Hangi kitapta VÝOP ile ilgili nas var? SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kitapta VÝOP ile ilgili nas var? SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Devletimiz emretsin Gazze’ye gideriz' diyen Halil Konakcý'nýn polis korumasýyla gezdiði ortaya çýktý
Son dönem ifadeleriyle tepki çeken ve sosyal medya hesabýndan "Devletimiz emretsin en önde ben ve benim gibi Kudüs davasý olan Müslümanlar Gazze’ye gideriz" diyen imam Halil Konakcý'nýn polis korumasýyla gezdiði ortaya çýktý.
A A A
cumhuriyet.com.tr
bu doðrumu![]()
Osmanliciyim diyenler, Osmanliyi sirtindan hancerleyen Filistini destekliyor.... Bu ne yaman celiski....
Geciniz...
''Ýsrail Dýþiþleri Bakaný Eli Cohen, uluslararasý gazetecilere basýn açýklamasý yapýyor.
Ben de basýn toplantýsýndayým.
Þunu söyleyebilirim Ýsrail, Hamas için diplomasiyi tamamen bitirmiþ.
Askeri olarak tamamen silmekte kararlýlar. Bugün kara harekatý baþlayabilir.''
Ýbrahim Haskoloðlu
@haskologlu
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
(Türkiye'ye ait SiHA'nin düþürülmesi) Hiç süphe yok ki bu olay milli hafýzamýza kaydedilmiþtir ve vakti saati geldiðinde geregi muhakkak yapilacaktýr.
ÜIkemizi, kronik baþ aðrisý olan faiz, kur, enflasyon üçgenine sýkiþtirma gayretlerini bir kez daha bosa çýkartmakta kararlýyýz
,Zincir marketlerimiz baþta olmak üzere tüm esnafimizi, yapacaklarý indirimlerle, enflasyonla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.
Konut ve kira sektöründe piyasanýn dengesini bozan, fahiþ fiyat artýþlarina yol açan kiþi ve kurumlara yönelik aðýr yaptýrýmlar getiriyoruz.
Yer Ýmleri