tavan a gitmezse koycam yerine .zaten karla sattık 10 kademe üstten alırız önemli değil o kadar
Ben baştan beri dohol u soyluyorumda gelip gidip dgzte alıyorum :)
DGZTE bir kap açıklamasına bakar tavani kapatması. O gelecek diyede kipirdayamiyorum alım fırsatı vermez 1 saniyede tavan olur. Doholun 2018 2. Çeyrek karı tahminen 2 milyar felan gelir artık. Bunu vergiden düşmek için ne yapacak onu merak ediyorum. Benim bildigim dogan bu kadar vergi ödemez.
Yarın geliyorum hemen sabahında görecek o marbaş elinden alayımda.vangd a girdim bugğn tahtacı yalan dan satanların kimi toplamak için 16 bin lot alış vermiş kademeye bi verdim tek sefer de ağırına gitti 86 dan 68 e düşürdü mal geliyor diye :))
yarın genel kurula gelecek varsa haber versin bana.. ben orada olacağım
Kapta aciklanmadan gerci size hicbir sey aciklamazlar.ama bu zafer mutlunun satisi konusuna belki pek zannetmesem de cvp verebilirler.
Kasadaki 106 milyon parayi ne yapacaklar onu sorun yeterli,)yaklasik 1tl para yapar yaklasik hisse basina da onu merak ediyorum ben:)
Bana iki türlüde uyar ama.komple.satilmasi harika olurdu. Posta fanatık satılsa bile önemli işlem olacağı için çağrı zorunluluğu olacak ama o zaman geriye dönük yok 30 gün yok 90 gün aort fiyat felan muhabbeti çıkar ki bu iyi.olmaz. kasasında 150 milyon varken sürünen hisse 500 milyon olsada yine aynı şekilde süründurulebilir.
iştirak hissesi veya duran varlık satışı 6362 sayılı spk kapsamında ayrılma hakkının doğmasına neden olur. pay alım teklifi zorunluluğu (zorunlu çağrı) ise yönetim kontrolünün el değiştirmesi durumunda doğar.
dohol de ayrılma hakkı doğacak.. zira malvarlığı devri var.. dgzte de ise EĞER şirket hisseleri devredilirse demirören grubu pay alım teklifinde bulunmak zorunda kalacak. fiyatın tespitini anlatırım mesele netleşsin. EĞER fanatik ve posta ayrı olarak devredilecekse o zaman dgzte de ayrılma hakkı doğar..
kısaca pay alım teklifi zorunluluğu (eski adıyla zorunlu çağrı) ve ayrılma hakkı farklı hukuki düzenlemeler. fiyat hesapları, doğma koşulları farklı..
zorunlu çağrıda bulunacak kişi alıcıdır yani demirören grubu..
dohol de çağrı olmayacak.. orada ayrılma hakkı doğacak bu kesin (şirket yani dohol ayrılma hakkı bedelini ödeyecek)..
benim bahsettiğim ihtimaller dgzte için geçerli..
kaptaki haberde özellikle posta ve fanatik ismi ayrıca parantez içinde zikredildiği için acaba, dohol; dgzte'deki payları satmayuıp sadece bu varlıkların isim haklarını mı devredecek diye düşündüm. yoksa ilk okuduğumda dgzte paylarının devredileceği anlaşılıyor. işte yarın genel kurulda netleştirmek istediğim kısım tam da burası olacak. zira ayrılma hakkı ile pay alım teklifi zorunluluğunun en temel farkı fiyatın hesaplanmasında kendini göstermektedir.
yine söyleyeyim yarın gelen olursa altunizadede olurum genel kurul için.
sn minik posta ve fantik parantez içinde ve tüm payları diye yazınca hiç aklıma gelmedi isim hakkını satacagı,hoş öyle olsada razıyım