Sayfa 277/548 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Ölümü gösterip stmaya razı etme
    Kapanış seansında gene 10 kademe basar beklentisi içinde iken...
    3.83 ten 20 bin lot aldılar ve..
    83.133 lot alışta kapattılar..
    Yarin muhtemelen işkence biter
    Yukarı hareket başlar
    En azından yataya sarar bir süre
    Yüksek işlem hacimleri senette yeni maliyetler getirdi
    Bu fiyatların altının hiç bir izahi yok
    BU KADAR TİYATRO YETER

2. ALANLAR

Philip 9 garanti 39 deniz 18 yatırım 31 icbc 7 burgan 13 osmanlı 9 gedik 33 polen 10

SATANLAR

Teb 45 şeker 7 ziraat 10 iş yatırım 71 yapı kredi 30 vakıf 35

3. Yabancılar alımda yerlilet satımda mı.,.???

4. Yabanci degil burgandaki 2 3 kademelik adam.
    Burda agababa garanti.
    Biraz daha sabir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. kağıt çok sığ....
    çok sert hareketler yapabilirler...
    sanırım %90 falan toplamışlardır piyasadaki lotun....

6. Yatırım fonlarındaki mal hala duruyor ne zaman virman yapılırsa o zaman yükseliş yada çöküş başlar emin olamadım orasına tam

7.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarındaki mal hala duruyor ne zaman virman yapılırsa o zaman yükseliş yada çöküş başlar emin olamadım orasına tam
    Nekadar ciktiki çöksün....yüzde yirmi daha duserse zaten aşağı yukarı başladığı yere gelir....hepi topu 6 milyon mal o fon bu fon bitiremedi gitti...satış netlessin de onumuzu gorelim...zaten satan sattı gitti ...artık yeni sahiplerini bekliyoruz ...yönü onlar cizecektir...bakalım nezman teşrif edecekler...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarındaki mal hala duruyor ne zaman virman yapılırsa o zaman yükseliş yada çöküş başlar emin olamadım orasına tam
    Global üzerinden 3.80.lerden satıldı geçen sefer o. Ak yatırım almisti bende vermistim o zaman elimdekinin hepsini. 2.80 lerden yerine koydular. Bende girmistim yeniden 2.86 ortalama.ile. Şu ana kadar 1 lot vermedi vereceginide sanmam. Ilk cikista haber yoktu spekulatif bir cikis gibi duruyordu ama bu sefer durum farkli satacagini sanmiyorum belki yatirim finans ak yatırım is bankasi ile oynanan ilk oyunda oda vardir oyunun icinde bilemiyorum. Takip edilmeli global.

Sayfa 277/548 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •