Sayfa 282/896 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    80 tl de koç holdingi geçiyor piyasa değeri

koç u geçmesi ne demek
    -yapı kredi
    -tüpraş
    -aygaz
    -opet
    -ditaş
    -ford
    -tofaş
    -koçoto
    -avis
    -arçelik
    -beko
    -grundig
    -bilkom
    -otokar
    -entek
    -koçtaş
    -setur
    -türk traktör

vs.vs.vs.

bilerek isteyerek afaki rakamlar yazmayın bu kağıda vebaliniz çok büyük. sosyal medyada her atılan grafik binlerce görüntülenme alıyor.

siz belki dalga geçiyorsunuz ama okuma yazma bilip okuduğunu anlamayan ne büyüklük olduğunu kavrayamayan insanlar evini arabasını satıp borç alıp hisse alıyor.

para kazanmanın mümkün olmadığı zamanlarda insanlara pazarlarken bir düşün emmoğlu.
    Bu saydığın hisselerin toplam piyasa degerini de yazsana algici🤣

2.  Alıntı Originally Posted by Fortune1905 Yazıyı Oku
    Bu saydığın hisselerin toplam piyasa degerini de yazsana algici��
    ben senin uşağınmıyım emmoğLu. operasyonunuza devam edin. yolda bulduğunuz garibanlarada devam.

3.  Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    ben senin uşağınmıyım emmoğLu. operasyonunuza devam edin. yolda bulduğunuz garibanlarada devam.
    Ehh işte simdi oldu. Hisse yükselirken ortada olmayan adamlar birden ortaya saciliyor senin gibi. Algicilar sizi.

4.  Alıntı Originally Posted by Fortune1905 Yazıyı Oku
    Ehh işte simdi oldu. Hisse yükselirken ortada olmayan adamlar birden ortaya saciliyor senin gibi. Algicilar sizi.
    189 tl de yazdığım yazı orada.

5. ben bazıları gibi spekülatör maşası , ayağı, maaşlı çaycısı , iti , tokatçısı, emir eri, oğlanı değilim bilader.

algı değil olgu var.

gel oğlum çay getir. adres yanlış

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Düşünsene, bi yerlerde duymuşsun, borsa çıldırdı, hele bir sasa var, laan nerden alsan kar ediyor her gün en az %10 yükseliyor. Evde ızcık birikmişin var, evde yatmasın çeşme akarken bende küpü dolduruyum diyorsun, hemen gidip 120 üstü sasa lanıyorsun, hele o günde yükseldiyse değme keyfine, 2. günde %10 ooo hayaler başlıyor evmi alsam arabamı, evimi değiştirsem arabayı mı, lan böyle yükselirse bir ay sonra benim para 3-4 katlar, hatta arada birde %20 yükselirse of of of. Şimdiye kadar nerdeydim ben. Ulan niye kimse beni uyandırmadı.
    Haaa burası borsa 3 günlük adama öyle yedirmezler. Bu piyasadaki insan kaç kere batıp çıktılar, 1 haftada %50 kayıp mı yaşamadılar, yok öyle mama.
    Öğretirler zamanla sizede bedava para olmadığını. Ne insanlar intihar etti bu alemde. Dün gel bugün parayı 5 e katla. Bakın en son coinde milletin an asını bellediler.
    Neyse. Herkese bol kazanç.

7.  Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    koç holding ile aynı değeri biçmiş. siz koç holding i mi verseler alırsınız 1.5 misli olan sasa yı mı. böyle yatırım tavsiyesi değildir diyerek nereye varmak istemektesiniz?

şuan 1.5 katında koç holding in hodri meydan. parmak şıklatacak bir cin ve sana ya sasa yı verecek komple ya koç holding i hangisini alırsın ? sasa 1.5 misli daha pahalı.

seç birini senin cin bekliyor.

buyur.

Benim yazdığım yazı da hiç bir yönlendirme yok, kişisel düşüncem... hatta kişisel sitemim. Bu yüzden de yazının sonuna yatırım tavsiyesi değildir yazma mecburiyeti hissettim. İlle de yatırım tavsiyes arıyosan patronun yaptığı açıklamaya bak, o sanki bişeyler demeye çalışıyor gibi. Dolayısıyla nereye varılmak istendiğini de patrona sormanız gerekiyor sanırım.

Koç Holding merakım olsaydı KCHOL forumunda olurdum burda değil. Bi de o kadar şirket varken, neden koç holding ile kıyaslamak? bende bunu anlamadım.

8. bir daha yazayim 80 tl demek koç holding i geçmesi demek. milleti kandırmayın o koç holding in problemi diyerek. nasıl bir operasyon olm bu.

petkim 2 milyar dolar bandında petkim mi büyük sasa mı ? 16 milyar dolar sasa.

bişey mi içiriyorsunuz insanlara inanılır gibi değil.

Sayfa 282/896 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •