Oturup birini dinleyerek zengin olunsaydı koç un şöfürü danışmanı milyarder olurdu ama olamadı. Çünki defolarını kimseye söylemezler ve o defolardan hep bir sonuç alırlar.
Printable View
Oturup birini dinleyerek zengin olunsaydı koç un şöfürü danışmanı milyarder olurdu ama olamadı. Çünki defolarını kimseye söylemezler ve o defolardan hep bir sonuç alırlar.
Diyelim bir hissede defo gören patron konuştu ve biz bunu lütuf aldık.
Ama defolar sistematikse ki görülen hareket sistematik oyunun altına el koyanların defosu ne onlar nasıl açıklayacak kendileri buhar olurken.
Bir şey bir yöne sistematik gidiyorsa birşey çıkacaktır çünki o defo henüz net değil demektir.
Sanırım herkes satana kadar yapılmayan hamle kalmayacak. Bu dönemde ilk defa hisse alıp Sasa'ya denk gelenlerin yardımcısı olsun Toprak Annemiz.
Yapacak bişey yok. Patron şirketinin değerini beyan etti. İnşallah bu açıklamasının zararını kat ve kat fazlasıyla kendisi de yaşar.
Yatırım tavsiyesi değidlir.
HEKTAŞ , sasayı sattı , yolumu ayırıyorum , başının çaresine bak der gibi hareket etmeye başladı
SASA sağ kulvardan atağa kalktı hektaşa dur bensiz bir yere gidemezsin der gibi çılgınca koşuyor
koç holding ile aynı değeri biçmiş. siz koç holding i mi verseler alırsınız 1.5 misli olan sasa yı mı. böyle yatırım tavsiyesi değildir diyerek nereye varmak istemektesiniz?
şuan 1.5 katında koç holding in hodri meydan. parmak şıklatacak bir cin ve sana ya sasa yı verecek komple ya koç holding i hangisini alırsın ? sasa 1.5 misli daha pahalı.
seç birini senin cin bekliyor.
buyur.
ben bazıları gibi spekülatör maşası , ayağı, maaşlı çaycısı , iti , tokatçısı, emir eri, oğlanı değilim bilader.
algı değil olgu var.
gel oğlum çay getir. adres yanlış
Düşünsene, bi yerlerde duymuşsun, borsa çıldırdı, hele bir sasa var, laan nerden alsan kar ediyor her gün en az %10 yükseliyor. Evde ızcık birikmişin var, evde yatmasın çeşme akarken bende küpü dolduruyum diyorsun, hemen gidip 120 üstü sasa lanıyorsun, hele o günde yükseldiyse değme keyfine, 2. günde %10 ooo hayaler başlıyor evmi alsam arabamı, evimi değiştirsem arabayı mı, lan böyle yükselirse bir ay sonra benim para 3-4 katlar, hatta arada birde %20 yükselirse of of of. Şimdiye kadar nerdeydim ben. Ulan niye kimse beni uyandırmadı.
Haaa burası borsa 3 günlük adama öyle yedirmezler. Bu piyasadaki insan kaç kere batıp çıktılar, 1 haftada %50 kayıp mı yaşamadılar, yok öyle mama.
Öğretirler zamanla sizede bedava para olmadığını. Ne insanlar intihar etti bu alemde. Dün gel bugün parayı 5 e katla. Bakın en son coinde milletin an asını bellediler.
Neyse. Herkese bol kazanç.
Benim yazdığım yazı da hiç bir yönlendirme yok, kişisel düşüncem... hatta kişisel sitemim. Bu yüzden de yazının sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazma mecburiyeti hissettim. İlle de yatırım tavsiyes arıyosan patronun yaptığı açıklamaya bak, o sanki bişeyler demeye çalışıyor gibi. Dolayısıyla nereye varılmak istendiğini de patrona sormanız gerekiyor sanırım.
Koç Holding merakım olsaydı KCHOL forumunda olurdum burda değil. Bi de o kadar şirket varken, neden koç holding ile kıyaslamak? bende bunu anlamadım.
bir daha yazayim 80 tl demek koç holding i geçmesi demek. milleti kandırmayın o koç holding in problemi diyerek. nasıl bir operasyon olm bu.
petkim 2 milyar dolar bandında petkim mi büyük sasa mı ? 16 milyar dolar sasa.
bişey mi içiriyorsunuz insanlara inanılır gibi değil.
Onu gidip azerilere sor. Rafineriyi pahali fiyattan petkme peşkeş çeken, 2021 de hisseleri devredecem diyip hala devretmeyen, naftayi ucuza verecm diyipte sonra piyasa ile ayni fiyattan veren,petkmin arazisine ucuza konan azeri kardeslerine sor bakalim. Petkm su an koç holdingte olsa fiyati bu mu olurdu acaba algici amip
olm insanları kandırıp onlara aldırıncca para kazanacağınızı mı sanıyorsunuz ?
Petkmi 2 milyar dolara almaya kalk bakalim verecekler mi? Hisse fiyati hersey değil. Ogrenin bunu artik. Ayrica dün uye olmuş amiplere gore hareket edecek olan varsa borsaya girmesin bi zahmet. Hadi baska kapiya
olm belki ayağında ayakkabı yok 16 milyar dolardan akıl dağıtıyorsunuz koç holdinge burun kıvırıyorsunuz olm kendinize gelin
Neyse senin üslup karakterin gibi cirkinlesmeye basladi. Sorulara cevapta veremiyorsun. Bye bye sana
Piyasa hiçbir zaman bu kadar seviyesiz olmamıştı... Ben hatırlamıyorum...
Benden izin almayacaksın ama boş oluyor diğer türlü cengaver:) İçerlediysen yaz tabii.
Türkiye, dünyada en fazla PTA ithalatı yapan üçüncü ülkedir. Bu sebepten PTA'yı üreten Sasa'nın pazar sorunu hiç bir zaman olmayacaktır. Sasa, resesyon söylentileri bittiğinde ve küresel ihtiyaç arttığında, yerli üretimi destekleyerek çok önemli bir oyuncu olacak, ülkemizin enerjiden sonra dışarı kaçan en büyük döviz kalemini azaltacaktır. Böyle bir değere ortak olmak uzun vadede herkesin işine yarayacaktır. Fiyatına takılmadan, azar azar lot biriktiren yatırımcı rahat olsun. Toplu ve yüksekten alan da sakin olsun. Sasa, işler yolunda giderse yerli Samsung olacaktır. Sıkıntı yapmayın vaktiniz varsa.
Sasa hisse senedi olmayıpta hissesi olan yatırımcıları düşünen arkadaşlar çok teşekkür ederiz bizi uyardığınız için bizi herkez uyarıyor sağolsunlar varolsunlar bırakında kararlarımızı kendimiz verelim.Bu hisse senedini ben aldığımda 25 ..30..40...50...60 Tl etmiyor deniliyordu ama zaman bu rakamları fiyatladı.Yatırımlarızı günlük haftalık yapmayın denilir bizde uzun vade 5 -10 sene bekliyelim diye düşündük yatırım yaptık.Sağlıkla kalın bereketli kazsnçlarınız olsun Allah kazandıklarımızı yemeyi nasip etsin .