Artan

15,73 10 12:48
231,90 9.96 12:38
65,30 9.93 12:47
144,10 9.58 09:55
18,64 9.58 12:48
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 12:48
177,10 -9.96 09:55
13,41 -9.94 12:48
86,70 -9.31 12:48
1,74 -8.9 12:48
Azalan Hisseler

İşlem

4.663.085.370,22 12:48
4.515.327.690,00 12:48
3.803.447.103,44 12:48
2.373.416.743,84 12:48
2.199.106.168,00 12:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3849 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    100 ü görebilmek için çok mücadele verecek gibi bu yıl
    hiç sorma kardeş.bir arkadaşın ısrarıyla aldım öve öve bitiremedi,eczaneden komşu tavsiyesiyle ilaç alan kimse durumuna düştük.Almamla üretime ara verme haberi düştü yetmedi üstüne 6 kez devre kesiciye girdi.Endeks düşüşlerinde hep en önden koştu.Bunun iki nedeni olabilir ya bilançoda ciddi olumsuzluk bekleniyor ya da böyle olduğunun düşünülmesi bilanço gününe kadar isteniyor.İki türlüsü de bizler için kötü..Temeli sağlam sağlam şirket övgüsüyle aldım ama inşallah trene kabul edilen son yolculardan olmam yoksa o kondüktöre ciddi anlamda söverim

Merak etmeyin temeli sağlam ama karakteri değil, adi bir tahta.
    Bilanço öncesi bu adiler toplayacak bizler döküleceğiz sonra gidecek hep böyle oldu.
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    hiç sorma kardeş.bir arkadaşın ısrarıyla aldım öve öve bitiremedi,eczaneden komşu tavsiyesiyle ilaç alan kimse durumuna düştük.Almamla üretime ara verme haberi düştü yetmedi üstüne 6 kez devre kesiciye girdi.Endeks düşüşlerinde hep en önden koştu.Bunun iki nedeni olabilir ya bilançoda ciddi olumsuzluk bekleniyor ya da böyle olduğunun düşünülmesi bilanço gününe kadar isteniyor.İki türlüsü de bizler için kötü..Temeli sağlam sağlam şirket övgüsüyle aldım ama inşallah trene kabul edilen son yolculardan olmam yoksa o kondüktöre ciddi anlamda söverim
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

3. [QUOTE=skpmk;6288433]Merak etmeyin temeli sağlam ama karakteri değil, adi bir tahta.
    Bilanço öncesi bu adiler toplayacak bizler döküleceğiz sonra gidecek hep böyle oldu.

Sayın skpmk hissenin önündeki en büyük engel sahibinin en eski borsa speklerin den biri olması ayrıca kendisi kayserili sineğin yağını çıkarmadan bırakmaz 2 nci defa akşam kap a haber gönderdi 5 gün yine ara diye bunu yarın yine KÜÇÜK YATIRIMCIYA dökmek için kullanacaktır. Temelı ne kadar sağlam olsa bile işte bu yüzden büyük fonlar gelmemektedir. Olan yine KY ya olacaktır. YAZIK YTD dir.

Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku

Temeli sağlam ama karekteri değil...
    Biz temelcilerin artık bunu da hesaplaması lazım demek ki, hala bir şey bilmiyormuşuz meğer.

Bir taban kadar düştü 2 günde az bir toparlanma gayreti bile yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku

dünkü haber sonrası benim pek inancım kalmadı.İnanmadığım bir yerde de kalmamın pek anlamı kalmadı.İnşallah bilanço öncesi ters köşe girişimleridir ve hepiniz kazanırsınız.

Bu karektersizin her zamanki doğal hareketleri bunlar korkacak bir durum kesinlikle yok.

2015 ten bu yana buradayım, neler gördük neler. Maalesef sizin döküldüğünüz gibi ky dökmek için her dönem bu tahtada böyle şeyler oluyor, aç köpekler ky nin elinden yeterince malı aldıktan sonra yukarı sürüyor.

Asla YTD.
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    dünkü haber sonrası benim pek inancım kalmadı.İnanmadığım bir yerde de kalmamın pek anlamı kalmadı.İnşallah bilanço öncesi ters köşe girişimleridir ve hepiniz kazanırsınız.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •