Sayfa 285/1012 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Viop LV

Hangi kitapta VİOP ile ilgili nas var?
     Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Kutsal kitapları iyi incelemek lazım.

VOB yapmayın
    SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 'Devletimiz emretsin Gazze’ye gideriz' diyen Halil Konakcı'nın polis korumasıyla gezdiği ortaya çıktı
    Son dönem ifadeleriyle tepki çeken ve sosyal medya hesabından "Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davası olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" diyen imam Halil Konakcı'nın polis korumasıyla gezdiği ortaya çıktı.
    A A A
    cumhuriyet.com.tr

bu doğrumu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Hangi kitapta VİOP ile ilgili nas var?

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gavs kuzu eyliya hazretlerine sormak lazim

Bilmem.

VOB yapmayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Osmanliciyim diyenler, Osmanliyi sirtindan hancerleyen Filistini destekliyor.... Bu ne yaman celiski....

Geciniz...

Twitter da @Can Emrah Yılmaz paylaşmış taşınan pozisyonlar doğru ise PETKM Ekim Pay Vadelisinin primlenmesi beni şaşırtır! Diğer long 120 bin e diğer short 3 bin, en iyi shortcu da 301 bin kontratla İs Yatırım görünüyor!

6. ''İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, uluslararası gazetecilere basın açıklaması yapıyor.

Ben de basın toplantısındayım.

Şunu söyleyebilirim İsrail, Hamas için diplomasiyi tamamen bitirmiş.

Askeri olarak tamamen silmekte kararlılar. Bugün kara harekatı başlayabilir.''

İbrahim Haskoloğlu
    @haskologlu

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

(Türkiye'ye ait SiHA'nin düşürülmesi) Hiç süphe yok ki bu olay milli hafızamıza kaydedilmiştir ve vakti saati geldiğinde geregi muhakkak yapilacaktır.

ÜIkemizi, kronik baş ağrisı olan faiz, kur, enflasyon üçgenine sıkiştirma gayretlerini bir kez daha bosa çıkartmakta kararlıyız

,Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafimizi, yapacakları indirimlerle, enflasyonla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.

Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarina yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir tartarian diyosun bi tataristan ... ikisinin ne alakası var ? tarihte kesinlikle turtanyan falan diye bir ülke hiç bir zaman olmadı ! konunun tataristan ile ne alakası var ? birisi gerçekte var olan diğeri masal operatörünün yazdığı püfürükten ülke adı !

Sayfa 285/1012 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •