Sayfa 280/1012 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Seydib...dilmi%C5%9Ftir.,,

Ben de şimdi merak ettim baktım Sn Bulut.
    Burada ingilizler yapmış deniyor
    Tepkiler
    Edirne milletvekilleri Mehmet Şeref ve Faik Kaltakkıran beyler 21 Mayıs 1921 tarihinde TBMM'ye bir önerge verdi. Olaya karışan İngiliz doktor, garnizon komutanı ve askerlerin cezalandırılması için TBMM'nin bir eyleme geçmesini istediler. Başka sorunlarla uğraşan TBMM olaya yeterince ilgi gösteremedi.[3]

2009 yılında, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuyla ilgili soru önergesi verdi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül böyle bir olayın yaşanmadığını belirtti. Tarihçi Cezmi Yurtsever ise Vecdi Gönül'ün bu açıklamasını inandırıcı bulmadığını söyledi ve böyle bir olayın yaşandığını belirtti.[4]
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post6584100

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ezelden beri ,dünyanın 2 tane siyaset uzmanı ülke var

1.İngiltere
    2.İran

Pact Persia ..

Ki İran daha eskidir ...
    https://www.youtube.com/watch?v=XnTBJy8zrh4

Çok güzel bir eser
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sol eller havaya gençler...Mucahit DENİZ GEZMİŞ FİLİSTİNDE.

Helal olsun ..Zulum nereden gelirse gelsin ''DUR'' diyene.

https://tr.pinterest.com/pin/514888169894737166/

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu satış getirdi bize..
    bu ortamlar çok tehlikeli....borsa kaygan bir zemine oturdu.....bugün viop formunda yorum yapan bir kaç arkadaş vardı.....malda olduklarından toparlar diye bir kaç defa yazdılar....doğrusu ben karışmak istemedim incinirler diye .....sonuç ortada ...duygusalığa yer yok borsa da anın da alırlar anahtarı.....

5. Arap seviciliğini bırak cebine eline at 1-2 suriyeliye ev al veya besle büyüt
    bizde diyelimki kuru sıkı atıp tutmuyorlarmış bu arap seviceleri bak bakıyorlar diyelim varmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FRENKLERİN kıçını yalamaktansa....

ARAPLARLA(şuan mazlum olan o..eğer filipinli olsa ona yardım ederdim) BERABER OLURUM...Ha evime almam ama ZEKAT-SADAKA HAYIR NE VARSA VERİRİM...

Bırakın artık şu SZC TV ağzını...

Zulme karşı olmayı itibarsızlaştırmak için saçma sloganlar uydurmaya gerek yok...ALLAH acıyı paylaşmayana o acıyı yaşatır.

Benim anayasam şunu der''ZULME MEYLETMEYİN, ATEŞ SİZE DOKUNUR'' (AYET) başka ilkeler beni bağlamaz.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tepkiler
    Edirne milletvekilleri Mehmet Şeref ve Faik Kaltakkıran beyler 21 Mayıs 1921 tarihinde TBMM'ye bir önerge verdi. Olaya karışan İngiliz doktor, garnizon komutanı ve askerlerin cezalandırılması için TBMM'nin bir eyleme geçmesini istediler. Başka sorunlarla uğraşan TBMM olaya yeterince ilgi gösteremedi.[3]

2009 yılında, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuyla ilgili soru önergesi verdi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül böyle bir olayın yaşanmadığını belirtti. Tarihçi Cezmi Yurtsever ise Vecdi Gönül'ün bu açıklamasını inandırıcı bulmadığını söyledi ve böyle bir olayın yaşandığını belirtti.[4]
    Bu olaydan siz yazana kadar haberdar değildim.
    Bilgilendirme için teşekkürler sn Bulut.
    Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Yahudileri ilk koruyan Pers impartoru Büyük Kiros ..ikinci Fatih Sultan Mehmet ..

Bu sebeple ..bu iki ülkeye(İran-Türkiye) bir şey olmaz..ki dünyanın ihlal edilmemiş en eski sınırı da bu iki kadim ülkeye ait
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 280/1012 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •