ben bazıları gibi spekülatör maşası , ayağı, maaşlı çaycısı , iti , tokatçısı, emir eri, oğlanı değilim bilader.
algı değil olgu var.
gel oğlum çay getir. adres yanlış
Düşünsene, bi yerlerde duymuşsun, borsa çıldırdı, hele bir sasa var, laan nerden alsan kar ediyor her gün en az %10 yükseliyor. Evde ızcık birikmişin var, evde yatmasın çeşme akarken bende küpü dolduruyum diyorsun, hemen gidip 120 üstü sasa lanıyorsun, hele o günde yükseldiyse değme keyfine, 2. günde %10 ooo hayaler başlıyor evmi alsam arabamı, evimi değiştirsem arabayı mı, lan böyle yükselirse bir ay sonra benim para 3-4 katlar, hatta arada birde %20 yükselirse of of of. Şimdiye kadar nerdeydim ben. Ulan niye kimse beni uyandırmadı.
Haaa burası borsa 3 günlük adama öyle yedirmezler. Bu piyasadaki insan kaç kere batıp çıktılar, 1 haftada %50 kayıp mı yaşamadılar, yok öyle mama.
Öğretirler zamanla sizede bedava para olmadığını. Ne insanlar intihar etti bu alemde. Dün gel bugün parayı 5 e katla. Bakın en son coinde milletin an asını bellediler.
Neyse. Herkese bol kazanç.
Benim yazdığım yazı da hiç bir yönlendirme yok, kişisel düşüncem... hatta kişisel sitemim. Bu yüzden de yazının sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazma mecburiyeti hissettim. İlle de yatırım tavsiyes arıyosan patronun yaptığı açıklamaya bak, o sanki bişeyler demeye çalışıyor gibi. Dolayısıyla nereye varılmak istendiğini de patrona sormanız gerekiyor sanırım.
Koç Holding merakım olsaydı KCHOL forumunda olurdum burda değil. Bi de o kadar şirket varken, neden koç holding ile kıyaslamak? bende bunu anlamadım.
bir daha yazayim 80 tl demek koç holding i geçmesi demek. milleti kandırmayın o koç holding in problemi diyerek. nasıl bir operasyon olm bu.
petkim 2 milyar dolar bandında petkim mi büyük sasa mı ? 16 milyar dolar sasa.
bişey mi içiriyorsunuz insanlara inanılır gibi değil.
Yer İmleri