Sayfa 279/548 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Çizmeden al bu sefer spek kalp krizi geçirecek yoksa
    Bu arada doholde de manyakca bir sekilde 35 ten mal aldim 36 bin tane carpi 3 yapabilirim.
    Burda da ekmek cikacak bence dohol formuna da yazdim cikisin bu kadar olduguna inandirip asil major hareketi baslatcaklarini dusunuyorum.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    İbrahim bey hesap kitap yapıom da aynı parayla o kadar lotu alamıom.niye sattıysak şimdi bu puşt burayı okuyorsa yarın tavan a götürür )şaka şaka almıcam ��
    Sizin gibi 20 kisi yeter adama dostum amac da bu;)ziyaretci sayisi dusmus guzel.burasi eskisi gibi dutluk olsun da biraz show yapalim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bu arada doholde de manyakca bir sekilde 35 ten mal aldim 36 bin tane carpi 3 yapabilirim.
    Burda da ekmek cikacak bence dohol formuna da yazdim cikisin bu kadar olduguna inandirip asil major hareketi baslatcaklarini dusunuyorum.
    Ben baştan beri dohol u soyluyorumda gelip gidip dgzte alıyorum
    DGZTE bir kap açıklamasına bakar tavani kapatması. O gelecek diyede kipirdayamiyorum alım fırsatı vermez 1 saniyede tavan olur. Doholun 2018 2. Çeyrek karı tahminen 2 milyar felan gelir artık. Bunu vergiden düşmek için ne yapacak onu merak ediyorum. Benim bildigim dogan bu kadar vergi ödemez.

4. Yarın geliyorum hemen sabahında görecek o marbaş elinden alayımda.vangd a girdim bugğn tahtacı yalan dan satanların kimi toplamak için 16 bin lot alış vermiş kademeye bi verdim tek sefer de ağırına gitti 86 dan 68 e düşürdü mal geliyor diye )

5. yarın genel kurula gelecek varsa haber versin bana.. ben orada olacağım

6.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yarın geliyorum hemen sabahında görecek o marbaş elinden alayımda.vangd a girdim bugğn tahtacı yalan dan satanların kimi toplamak için 16 bin lot alış vermiş kademeye bi verdim tek sefer de ağırına gitti 86 dan 68 e düşürdü mal geliyor diye )
    83 k alışta kapadı. Sabah almak istiyorsan alisa yazma direkt hayatta vermez 10 kademe çıkarmadan. Aktiften topla kademede 50 -100 bırakarak ben öyle toplamıştım

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    yarın genel kurula gelecek varsa haber versin bana.. ben orada olacağım
    Maalesef ama genel kuruldan online bilgi alsak iyi olur tabi gerci supriz bir sey cikmaz amabir de su gayrimenkul ve kasadaki cil cil dolarlarla ilgili bilgi isterseniz iyi olut
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Maalesef ama genel kuruldan online bilgi alsak iyi olur tabi gerci supriz bir sey cikmaz amabir de su gayrimenkul ve kasadaki cil cil dolarlarla ilgili bilgi isterseniz iyi olut

tamam isterim. özellikle pay alım teklifi zorunluluğu ve yönetim kurulu üyesinin pay satışını soracağım

Sayfa 279/548 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •