Originally Posted by DeliKAN Peki.. aşırı zeki nasıl yazılıyor.. Türkçe'deki doğru kullanımı nasıl.. ? o bana ait bir terim henüz litaretüre geçmedi
Originally Posted by rumenigge o bana ait bir terim henüz litaretüre geçmedi Hım... Literatüre geçmediyse.. Yok demek ki... Boşuna literatürü karıştırmayalım..
Originally Posted by DeliKAN Hım... Literatüre geçmediyse.. Yok demek ki... Boşuna literatürü karıştırmayalım.. bence de Literatür kızıyor sonra
Hocam.. rumenigge hocam... Dolara yatırım yannış ise, yatırım yapmadan dolara şaapmak da mı yannış.. ?
Originally Posted by DeliKAN Dolara yatırım yannış.. Hayır demek yannış... Tomatis yemek yannış.... Doğru bir şey söyle rumenigge... Originally Posted by DeliKAN Başka topiğe yazmak yannış.. Originally Posted by rumenigge mesajlar yazmak yanlış Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam...
Originally Posted by DeliKAN Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam... yannış da yanlış
Originally Posted by DeliKAN Meşaz yazmak yannış.. Durmak yok, yannışa devam... Originally Posted by rumenigge yannış da yanlış Aha işte.. Yannışa da yannış dedi.
Originally Posted by DeliKAN Aha işte.. Yannışa da yannış dedi. dolayısıyla doğru yapmış oldum oley yakaladım seni
Forum Rules
Yer İmleri