Bakalım o paralarla ne yapacak onuda merakla bekliyoruz 🙂
Bakalım o paralarla ne yapacak onuda merakla bekliyoruz 🙂
Ne kadar kredici, açıkçı varsa bitirecekler, borsanın geneli için geçerli, millette para yok borsaya geliyor, beklemek gibi bir şansları da yok, biz bekleriz, sıkıntı yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Eyvallah sayın Bawer, 4. Çeyrekte supriz yüksek bir bilanço gelir inşallah...artık bu sene yeni bir yatırım haberi olsa da piyasa cemtaş ı görse
![]()
cemts ne yaptığını hiç bildirmiyorsun. kaplar hep devre kesme veya faaliyet durdurma. geçen sene arada gyo gibi tarla aldım bağ bahçe aldım falan diyordun uzun zamandır onu da bıraktın. yüksek temettü vermeyeceksen eğer arsa almaya devam et en azından şirket toprak ağası oldu deriz![]()
yatırım tavsiyesi değildir
Bu karektersizin her zamanki doğal hareketleri bunlar korkacak bir durum kesinlikle yok.
2015 ten bu yana buradayım, neler gördük neler. Maalesef sizin döküldüğünüz gibi ky dökmek için her dönem bu tahtada böyle şeyler oluyor, aç köpekler ky nin elinden yeterince malı aldıktan sonra yukarı sürüyor.
Asla YTD. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Senin kadar rezil bir tahtacı yok, enkaza çevirdi hisseyi, düştüğü yerde kalıyor.
f/k 5 altına kayıyor, yuh diyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bir zamanlarda 17 lerden 12 lere inmişti mübarek... elinde nakiti olanın mutlu olduğu zamanlar gibi![]()
Yer İmleri