Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Kapta aciklanmadan gerci size hicbir sey aciklamazlar.ama bu zafer mutlunun satisi konusuna belki pek zannetmesem de cvp verebilirler.
Kasadaki 106 milyon parayi ne yapacaklar onu sorun yeterli,)yaklasik 1tl para yapar yaklasik hisse basina da onu merak ediyorum ben![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bana iki türlüde uyar ama.komple.satilmasi harika olurdu. Posta fanatýk satýlsa bile önemli iþlem olacaðý için çaðrý zorunluluðu olacak ama o zaman geriye dönük yok 30 gün yok 90 gün aort fiyat felan muhabbeti çýkar ki bu iyi.olmaz. kasasýnda 150 milyon varken sürünen hisse 500 milyon olsada yine ayný þekilde süründurulebilir.
iþtirak hissesi veya duran varlýk satýþý 6362 sayýlý spk kapsamýnda ayrýlma hakkýnýn doðmasýna neden olur. pay alým teklifi zorunluluðu (zorunlu çaðrý) ise yönetim kontrolünün el deðiþtirmesi durumunda doðar.
dohol de ayrýlma hakký doðacak.. zira malvarlýðý devri var.. dgzte de ise EÐER þirket hisseleri devredilirse demirören grubu pay alým teklifinde bulunmak zorunda kalacak. fiyatýn tespitini anlatýrým mesele netleþsin. EÐER fanatik ve posta ayrý olarak devredilecekse o zaman dgzte de ayrýlma hakký doðar..
kýsaca pay alým teklifi zorunluluðu (eski adýyla zorunlu çaðrý) ve ayrýlma hakký farklý hukuki düzenlemeler. fiyat hesaplarý, doðma koþullarý farklý..
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri