yok o þah !!! saðdaki benim
Printable View
yarýn n olur korku panik had safhada yarýný bilen yarýnlarý da bilir :)
Buna dezenformasyon deniyor.
"Hitap ettiðin kitleyi hassas yerinden yakalama çabasý" da bu baþlýkta sayýlabilir.
Sözü edilen FKÖ zamanlarýdýr. Dünyadaki sol hareketlerin büyük kýsmýnýn dayanýþma içinde olduðu ve uygun coðrafyalarda iþbirliði de yaptýðý zamanlar.
Nerede Filistin Kurtuluþ Örgütü... Nerede kimin çanaðýndan beslendiði meçhul teröristler...
Biraz tarih okuyun. Demagoji yapacaksanýz da verilerinizi iyi seçin.
VÝOP30 günlük, shorta yüklenen kurum görünmüyor, BofA biraz short arttýrmýþ olsa da Ýs Yatýrým da short azaltmýþ, shortcu bu 2 kurumun tavrý yönü belirleyecek gibi,
https://i.hizliresim.com/8rdt6z0.PNG
Bizi ilgilendiren bir konu yok bizim topraklara müdahil olunur bu millet gereðini yapar.
ha gitmek isteyen kuru sýký atmayacak buralardan gidicek orada ne yapacaksa yapacak.
millet bir ara dolarlarý çiðniyordu tepki için sonra ceblerinde dolarlar geziyorlardý:)
Dönerse senindir ,biz zaten lahmacun söyledik :one::dvr:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post6586041
Keþke araplar Osmanlý'ya daha önceden isyan edip ayrýlsalardý
En azýndan sömürü öncesi ülkelerini kurup ayakta kalýrdý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VOB yapmayýn adios.
Aha bu da "kendi çalýp, kendi oynamak." Kim söylemiþ iddia ettiðiniz veriyi?
Ben Deniz GEZMÝÞ ve benzerlerinin iþbirliði yaptýðý örgütün Filistin Kurtuluþ Örgütü olduðunu,
FKÖ'nün, Hamas vb. den farklý motivasyonlarý, dinamikleri, amaçlarý olduðunu söylüyorum.
Filistin'de yaþananlarla ilgili fikir beyan etmedim.
Ýlle de niyet okuyacaksanýz, sadece; "Hamas'ý desteklemediðimi, hatta PKK çizgisinde bulduðumu" çýkartmanýz mümkün olmalý.
Tabi kendi düþüncesi dýþýnda doðru olamayacaðýný düþünen "güruhtan" deðilseniz.
Hafýz gümüþ kuresel dibi vob24 de isaretledim canlý emme enercimisi boþuna harciyorus. Halen uydurma grafikler uydurma teknik analiz masallarý
VOB yapmayýn dayý adios grand finale.
hala gülüyorum ahaha
Satranç ve Tavlanýn nasýl icad edildiðini merak ettiniz mi?Satranç baþlarda bu kadar taþa sahip olmamasýn raðmen daha sonra taþ sayýsý artmýþ En son Quinn yani vezirin eklenmesi ile son bulmuþtur.Daha sonraki dönemlerde oyun tahtasý günümüzdeki þeklini almýþtýr.Bu yazýmýzdaki hikaye ilk bulunuþunu farklý bir biçimde anlatmaktadýr.
Eski zamanlarda Hint Ýmparatoru, satranç oyununu yanýnda bir mektup ile hediye olarak Pers Ýmparatoruna göndermiþtir.
Mektubunda oyunla ilgili hiç bir açýklama yapmazken söyle bir mesaj yazmýþtýr;’Kim daha çok düþünüyor, Kim daha iyi biliyor, Kim daha ileriyi görüyorsa O kazanýr. iþte hayat budur…’
Pers Ýmparatoru dönemin en alim veziri olan Buzur Mehir ile bu mesajý paylaþarak, ondan oyunu çözmesi ve kendisinin de karþýlýk olarak Hint Ýmparatoruna hediye edilmek üzere baþka bir oyun icat etmesini ister.
Vezir haftalarca çalýþtýktan sonra gönderilen satrancýn her tas hareketini ve oyunu çözer, daha sonra da on günde tavlayý icad eder ve imparatora sunar.
Pers imparatorunun baþveziri Buzur Mehir tarafýndan 1400 yýl önce tasarlanan tavla oyunu, dünyanýn en popüler oyunlarýndan biridir.Zaman kavramýndan alýnan ilhamla tasarlanan oyunun zamana böylesine direnmesi son derece etkileyici.
Senenin birliði olarak tavla bir tanedir;
4 kösesi 4 mevsimi,
tavlanýn içindeki karþýlýklý 6 sar hane 12 ayý,
pullarýn toplamý ayin 30 gününü,
siyah-beyaz pullar gece ve gündüzü,
karþýlýklý 12ser hane günün 24 saatini simgeler
Hint Ýmparatoruna satranca karþýlýk olmak üzere tasarlanan tavla oyunuyla
birlikte gönderilmek üzere söyle bir mesaj hazýrlanýr :
'Evet, Kim daha çok düþünüyor, Kim daha iyi biliyor, Kim daha ileriyi
görüyorsa O kazanýr. AMA BÝRAZ DA ÞANS GEREKÝR. iþte hayat budur!
Anlýyorum :rules:
Öyle blr þey yok.
Solcu devrimci gençler fkö kamplarýna silah, suikast eðitimi almak için gitti..
Sonra gelip TR de eylem yaptýlar
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahq 5bin kayme cepte:)
Sn ABKA, vicdan taþýyan kimse zulme ortak olmaz, Türk ün de Türk den baþka dostu olmaz..
Irkçýlýk filan yapmýyoruz, ama kasýt varsa varoluþumuzu koruruz. Türk Ýslam sentezinden baktýðýmýz zaman her türlü mazluma, ezilene yardým etmek insani ödevimiz zaten.
Ammmaaa iþ bizim birliðimizi bütünlüðümüze kast eder hale gelirse "KISASA KISAS" vardýr bunu da unutmayalým... Herkes hak ettiðini yaþayacak. Din kardeþiyiz ayaðýna daðdan geleceksin baðdakini kovacaksýn. Nerede o yoðurdun bolluðu. Yok öyle bir hayat. !!!!!
Çalýþanlar muafmis,
Bizim ek mtvlerin yeri belli oldu. :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son Dakika Piyasa Haberleri
@financialjuice
HAMAS YETKÝLÝ: ÝSRAÝL ÝLE YAPILACAK ATEÞKE KONUSUNDA TARTIÞMALARA AÇIÐIZ.
Gönderiyi çevir
Hadi gene iyisiniz ihtiyarlar. Reis culus daðýtacakmýþ.
Bu bir hikaye ..çünkü Satranç da Pers icadý dýr ..Hint ..deðil ...
Sonu Nasýl bitiyor ..ÞAH-MAT
Þah Ýran hükümdarýnýn lakabý ..
https://www.youtube.com/watch?v=NWLjvKuQhaE
günboyu cumadan kalan bullish yöndeki pozlarla cebelleþip durdum.. viop hedge paçal falan biraz toparlamama raðmen gün sonu overallda kayýptan kaçamadým.. :)..
kapanýþ grafiksel olarak hoþuma gitmedi . kýsa vade saatliðe kadar sistemler kýrmýzýda kapattý..yön fikrim yok.. ..saða sola savrulmaktansa defansif olup kapitali korumak ilk tercihim olacak...fýrsat bitmez ama para bitebilir... :)) hayýrlýsý... kýsmet. ytd...
Tüm dostlarýma huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=qak5Ma_gnmY
9771.00
Hangi kitapta VÝOP ile ilgili nas var? SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Devletimiz emretsin Gazze’ye gideriz' diyen Halil Konakcý'nýn polis korumasýyla gezdiði ortaya çýktý
Son dönem ifadeleriyle tepki çeken ve sosyal medya hesabýndan "Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davasý olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" diyen imam Halil Konakcý'nýn polis korumasýyla gezdiði ortaya çýktý.
A A A
cumhuriyet.com.tr
bu doðrumu :)
Osmanliciyim diyenler, Osmanliyi sirtindan hancerleyen Filistini destekliyor.... Bu ne yaman celiski....
Geciniz...
Twitter da @Can Emrah Yýlmaz paylaþmýþ taþýnan pozisyonlar doðru ise PETKM Ekim Pay Vadelisinin primlenmesi beni þaþýrtýr! Diðer long 120 bin e diðer short 3 bin, en iyi shortcu da 301 bin kontratla Ýs Yatýrým görünüyor!
https://i.hizliresim.com/eda2sbf.PNG
''Ýsrail Dýþiþleri Bakaný Eli Cohen, uluslararasý gazetecilere basýn açýklamasý yapýyor.
Ben de basýn toplantýsýndayým.
Þunu söyleyebilirim Ýsrail, Hamas için diplomasiyi tamamen bitirmiþ.
Askeri olarak tamamen silmekte kararlýlar. Bugün kara harekatý baþlayabilir.''
Ýbrahim Haskoloðlu
@haskologlu
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
(Türkiye'ye ait SiHA'nin düþürülmesi) Hiç süphe yok ki bu olay milli hafýzamýza kaydedilmiþtir ve vakti saati geldiðinde geregi muhakkak yapilacaktýr.
ÜIkemizi, kronik baþ aðrisý olan faiz, kur, enflasyon üçgenine sýkiþtirma gayretlerini bir kez daha bosa çýkartmakta kararlýyýz
,Zincir marketlerimiz baþta olmak üzere tüm esnafimizi, yapacaklarý indirimlerle, enflasyonla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.
Konut ve kira sektöründe piyasanýn dengesini bozan, fahiþ fiyat artýþlarina yol açan kiþi ve kurumlara yönelik aðýr yaptýrýmlar getiriyoruz.