reisimiz 24 saat karar name imzalaya bildigi için evet bazı şeyleri kacırabiliyoruz
Printable View
bi bardak su içecen , önce bi koklayacan sonrasında ters çevirip ısıracan hışşş sesi gelecek .... hemen yutmaaaaaa ... önce bi ağzında dağıt sonra nefes al tadını hisset ... bir de yeminli baklavacılar var ... yeminli mali müşavir gibi ...
https://tr-tr.facebook.com/merzifonh...8243062712640/
Kasımda dolar başkadır
https://youtu.be/kX-W8qM8NWE
dün tefeci bir gruba operasyon düzenlenmiş
kredi kartı üzerinden FAİZ li para verdikleri tespit edilmiş FAİZ oranı yüzde 5 yani yıllık oran yüzde 60
tefecilerin genellikle piyasa FAİZ inin iki katı oranla çalışır
BURASI ÇOKOMELLİ
bu da şu demek oluyor A.K tefecisi bile reel faiz oranın yüzde 30 oldunu bilirken ve ona göre işletirken
iktisatcı ekonomist gecinen devletin yönetim kademelerindeki sorumluları ...
Her şey güzel olacak ! :oleyo:
https://youtu.be/UgABt_7_le4
aslında şöyle bir düşününce istanbul'da olduğum zamanlar floryada beyti et lokantasına gider idim... arada istanbula gidince hemen beytiye giderim halen ... 2 yıldır olmadı ... neyse demem o ki baklava severim de şerbeti az olacak ... beytideki baklava , baklavacı baklavası gibi değil çok hafif baymıyor bence en iyi baklava orada ... su böreği de en iyi orada ...
Hazine ve Maliye Bakanlığı:
-Nakit dengesi Eylül'de 30,82 milyar TL açık verdi
-Faiz dışı denge Eylül'de 16,41 milyar TL açık verdi
-Nakit dengesi Ocak-Eylül'de döneminde 140,7 milyar TL açık verdi
-Faiz dışı denge Ocak-Eylül'de döneminde 47,02 milyar TL açık verdi
mağdurum diyo mu:)
https://www.youtube.com/watch?v=Ksx_ulS3hLo
eskiden müvdüat faüzünün yüksek oldüğü zamanlarda enflasyonun olduğu dönemlerde , 90 larda , borsadan zarar ettin mi , onu yüksek faiz ile tekrar yerine koyabülürdün... sonrasında 2000 den sonra oyun değişti...
hani ıssız bir yoldan geçerken
hani bir şarkı duyar da insan
hani kuşlar ağaçlar
binbir renkli çiçekler
Pompaya hız vermişler [emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden hiç değilse "faiz dışı" fazla verirdik ve geçmiş hükümetler bununla övünürdü, ona bile bi çok ekonomist kardeşim faiz senin borcun değilmi ? borcu düşüp fazla verdim diye sevinmek neyin kafası diye itiraz ederdi.
Şimdi onu bile veremiyoruz :)
Vay bee, nerden nereye Narlıdere'ye ! :oleyo:
Evet yine bildiniz ! Ben tüm hızımla otobandayım...
Gerçi bende ondan kalır yanım yok. Yıllar önce hisse aldım. 10 TL hedef koydum. Bu yıl mayısta gördüm bu rakamı. Baktım bu tür kağıtlar son sürat. Hala bekliyorum. Bu hafta 29 gördü.
Ama 10 hedef koyduğumda dolar 2 TL idi. Şimdi 8 hedef revize edildi. 🙂
sermaye ve para piyasalarında spekülasyon yapılırken ( trading değil ! ) oluşturulan zihin ağlarında herkeşin kendisine göre diğer spekülatörlerden ayrılan özellikleri vardır... mesela bazısı kitlenin sırtına biner momentumdan istifade eder , avını alır ve çıkar.... ben o tarz işlemleri sevmiyorum...
genelde öyle dudak bükülüp hor gözle bakılan hisseleri emtiaları döviz çiftlerini mercek altına alırım... sonra kafamda bir hikaye oluştururum ... şu olursa şu olur bu olursa bu olur piyasa oyuncuları şöyle tepki verir böyle olur falan filan bi şeyler bi şeyler... ona göre pozisyon almaya başlarım ... dedim ya genelde öyle dudak bükülüp hor gözle bakılan hisseleri emtiaları döviz çiftlerini mercek altına alırım.... yani henüz gonca iken ilgilenirim ... gül olduktan sonra zaten herkeş üşüşür.... unutma goncadır ilk hali bütün güllerin...
https://i.hizliresim.com/bdKOo0.gif
Yorum Yok.
AL Sat tavsiyesi de içermez..
Kim ne anlarsa..
Sağlık Bakanlığı ilk korona vakasının 11 Mart’ta görüldüğünü açıklamıştı. Ancak Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayıp Birinci'nin imzası olan bir makalede Şubat ayında Mersin’de Covid-19 tanılı 24 kişinin tedavi altına alındığı yazıyordu. Birinci, bugün tarihlerin yanlış yazıldığını söyledi...
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-oldu-6070999/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyasalarda asla güvenmediğim 2 Atilla...
Biri yeşilada diğeri de köksal
Eskiden severdim de çok yanar döner oldu bu yeşilada :evil:
Bir bakıyorsun yerden yere vurup kıyamet çok yakın diyor, bir bakıyorsun uçan kuşlar martılar yeşil renkli bir bahar, dövizde ne işim var ben borsadayım hükümet çok doğru adımlar atıyor vıttır zıttır. EEE yaşlandın sende be abey, ayarların kaçmış. Totondaki kıllar enginar yaprağı gibi olmuş hala youtuberlık peşinde koşuyon bırak biraz gençler ekmek yesin :oleyo:
sevgili Paul ben de bir dönem arjantinde misafir olarak bulundum çok güzel iyi insanlar gerçekten ... 2006 yılındaydı gene iyi bir spekülasyon sonrası sitres atmak kafayı boşaltmak detoks metoks için gittiğim avusturya wört gölündeki klinikte tanış olduğum arjantin yurttaşının mülkünde misafir kaldımdıydı.... San Isidro ' da ... arjantinliler çok iç içe yaşıyorlar bizim gibiler... ama eğlenmeleri daha güzel bizden. Kasıntılıkları yok , gece klüplerinde kimse kimseyi rahatsız etmiyor öyle kimse kimseyi süzmüyor , aval aval dans edenlere bakan tuhaf tipler yok bizdeki gibi, güzelll ( üç l ile )
twitter fenomeni bi finans hojası var kendisi tuhaf tematik olmaya çalışan videolar da çekmişti... 30 saniyede izah edilebilecek bir şeyi , anlat babam anlat videoları ... tamam doğru şeyleri söylüyor da ben ısınamadım ona ... mesela twitterda birilerine yanıt verirken arada canım kelimesini kullanıyor.... birisi bu finans profesörü yurttaşımışa adı ile hitap ettiğinde ise hiddetleniyor , babanın oğlu değil falan diyor... eee sen tanımadığın yurttaşlara '' canım '' derken bi şey yok , birisi sana direkt adını söyleyince hiddetlen ??? nasıl bi tutarlılık oluyor bu ??? tuhaf ve ilginç ...
ayrıca her şey röböt yapmakla yazılım yapmakla da olmuyor önce toplum genelindeki başat kişiler öncelikli olarak , ahlaklı olacaksın ... ahlak derkenenn din odaklı ahlaktan bahsetmiyorum...
şey ve ney az önce bi rekor daha kırdılar
sevgili paul , diğer ato' ya nedne güvenmiyorsun ? greenisland pek bir fırıl fırılşal o belli de ... diğeri hakkında derinleme bilgim yok...
22 Ekimde PPK toplantısı var. O güne kadar bakalım şey ve ney kaça çıkacak?
Ula insan bu kadar mal olurmu, zırt bırt bankaya kasa için gitmek nedir ameleler :oleyo:
O kadar para zıkkımlamışsın, al evine bir çelik kasa kallavi koydur. Hiç mi kafa yok.
Veyahut dikkat çekme bari 2 ayda bir git istifle mangırları. 2 ay yastıkaltı duruversin paralar kokuşmazdı :evil:
Şaka bir yana , bizi gene rezil ettiniz aç gözlü andavallar, bunları tümüyle ülkeden sürmediklerine şüretsinler. Yine insaflı davranmışlar.
FOMC Tutanakları:
- Bazı üyeler gelecek toplantılarda tahvil alımlarının değerlendirilmesini uygun gördüler
- Son tahminler Haziran ayında yapılan önceki tahminlerden kayda değer oranda daha güçlü
Üyeler ekonomik görünüme ilişkin beklentilerini son aylarda ekonomik aktivitede görülen toparlanma çerçevesinde yükseltiler
- Birçok üye ekonomik görünüm tahminlerinde ek mali desteği dikkate aldıklarını vurguladılar
Uzun vadeli faiz oranlarının halihazırda çok düşük olduğu ortamda sözlü yönlendirmeyi bu yönde çeşitlendirme ihtiyacı görülmedi
- Üyeler ekonomik görünüm de belirsizliğin yüksek olduğuna dikkat çektiler