Hangi kitapta VİOP ile ilgili nas var? SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kitapta VİOP ile ilgili nas var? SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Devletimiz emretsin Gazze’ye gideriz' diyen Halil Konakcı'nın polis korumasıyla gezdiği ortaya çıktı
Son dönem ifadeleriyle tepki çeken ve sosyal medya hesabından "Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davası olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" diyen imam Halil Konakcı'nın polis korumasıyla gezdiği ortaya çıktı.
A A A
cumhuriyet.com.tr
bu doğrumu![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Osmanliciyim diyenler, Osmanliyi sirtindan hancerleyen Filistini destekliyor.... Bu ne yaman celiski....
Geciniz...
''İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, uluslararası gazetecilere basın açıklaması yapıyor.
Ben de basın toplantısındayım.
Şunu söyleyebilirim İsrail, Hamas için diplomasiyi tamamen bitirmiş.
Askeri olarak tamamen silmekte kararlılar. Bugün kara harekatı başlayabilir.''
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
(Türkiye'ye ait SiHA'nin düşürülmesi) Hiç süphe yok ki bu olay milli hafızamıza kaydedilmiştir ve vakti saati geldiğinde geregi muhakkak yapilacaktır.
ÜIkemizi, kronik baş ağrisı olan faiz, kur, enflasyon üçgenine sıkiştirma gayretlerini bir kez daha bosa çıkartmakta kararlıyız
,Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafimizi, yapacakları indirimlerle, enflasyonla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.
Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarina yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz.
Yer İmleri