Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Peki.. aşırı zeki nasıl yazılıyor.. :he: Türkçe'deki doğru kullanımı nasıl.. ? o bana ait bir terim henüz litaretüre geçmedi
Alıntı: Originally Posted by rumenigge o bana ait bir terim henüz litaretüre geçmedi Hım... Literatüre geçmediyse.. Yok demek ki... :he: Boşuna literatürü karıştırmayalım.. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Hım... Literatüre geçmediyse.. Yok demek ki... :he: Boşuna literatürü karıştırmayalım.. :oleyo: bence de Literatür kızıyor sonra
Hocam.. rumenigge hocam... Dolara yatırım yannış ise, yatırım yapmadan dolara şaapmak da mı yannış.. ? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Dolara yatırım yannış.. Hayır demek yannış... Tomatis yemek yannış.... Doğru bir şey söyle rumenigge... :oleyo: Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Başka topiğe yazmak yannış.. :oleyo: Alıntı: Originally Posted by rumenigge mesajlar yazmak yanlış Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam... :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam... :oleyo: yannış da yanlış :)
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam... :oleyo: Alıntı: Originally Posted by rumenigge yannış da yanlış :) Aha işte.. Yannışa da yannış dedi. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Aha işte.. Yannışa da yannış dedi. :oleyo: dolayısıyla doğru yapmış oldum oley yakaladım seni :) :)