Neden bu kadar adi bir tahtasın?
Neden her seferinde milletin cebindeki 3 kuruşa göz dikiyorsun?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neden bu kadar adi bir tahtasın?
Neden her seferinde milletin cebindeki 3 kuruşa göz dikiyorsun?
Bu endekste eksi olman için sebep ne başkan, 10-15 gün sonra bilanço gelir, görelim bakalım.
Saat 13 53 işlem adedi 620 bin lot 15 gün sonra bilonço gelecek sayın tahtacı tatilde sanırım yazık neyse bizde vakit bol bekleriz. 2 senedir aynı numara artık yemiyoruz. Çek şöyle 3 lü rakamlara bakarız.YTD
Dün en çok düşenlerde %5'e yakın düştü, bugün tepki bile yok yuhh, yaktın bizi başkan.
100 ü görebilmek için çok mücadele verecek gibi bu yıl:)
hiç sorma kardeş.bir arkadaşın ısrarıyla aldım öve öve bitiremedi,eczaneden komşu tavsiyesiyle ilaç alan kimse durumuna düştük.Almamla üretime ara verme haberi düştü yetmedi üstüne 6 kez devre kesiciye girdi.Endeks düşüşlerinde hep en önden koştu.Bunun iki nedeni olabilir ya bilançoda ciddi olumsuzluk bekleniyor ya da böyle olduğunun düşünülmesi bilanço gününe kadar isteniyor.İki türlüsü de bizler için kötü..Temeli sağlam sağlam şirket övgüsüyle aldım ama inşallah trene kabul edilen son yolculardan olmam yoksa o kondüktöre ciddi anlamda söverim:)
Merak etmeyin temeli sağlam ama karakteri değil, adi bir tahta.
Bilanço öncesi bu adiler toplayacak bizler döküleceğiz sonra gidecek hep böyle oldu.
Evet temel de sorun yok çok şükür ama hisse fiyatını çok umursamayan tavırları var elbet bir gün ederini bulur dercesine...cemtaş akıllıdır iş konusunda diye ümit ediyoruz...bakım için verilen aralarda ki hat kapatma bilancoyla faydalı bile olabilir...denge çubuğu zaten devam
[QUOTE=skpmk;6288433]Merak etmeyin temeli sağlam ama karakteri değil, adi bir tahta.
Bilanço öncesi bu adiler toplayacak bizler döküleceğiz sonra gidecek hep böyle oldu.
Sayın skpmk hissenin önündeki en büyük engel sahibinin en eski borsa speklerin den biri olması ayrıca kendisi kayserili sineğin yağını çıkarmadan bırakmaz 2 nci defa akşam kap a haber gönderdi 5 gün yine ara diye bunu yarın yine KÜÇÜK YATIRIMCIYA dökmek için kullanacaktır. Temelı ne kadar sağlam olsa bile işte bu yüzden büyük fonlar gelmemektedir. Olan yine KY ya olacaktır. YAZIK YTD dir.
Inanan kalacak inanmayan rızknı başka yerde arayacak ( dudu abinin sözü )
yolunuz açık olsun
Şirketin onca faaliyeti varken tek bir haber gelmez ama bazı tesislerdeki bakım nedeniyle bazı üretim bantlarında 1 haftalık dinlenme haberleri anında Kap'a geliyor.
2023 karnesi, hissede 7 adet devre kesici, 2 adet bakım haberi, %18 kayıp, maşallah, maşallah.:)
Sayın bawer selamlar
bu sene zor bir yıl olacak belli ki iyi şirketler de bunu yatırımcıları dökmek için çok güzel kullanılacaklardır.
BEN DAHA ÇOK 4. ÇEYREK BİLANÇOSU NASIL GELECEK ONU MERAK EDİYORUM.
Evet öyle görünüyor, zaten daha senenin ilk ayındaki hareketlerden beli oldu.
Ben de son çeyreği merak ediyorum, son 3 çeyreğin ortalamsı kadar gelse iyi, sonra da temettü ne olacak onu takip edeceğiz, bu hissede kolay ekmek yok sn. Habala, hisseyi duman ettiler 2 günde görüldüğü gibi.
Cehennemin dibine kadar yolun var, 3 gündür her gün %3-5 düşüyor, battı mı şirket arkadaş.
Kasada bekleyen onca para varken birazını geri alım için kullansalar kimse bu kadar basamaz, ama nerdee, akrep var cepte akrep.
Bakalım o paralarla ne yapacak onuda merakla bekliyoruz 🙂
Ne kadar kredici, açıkçı varsa bitirecekler, borsanın geneli için geçerli, millette para yok borsaya geliyor, beklemek gibi bir şansları da yok, biz bekleriz, sıkıntı yok.
Eyvallah sayın Bawer :) , 4. Çeyrekte supriz yüksek bir bilanço gelir inşallah...artık bu sene yeni bir yatırım haberi olsa da piyasa cemtaş ı görse :)
cemts ne yaptığını hiç bildirmiyorsun. kaplar hep devre kesme veya faaliyet durdurma. geçen sene arada gyo gibi tarla aldım bağ bahçe aldım falan diyordun uzun zamandır onu da bıraktın. yüksek temettü vermeyeceksen eğer arsa almaya devam et en azından şirket toprak ağası oldu deriz :hah:
Bu karektersizin her zamanki doğal hareketleri bunlar korkacak bir durum kesinlikle yok.
2015 ten bu yana buradayım, neler gördük neler. Maalesef sizin döküldüğünüz gibi ky dökmek için her dönem bu tahtada böyle şeyler oluyor, aç köpekler ky nin elinden yeterince malı aldıktan sonra yukarı sürüyor.
Asla YTD. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin kadar rezil bir tahtacı yok, enkaza çevirdi hisseyi, düştüğü yerde kalıyor.
f/k 5 altına kayıyor, yuh diyorum.
Bir zamanlarda 17 lerden 12 lere inmişti mübarek... elinde nakiti olanın mutlu olduğu zamanlar gibi :)
Sn.Habala
Şirketin finasalları siz de takdir edersiniz bugünü gösterir.Gelecekte bizi neler bekliyor şu konjonktürde bilmek biraz şans.Sizin bakış açınızla bilanço dönemine girdiğimiz şu dönemde yüksek temettü beklentisi olan,iyi bilanço beklentisi olan şirket hisseleri pozitif ayrışmalı peki öyle mi? Bu günler zor günler ne olacağını biliyorum diyen varsa şapka çıkartırım.
Cemts adamsın milletin malını aldılar
50 üstü kapatırlar mı şimdi
İnanan kalacak inanmayan rıskını başka yerde arayacak
Yuhhh sana cemts, şirket battı mı ki 47'lere kadar düştün, yangın anında en son kurtarılacak mal gibi, ilk onun kafasını koparıyorlar, güven meselesi.
Endeks düzeltmeyi bitirip tepki vermeye başladı gibi ama bunda henüz tık yok, sadece düşerken eşlik ediyor, çok düştü, nasıl toparlanacak bakalım.
İlla toparlanmak zorunda mı belki daha aşağı verecek Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) kaça düşerse geri alım yapar acaba şirket , bu sene kar marjinda biraz daha gelişme ile kâr biraz daha artsada görsek o günleri
Geçmiş yıl karları 800 milyon kadar, bu sene de 1 milyar kar gelse ki zaten 3 çeyrekte 750 milyon yazdı epey olacak bu kalem, bir şekilde eritmesi lazım, sermayeye ilave olabilir veya temettü, ikisi olmasa da hisseye destek olsa keşke ama nerdeee, akrep var ceplerinde akrep.
Düştüğü yerden kalkamıyor nmsz, 66'dan 46'ya nefes almadan düştü, tepki verse de yaşadığından emin olsak.:)
Halbuki kasalarındki paradan biraz geri alım yapsalardi geçen sene 17 lerden ,satarlarsi 60 lardan...bu kadar kâri nereden yapabilecekti acaba :) yoksa arsalardan mı yapmayı planlıyor :) geçen 9 aylık öncesinde de sanki kötü kâr gelecekmiş havası olmuştu sanırım...Ama süpriz bekleyenler hissede zaten :)
Sürpriz bekleyenlere zaten sürpriz yaptılar 66 dan 46 yaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuzlamışken yarın alayım diyorum sonra aklıma patron geliyor vazgeçiyorum.Ben alırım bilançosu kötü gelir bir de satışları düşer diye korkuyorum.Yoksa patron güven verse riske girip tek hisse portföy yapmak istiyorum ama ne temettü var ne bedelsiz var pozitif hiçbişeyi yok.