Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Gerçi bende ondan kalır yanım yok. Yıllar önce hisse aldım. 10 TL hedef koydum. Bu yıl mayısta gördüm bu rakamı. Baktım bu tür kağıtlar son sürat. Hala bekliyorum. Bu hafta 29 gördü.
    Ama 10 hedef koyduğumda dolar 2 TL idi. Şimdi 8 hedef revize edildi. 🙂

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    SPK mağduruyum diyor.'' Şimdiye kadar onaylanmayan bedelli başvurusu olmadı '' diye küfrediyor.
    Demek borsada yeni.
    Kredi çekmiş paranın 3 te biri başka hisselere gitmiş.Kalan ile 1000 lot almış. Be kardeşim insan 500 de iken sat100 lot kredini kapat.
    O da bir şey mi. Ben Arsan tekstilde 2010 sanirım yüzde yüz bedelsizi onaylamadı. Tarihinde böyle bir kararı yok. Ama bana vurdu. O spk denen .................................................. .... işte bu kadar...........kyym

3. sermaye ve para piyasalarında spekülasyon yapılırken ( trading değil ! ) oluşturulan zihin ağlarında herkeşin kendisine göre diğer spekülatörlerden ayrılan özellikleri vardır... mesela bazısı kitlenin sırtına biner momentumdan istifade eder , avını alır ve çıkar.... ben o tarz işlemleri sevmiyorum...

genelde öyle dudak bükülüp hor gözle bakılan hisseleri emtiaları döviz çiftlerini mercek altına alırım... sonra kafamda bir hikaye oluştururum ... şu olursa şu olur bu olursa bu olur piyasa oyuncuları şöyle tepki verir böyle olur falan filan bi şeyler bi şeyler... ona göre pozisyon almaya başlarım ... dedim ya genelde öyle dudak bükülüp hor gözle bakılan hisseleri emtiaları döviz çiftlerini mercek altına alırım.... yani henüz gonca iken ilgilenirim ... gül olduktan sonra zaten herkeş üşüşür.... unutma goncadır ilk hali bütün güllerin...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. Yorum Yok.

AL Sat tavsiyesi de içermez..

Kim ne anlarsa..

Sağlık Bakanlığı ilk korona vakasının 11 Mart’ta görüldüğünü açıklamıştı. Ancak Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayıp Birinci'nin imzası olan bir makalede Şubat ayında Mersin’de Covid-19 tanılı 24 kişinin tedavi altına alındığı yazıyordu. Birinci, bugün tarihlerin yanlış yazıldığını söyledi...

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-oldu-6070999/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Piyasalarda asla güvenmediğim 2 Atilla...

Biri yeşilada diğeri de köksal
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Şairin "dengeler milyar TL açık verdi" adlı şiirinden....

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı:
    -Nakit dengesi Eylül'de 30,82 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Eylül'de 16,41 milyar TL açık verdi
    -Nakit dengesi Ocak-Eylül'de döneminde 140,7 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Ocak-Eylül'de döneminde 47,02 milyar TL açık verdi

Eskiden severdim de çok yanar döner oldu bu yeşilada
    Bir bakıyorsun yerden yere vurup kıyamet çok yakın diyor, bir bakıyorsun uçan kuşlar martılar yeşil renkli bir bahar, dövizde ne işim var ben borsadayım hükümet çok doğru adımlar atıyor vıttır zıttır. EEE yaşlandın sende be abey, ayarların kaçmış. Totondaki kıllar enginar yaprağı gibi olmuş hala youtuberlık peşinde koşuyon bırak biraz gençler ekmek yesin

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Piyasalarda asla güvenmediğim 2 Atilla...

Biri yeşilada diğeri köksal

Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •