Bu hissenin verilerine bak, incele. Bu þekil de baskýlanmasý tamamen tahta sahibinin kendisi ile ilgili. Adam yedirmek istemiyor. Kaptýrdýklarýný geri alacaðýný zannetti. Bazen küçük yatýrýmcý da sabýrlý oluyor. Bunu hesap edemedi..
Bu hissenin verilerine bak, incele. Bu þekil de baskýlanmasý tamamen tahta sahibinin kendisi ile ilgili. Adam yedirmek istemiyor. Kaptýrdýklarýný geri alacaðýný zannetti. Bazen küçük yatýrýmcý da sabýrlý oluyor. Bunu hesap edemedi..
Hocam bekle tabi ama insanlarý bilmeden yanlýþ yonlendiriyorsun. Herkes sen gibi yýllarca bekliyemez. Birde þu son zamanlarda þirket için sermaye tavanýnýn arttirilmasindan bahsediliyor. Bu olsa bile hisse bir adým ileri gitmez. Asýl hisseyi götürecek olan beklentidir. Bu hissede bilanço oyunlarý çok dönüyor. Bilançosu es geçtim. Ama seneye bedelsiz yaparsa güzel yerlere gidebilir. U.v. de düþtükçe topluyorum bende ama k.v. cileri güldür mü guldurmezmi onu da göreceðiz. K.v de bence eksi ye geçer. 1 yýl vadede bekliyelim bakalým.
Tahtacý bir taraflarýný yýrtsa da bu saatten sonra kimse bilançoyu görmeden ve hatta iddaa ediyorum 2018 ilk çeyrek bilançosunu görmeden çýkmaz bu hisseden..YTD..
Ama satmayin diyorsun hocam ona istinaden yazdým. 7 nerde 6.60 nerde 40 kademe var. Neyse benide ilgilendirmez
Üstad hayat fani boþ ver takýlma bunlara. Bizim niyetimiz kötü deðil. Kimsenin 1 kuruþunun, çoluk çocuðunun rýzkýnýn bura da kaybolmasýný istemem. 25 YILDIR bu iþin içindeyim. Bana göre KAZANMANIN YOLU, DOÐRU VE UCUZ HÝSSE DE BEKLEMEK. DOÐRU HÝSSEYÝ BULMAK HERKESÝN KENDÝNE KALMIÞ..
Yer Ýmleri