Bunlarýn yatacak yeri yok. Zamanýnda Denktaþ bu saçma referandum için avazý çýktýðý kadar isyan ederken, dönemin cb si Gül , "Kendi adýnla bir kasa portakal satamýyorsun neyine dikleniyorsun" diyecek kadar dangalakça ayar veriyordu aklý sýra. Ki merhum Denktaþ bir oðlunu suikastte kaybetmiþ , kendisi de bizzat cephede mermi sýkmýþ mert bir yiðitti. Bunlar gibi çürük raporuyla elvat kayýran, bodrum katýndaki inine sýðýnýp radyodan haber dinleyen korkak biri deðildi.
Merak edenler Yýlmaz Özdil'in kaleminden kýsa bir özet okuyabilirler bu cengaverin hayatýný;
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ayesi-3372149/
Piyasadaki mal fiyatlarýna bakýnca, tek haneli döviz çok ucuz görünüyor gözüme. Tefeci faizi ile borçlanýp, borçlarý sürekli ötelediðimiz bir ortamda baþka türlü düþünemiyorum.
%81 döviz, %6.5 hisse, %12.5 TL ile devam ediyorum. Ýlk fýrsatta 12.5 luk TL yi ve hisseler de dövize çevireceðim.
O egeli ben deðilim
Zaten bu düþünce yüzünden kýbrýs sorunu çözülmüyor. Zira kazan kazan diye bir nokta yok. Rum kesiminin kuzey kýbrýsla birleþtiðinde kazanacaðý herhangi bir þey yok. Ha doðalgaz kuzey kýbrýs kýyýsýnda çýksaydý. Bir anda görüþler deðiþiverirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri