Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tamam bende onu söylüyorum.
    Muhattapları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bize neden söylüyorlar. Orada bir meclis , başbakan ve cumhurbaşkanı var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tayvanın'da o dediklerinizden var hem de fazlasıyla, emme Çin deyececegini Amerikaya söylüyor, Tayvana değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tamam bende onu söylüyorum.
    Muhattapları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bize neden söylüyorlar. Orada bir meclis , başbakan ve cumhurbaşkanı var.

Adamların düşüncesine göre KKTC diye bir ülke yok, Türkiye işgali altında Kıbrıs toprağı var. Bu yüzden söyleyeceklerini Türkiye'ye söylüyorlar.
    Dediğim gibi, benim değil, onların düşüncesi bu
    Bu arada hala 7.30 dolar bekleyen var mı?

Bunların yatacak yeri yok. Zamanında Denktaş bu saçma referandum için avazı çıktığı kadar isyan ederken, dönemin cb si Gül , "Kendi adınla bir kasa portakal satamıyorsun neyine dikleniyorsun" diyecek kadar dangalakça ayar veriyordu aklı sıra. Ki merhum Denktaş bir oğlunu suikastte kaybetmiş , kendisi de bizzat cephede mermi sıkmış mert bir yiğitti. Bunlar gibi çürük raporuyla elvat kayıran, bodrum katındaki inine sığınıp radyodan haber dinleyen korkak biri değildi.

Merak edenler Yılmaz Özdil'in kaleminden kısa bir özet okuyabilirler bu cengaverin hayatını;
    https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ayesi-3372149/

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    1974 yılından beri kapatılmış ve arazi bize geçmiş bizim sınırlarımızın içinde,zamanında Avrupalıların,Dünyanın gözde mekanıydı,eğerki iktidar zamanında Kıbrısı gevura peşkeş çekseydi şimdi hiçbiri yoktu,öyleya Avrupa birliğine geçmek için yırtınıyorlardı Kıbrısıda gözden çıkarmışlardı mübarek Denkatışında ölümüne sebep oldular,iyiki Rumlar referandum yaptıda birleşmeyiz dedilerde Kıbrıs kurtuldu,tabiki Kıbrısın içinde devşirmede çok olduğundan bize karşılar,neyse konu uzun,şimdi utanmadan akdenizde gezeliyorlar,tabiki neyin sayesinde ?

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Adamların düşüncesine göre KKTC diye bir ülke yok, Türkiye işgali altında Kıbrıs toprağı var. Bu yüzden söyleyeceklerini Türkiye'ye söylüyorlar.
    8 üstü gitmese iyi olur.
    Maaşlar eriyor da eriyor.
    6 ayda bir %5 zam yapılıyor.
    Dolar yeri geliyor bir haftada %5 yapıyor.
    Doların 8 ayda %33 arttığı yerde %12-13 net faiz veriliyor.
    Sonra da yatırımcının dolar bozup faize geçmesi bekleniyor.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    8 üstü gitmese iyi olur.
    Maaşlar eriyor da eriyor.
    6 ayda bir %5 zam yapılıyor.
    Dolar yeri geliyor bir haftada %5 yapıyor.
    Doların 8 ayda %33 arttığı yerde %12-13 net faiz veriliyor.
    Sonra da yatırımcının dolar bozup faize geçmesi bekleniyor.
    Piyasadaki mal fiyatlarına bakınca, tek haneli döviz çok ucuz görünüyor gözüme. Tefeci faizi ile borçlanıp, borçları sürekli ötelediğimiz bir ortamda başka türlü düşünemiyorum.
    %81 döviz, %6.5 hisse, %12.5 TL ile devam ediyorum. İlk fırsatta 12.5 luk TL yi ve hisseler de dövize çevireceğim.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tayvanın'da o dediklerinizden var hem de fazlasıyla, emme Çin deyececegini Amerikaya söylüyor, Tayvana değil.
    Tayvanın konusu ilginç, bir zamanlar bm’de çinin koltuğunu temsil ediyormuş. Şimdi ülkeler çinler araları bozulunca tayvanı, araları iyileşince çini tanıyorlarmış. Çin bölünmediği sürece çini yenecek ülke yok.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Zaten bu düşünce yüzünden kıbrıs sorunu çözülmüyor. Zira kazan kazan diye bir nokta yok. Rum kesiminin kuzey kıbrısla birleştiğinde kazanacağı herhangi bir şey yok. Ha doğalgaz kuzey kıbrıs kıyısında çıksaydı. Bir anda görüşler değişiverirdi.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Piyasadaki mal fiyatlarına bakınca, tek haneli döviz çok ucuz görünüyor gözüme. Tefeci faizi ile borçlanıp, borçları sürekli ötelediğimiz bir ortamda başka türlü düşünemiyorum.
    %81 döviz, %6.5 hisse, %12.5 TL ile devam ediyorum. İlk fırsatta 12.5 luk TL yi ve hisseler de dövize çevireceğim.
    Yastık fizikii altına gram altına bağla.!!!
    Bankalardaki Sanal döviz hesaplarınada güvenme.!!
    O paralar Ülker gibi Yıldız Holding, agaoglu, limak, Cengiz, doğuş, Ciner gibilerinin cebinde.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 279/1002 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •