Adamına göre muamele , bana 24 diye geldi sonra akşam üstü bir sms daha geldi 26 oran :kahkah:
Printable View
Rodeo kafa karışıklığı yaratıp, bulanık suda balık avlıyor aklınca. Ben de pek güven yaratmadı bu trikler. Boşta kalan tutarları arttırıp, yüksek faiz verir gibi yapıyor. Sattığı gayrimenkulün brüt net oranından müşteri kaziklayan acar müteahhit in banka versiyonu gibi
100k %25 yapikredi 34gün bağlandı eski para 18.09.2018
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün beni yapikredi aradi 24.86 oran verdi 24.86 sanki hassas terazi
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ingbank turuncuda olan ustadlar. 25 oran piyasaya gore dusuk kamiyor mu? Acaba ON dan cikip burgan 32 gunluge gecmekmi mantikli 28 veriyormus???
Baktığin zaman net %10 daha fazla getiri aylık 5000 aliyorsan bu hamle ile 5500 oluyor sadece bir kaç talimat vermek yeterli bence kimse atalete kapilmadan hakkinin pesine dussun
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya 30-35 arası veren bankalar çıkabilir. Rekabet kızıştı iyice
Aynı faiz oranında, Anadolu bank mı daha mantıklı yoksa Burgan bank mı?
Hangisinden hesap açtırmalıyım. Kararsız kaldım.
Arkadaşın birisi sormuş; Felanca bankaya mı yoksa filanca bankaya mı yatırayım aynı oranlar diye.... kardeş oranı boşver hangisinden vade sonunda sorun yaşamadan çıkacaksan onu seç derim. Ben artık faiz sisteminden çıkıyorum , tarıma yatırıma başladım. Hedefim büyük. Bankalarda 6 yıldır para eridi. Yatırım ve batırım tavsiyesi değildir.
mevduat faiz oranlarına bakarken rastladım bu topiğe ve biraz okudum mesajları.
acemi biri olarak bikaç şey sorucam,
işbankasında mevduat hesabım var, güleceksiniz belki ama 100k+ %18 faiz alıyorum, vadeye daha 20 gün var. sizce vadeyi bekleyeyim mi, yoksa bozayım mı?
bir de bankalar arasında nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz, hepsinde hesabınız mı var?
yoksa tüm bankalarda online hesap açma imkanı var mı?
Günlük yerine aylık bağlamak bir kaç puan dışında kötü yola düşmeyi engeller. Şimdilik dolar ve borsa kötü yol gibi duruyor.
sn newstr.. hoşgeldin değil temdit :)))
Eğer vade başlangıcı 12 gün önce ise 480TL net faiz kaybı olur bugün kapatılırsa hesap. Yeni hesap %28 ile açılırsa 480TL'lik zararı kapatması günlük 72TL net faiz geliri ile 15-16 gün alır. Yani kapatıp yeni hesap açmak çok ufak bir marjla da karlı gibi gözükse de ben tavsiye etmem , ufak bir meblağ fark eder ve o strese değmez. 20 gün bekleyin. İyi pazarlık edin, 100kTL'ye yeni girişlerde %28 almanız mümkün.
Tesekkur ederim bilgiler icin. Olsaydi guzel olurdu. Ben maltada evimi 4 yil once mortgage ile aldim ve 39 yil vade. 120k kredi cektim. Ayda 450 euro oduyorum. Su guzelligi var
Bu evi kiralasam 1000 euro civari odeyecektim.
Daha guzeli evin degeri 4 yil icinde 2 katini gecti. Malta da emlak sektoru cok revacta, her yer insaat.
Keske turkiye de de mumkun olsaydi bu olay.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu oranları veriyorlar lakin şekerbank gibi 50bin tl sınır koyarlarsa eft de vade sonu nasıl çıkacaksınız. baştan hesaplamak lazım.
Bu model gelişkin ekonomiler için uygun, hatta onlarda dahi regülasyonlara çok dikkat etmek gerekli (Amerika 2008 mortgage krizi). Türkiye'de 2010-2013 arasında oluşan düşük faizli gayrimenkul kredileri ile tetiklenen fiyatlar ve emlak rantı ciddi anlamda mağdurlar yaratmaya aday.
bugün denizbanka para yatırdık
hesap toplamında hata yok hesaba eklenmiş
yalnız internet dökümlerinde yatırılan para gözükmüyor bu nasıl olabilir ??
üçe beşe bakmayız, zorlamadım mt yi,
dün birisi ve kentufun yazılarını okudum,
o oranda bağla dedim.
vadeli hesabıda mt nin ısrarı ile açtım zaten...
dip not, bende çalıştı, sen yazınca cebe bildirim geldi.
2 alıntı yazın da geldi...
Ziraat bankasından oran alan var mi? Baya gerilerde kaldi