Bana bugün bir banka ile validenin hesabı için konuştum .
Sizin hesabı 2016 da açtınız dedi 2017 olsa dediğiniz olurdu dedi bu şekilde yani .
Bankaların genel politikası işte
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bana bugün bir banka ile validenin hesabı için konuştum .
Sizin hesabı 2016 da açtınız dedi 2017 olsa dediğiniz olurdu dedi bu şekilde yani .
Bankaların genel politikası işte
aslında insanın "zihniyet bozukluğuna" bir örnek daha...
ne kadar doğruysan-iyi niyetliysen o derece saf-aptal-cahil yerine konuyorsun. esasen böyle bir durum da yok.. sistem kötü olmamızı , uyanık olmamızı devlete mümkün olduğunca zarar vermemizi istiyor..
bir müddet önce bir arkadaş yazmıştı " devlet resmen şirket aç ,zarara uğrat vergi ödeme " diyor demişti.. durum aynen böyle dürüst olmayacaksın, mesela %14.5 faiz alacağına illegal yollarla atıyorum siyasiler ile dostluk kurup, (alt düzey) belli tiyolarla yada başka şekilde servetine servet katacaksın.
yada çok iyi öngörün olacak dolar yükselişe geçer geçmez dolara geçeceksin (full) gayrimenkul de çok iyi öngörü sahibi olup hemen hemen tam yükselişe başladığın da full gm e geçeceksin..
yoksa banka da yıllar süren alın terine temelsiz iddaalarla , yalan yalnış algı yönetimi ile bir gece de çökerler..
esasen mevduat sahibinin enflasyon düzeyinde belki altın da aldığı bu faizle reel anaparası asla ne olursa olsun zarar görmemesi lazım..
Burgan hoşgeldin 14.75
Temdit 14.50 Aralık sonu
Ocak olursa çok az bir oynama olabilirmiş
Icbc 14 temdit 2017 girişli olduğu için
13.80 temdit 2016 hesabı
Burgan 500 ıcbc 350
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akrabamın hesabına veriyor ama aynı gün için oranı bugün o nasıl oluyor peki .
Bizde Yok demiyor 2016 hesabı diyor
Reisten özellikle Büyük Banka Yöneticilerine ,Mevduat Sahiplerini Üzecek Yöntem GÖZLERİNİ KORKUTUN ...
BİRİLERİNİN FAİZDEKİ ANLAYIŞINA KATILMIYORUM
Merkez Bankası rezervlerimiz... Şimdi yeniden 17 ila 120 milyar dolar arasında bir yere ulaştık. Borsa İstanbul rekor üstüne rekor kırıyor. BFaizler, benim ekonomide en çok muzdarip olduğum alanı oluşturuyor. Birilerinin faizdeki anlayışına katılmıyorum. Mevduat hesaplarına girecek olanlar bilesiniz ki güven esaslı yarışa girecektir.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...viz-aciklamasi