Arkadaşlar biraz daha sabır. D*****n kuyruğu bilanço geldiğinde kopacak. Tamamen psikolojiye oynuyorlar. Elinizdekilere göz dikmiş durumdalar sahip çıkın malınıza. Ytd
Printable View
Arkadaşlar biraz daha sabır. D*****n kuyruğu bilanço geldiğinde kopacak. Tamamen psikolojiye oynuyorlar. Elinizdekilere göz dikmiş durumdalar sahip çıkın malınıza. Ytd
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun sayın Venedik. 6.50 altında şelale olur bu hisse. Bilgin olsun.
Bu hissenin verilerine bak, incele. Bu şekil de baskılanması tamamen tahta sahibinin kendisi ile ilgili. Adam yedirmek istemiyor. Kaptırdıklarını geri alacağını zannetti. Bazen küçük yatırımcı da sabırlı oluyor. Bunu hesap edemedi..
Hocam bekle tabi ama insanları bilmeden yanlış yonlendiriyorsun. Herkes sen gibi yıllarca bekliyemez. Birde şu son zamanlarda şirket için sermaye tavanının arttirilmasindan bahsediliyor. Bu olsa bile hisse bir adım ileri gitmez. Asıl hisseyi götürecek olan beklentidir. Bu hissede bilanço oyunları çok dönüyor. Bilançosu es geçtim. Ama seneye bedelsiz yaparsa güzel yerlere gidebilir. U.v. de düştükçe topluyorum bende ama k.v. cileri güldür mü guldurmezmi onu da göreceğiz. K.v de bence eksi ye geçer. 1 yıl vadede bekliyelim bakalım.
Tahtacı bir taraflarını yırtsa da bu saatten sonra kimse bilançoyu görmeden ve hatta iddaa ediyorum 2018 ilk çeyrek bilançosunu görmeden çıkmaz bu hisseden..YTD..
Ama satmayin diyorsun hocam ona istinaden yazdım. 7 nerde 6.60 nerde 40 kademe var. Neyse benide ilgilendirmez
Üstad hayat fani boş ver takılma bunlara. Bizim niyetimiz kötü değil. Kimsenin 1 kuruşunun, çoluk çocuğunun rızkının bura da kaybolmasını istemem. 25 YILDIR bu işin içindeyim. Bana göre KAZANMANIN YOLU, DOĞRU VE UCUZ HİSSE DE BEKLEMEK. DOĞRU HİSSEYİ BULMAK HERKESİN KENDİNE KALMIŞ..
Herkes bıktıysa demek yukarı gitme vakti gelmiş demektir :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdım ki kurduğunuz hayalleri insanlara yedirmeye kalkmayın,umut pompalamayın bu patron hissesi,entrika-bilanço oyunları bitmez 10 yıldır kimleri bitirdiler ve fakat sizler hala yatırım danışmanlığına soyunup bu hisseyi öneriyorsanız ben bu işin altında oyun ararım arkadaş,şu yazılanlara bakıyorum da incir çekirdeğini dolduracak somut bir bilgi ve belge veren yok,yani keller yağırlar birbirini ağırlar,bu kağıdı öven hiç kimsenin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.KANMAYIN arkadaşlar,aracı kurumlardaki yat.danışmanlarınıza sorun!!!!!! ytd olamazda.....
4 gün önce üye olmuşun . Hisse net e :)
Elinde olmayan almasın yeter .. dağılmasın lotlar ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b7016d53a2.jpg
:wave: :kahkah:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d8c86f57fe.jpg
Nasıl da topluyo hâşlama. :)
Genel kurul dan 15 gün önce açıklama yapması gerekir. şubat 15 bilanço olsa şubat 1 veya ocak 31 de haber vermesi gerek kap a tüzüğe göre
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a221d1d49c.jpg
Şimdi buna yorum lazım ucu açık ve net bisey demiyor tam spek patron
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c3a7c942de.jpg
Biraz hayal kırıklığı oldu galiba. 5 yıl bedelsiz yok anlamı çıkar mı?
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır çıkmaz . Akin tekstil in açıklaması ba bakın. Aynı değil bunda yorum var .net bisey yok https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec65aefa4c.jpg
Yeni tavan için de izin istiyor :)
Sermaye tavanı için spk nın görüşüne başvurulması için yönetime yetki verilmiş görünüyor.. İşin ilginç yanı aynı sermaye tavanı ile 5 yıl ek süre alınması konusu muallak, sıkıntı var burada.
Kayıtlı sermaye tavanı arttıracaz deselerde bu hisse gıdım gitmez. Bunu her şirket hemen hemen yapar. Aksini söyleyen beri gelsin. Ama bir GYO satışı olur bedelsiz yapacam der yada çok iyi bir bilanço acıklarsa o zaman hisseye yansır. Ben ilk defa sermaye tavanının artırılmasının iyi bir haber olduğunu ve hissenin pozitif etkileneceğini kutpo topiklerinde okudum. Cehalet almış başını gitmiş. Ne dersen de. Velhasıl o merakla beklenen bilanço günü geldiğinde de yeni mazaretler bulunur bu hisse için. Mesela ucuz denir ve gerçekten öyle. Bu fiyatlardan aşşağı doğru toplayıp UV beklersin o zaman yersin ekmeği yoksa gerisi hayal ürünü. Ama gelde anlat....
Bekleyecekler için sorun yok. Bu köprünün altından çok sular geçer. Aman ha bekleyin ,satmayın, satın anlamına gelmez bu yazdıklarım. Etkilenen filan olur üzülürüz sonra...
Aynı veya yeni bir sermaye tavanı almak için spk görüşü istemiş. Bence patron cin
Hocam günlerdir satmayın diye yazdın zaten. Etkilenen varsada kendi bacağına sıktı kurşunu ama burda üç beş ky var onlarda gecenki yükselişte malı sırtlan yada uzun zamandır zararda olan k.y. dir. Velhasıl topiklerde zırt pırt sermaye tavanı arttırılabilir diyenlerde avucunu yaladı. Sıradaki gelsin. 😀
mustafacengiz, hep kötümsersin be adamım. Hiç 5600 den aldırdıklarımızı ve 7280 lere geldiğinde mutlu olanları yazmıyorsun. Bu ne tutarsızlık böyle..