Millete , alýrken %1 vergi vermek o kadar koyuyordu ki , bu yüzden sýk sýk alým satým yapamayacaðýný göz önüne alarak yastýk altý tercihlerinin önemli bir sebebi de buydu diye düþünüyorum. Zaten rezil bir faizi var , bir de her yerde belli bir seviyeden TL ye çevrilir mi dedikodusu, günlük çekim limiti getirilir mi ayný Yunanistan ve Arjantin de ki gibi , sýk sýk alým satým da yapamayacaðýma göre vergiden dolayi , ne diye riske gireyim de yýllarýn birikimini bankada saklayayým ? Bu yüzden ; deprem , yangýn , hýrsýzlýk riski
< bankada saklama riski
Hükümet , kardeþim , sen paraný yeter ki sisteme sok , efendi efendi al-sat yap diye vergiyi %1 den %0,2 ye indirdi diye deðerlendiriyorum.
Çaresizliðin dýþa vurumu ..
Hükümet dth sever vatandaþýna gerçekten bu kadar gönülden aþk besleseydi kambiyo saçmalýðýný tamamen kaldýrýr. üstüne döviz stopajlarýný da sýfýrlardý sistem dýþýna çýkan parayý bankalara tekrar çekmek için. ama hep yanlýþ ata oynuyorlar. TL de bile 1 yýl üstüne zar zor ikna oldular daha stopajý sýfýrlamak yeni geldi akýllarýna. dövizcilere ise aksine hep köstek oldular ve stopajlarý yükselttiler. bu þartlar altýnda kimsenin kolay kolay güvenini kazanabileceklerini sanmýyorum. Yani ne Ýsa'ya ne Musa'ya yaranabilirler. Aþaðýdan yukarýdan yolun sonu görünüyor. CRASH tüm haþmetiyle uçan Türkiye semalarýnda.
O halde muhalefetin açýklanan rakamlar hakkýndaki iddialarýný kabul etmiþ sayýlýyorlar
. Neyi neresinden tutsak elimizde kalýyor.
Birisi olmadýk bir yalan atsa sýrf hükümete güvenilmediði için inanýlacak. Bunun ne kadar kötü bir durum olduðunu tecrübe etmek zorunda kalmayýz umarým.
Gebelik testi yaptýrýp pozitif çýkan belirtileri göstermiyorsa hamile deðildir o zaman
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri