-
Arkadaşlar biraz daha sabır. D*****n kuyruğu bilanço geldiğinde kopacak. Tamamen psikolojiye oynuyorlar. Elinizdekilere göz dikmiş durumdalar sahip çıkın malınıza. Ytd
-
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun sayın Venedik. 6.50 altında şelale olur bu hisse. Bilgin olsun.
-

Originally Posted by
mustafacengiz
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun sayın Venedik. 6.50 altında şelale olur bu hisse. Bilgin olsun.
Hocam mal ortada fakat tahta sahibi sıkıntılı. 6600 aşağısı stop. Şelaleye takılmak istemeyen satar çıkar. Ben de olmaz demiyorum zaten. KUTPO bana göre ucuz. EŞŞEK GİBİ GİDECEK. Ne zaman gider ALLAH bilir...ytd
-

Originally Posted by
venedik
Hocam mal ortada fakat tahta sahibi sıkıntılı. 6600 aşağısı stop. Şelaleye takılmak istemeyen satar çıkar. Ben de olmaz demiyorum zaten. KUTPO bana göre ucuz. EŞŞEK GİBİ GİDECEK. Ne zaman gider ALLAH bilir...ytd
Ucuz evet ama dar tahta stop falan olmaz bu tahtada. Basmaya başladı bile 6 TL de buluşalım[emoji106]
-

Originally Posted by
mustafacengiz
Ucuz evet ama dar tahta stop falan olmaz bu tahtada. Basmaya başladı bile 6 TL de buluşalım[emoji106]
5600 TL de oldu. Darbede 4000 TL de. Bu işin sırrı sabır. İnanıyorsan...
-

Originally Posted by
venedik
5600 TL de oldu. Darbede 4000 TL de. Bu işin sırrı sabır. İnanıyorsan...
Eyvallah ama satmayin diyorsun da ona takildim. 7 TL oldu satma dedin 6.60 oldu satma diyorsun 5 TL olsa satma diyeceksin. Sen yatırım danışmanımısın hocam. Allah'tan hissede k.y. yok yoksa milleti duman edecekmişsin [emoji1]
-

Originally Posted by
mustafacengiz
Eyvallah ama satmayin diyorsun da ona takildim. 7 TL oldu satma dedin 6.60 oldu satma diyorsun 5 TL olsa satma diyeceksin. Sen yatırım danışmanımısın hocam. Allah'tan hissede k.y. yok yoksa milleti duman edecekmişsin [emoji1]
Ben varım ya küçük yatırımcı.Zarar diz boyu bak bekliyorum..
-

Originally Posted by
mustafacengiz
bende bu işi biliyorsam 6,50 -6,54 ten asagı gelmez. kalemimi kkırar birdaha yazmam kütpo da . kademeler dolduruluyor birisi çekiliyor hisseden ama esas alıcı alıyor gündogdu spek e
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri