Her bölgeye birey imtihan poligonu yaparım geçen yaşar geçemeyen yem olur. Bu gıda talebini azaltır
Printable View
Her bölgeye birey imtihan poligonu yaparım geçen yaşar geçemeyen yem olur. Bu gıda talebini azaltır
Nakit para kullanımıni iptal kaldırırım tüm harcamalar kart yada ciple olur. Kavakçılik vergi kaçağı biter.
Karşılığı olmayan hiç bir şeyin bedeli olmaz. Üretim den hizmet her şey kayıtlı ve adil vergi sistemi ile yürür. MK 10 sene sonra katar Dubai Miami olur her ye r
Suçlular için içinde öldürücü zehir olan bir bileklik ile cezaevinde değil kırsalda ağaçlandırma ve bakımında çalışır. Kaçmaya çalıştığı an ölür. suç işlemeye bir daha kimsenin g... tü yemez. Evlerde kilit bile olmasa kimse giremez.
Ülkede ki tüm jeotermal su ısınma da ve enerji de kullanılması yaygınlaşacak. Tüm akarsu nehir ırmak dere ülkenin kurak bölgelerindeki yapay göl ve barajlara taşınacak. Elektrik üretilecek tüm tarım damla sulama ile yapılacak. Yağmur sulama yasaklanacak. Bu şekilde tarım 20-50 kat artar.
Program 4×4'lük, fakat sapıkların iğdiş edilmesi mevzusunu göremedim.:notr:
Yap işlet bize elleti programda göremedim. Dij güçler kıskanmaz sonra...
https://i.hizliresim.com/pQnHJB.jpg
Laf salatası, neticede eve tıkıldık kaldık.
Bir tane doğru söylediği laf yok, yasaklı işyerlerini düşünen de yok.
farmakoloji de devrimde isteriz. :he:
Önümüz ramazan ayı, bilhassa Anadoluda camiler lebaleb dolu olur, o zaman ayıklayın pirincin taşını.
Avrupa da ABD de verginin %90 i toplanırken bizde bu oran %50 bile değildir. Emeklilik sistemi şuan bile kurtarmaz. Sağlık sistemi deliksiz kuyu gibi. Ben iktidar da olsam sağlık sistemi emeklilik tamamen değişir. İki maaş alanlar babasının maaşini 25 yaşından sonra vermem kimseye. 25 yılda bu ülke dünyada ilk beşe girer.
Sağlık sistemi emeklilik tamamen değişecektir. Git Avrupa'ya ABD ye bizdeki bedava orda yok. Avrupadaki tüm mr tomografi yi topla bizim yarimiz etmez. Makam arabası da aynı. Bunlar komple değişecek bisiklete teşvik edilecek. otomobil ile tüm yollar şehir içi dahil ücretli olacak. Yerli Ticari araç faturalı geçiş beleş.
365 gün güneş rüzgar su olan bir ülke elektrik üretimini petrol türevi ile yapması akıl almaz. Yollarda petrol ile çalışan araçlar kabul edilemez. Her yere hızlı Tren ve kargo treni ulaşmali.
Adamlar da petrol var Araba var. Bizde yok ama araba var. Net cari açık var petrolde. Petrolde %75 ithalat azalır. Hatta doğalgaz da aynı oran yakalarız. Jeotermal enerji ve yep ile.
Tarım bakanlığıni yedi bölgeden çiftçilerden oluşacak bir heyet ile yöneteceğiz. Yedi bölge de sulu tarım ile üretim 20 katı olmazsa eşeğim ben
Ben Konya'dayim doğduğum köyde 2000 MT tarla 350-1500 TL arasında. Sebep 20 kile 500 kg verim var yok. Altınekin de şu var 50 bin TL verim 10-20 kat. Aynı gübreyi emeği verip katlarını alıyorsun.
Abi takip ettiysen beni bir yıldır kekik yağı gümüş suyu diyorum. Bir yıldır covid yok. Kayıp yok çok şükür. Tıp benden 8 ay sonra farketti. Carvacrol kekik yağı covid diye bak. Kanser tedavisinde korumada ve Prostatit de çok yakınım patent yok. Karnımı zor doyuruyorum. Belden aşağı hiç yok ne yapayım.
Henüz Benjamin ile tanışmadik. Süreç böyle giderse yaza inşallah tanışırız. Ha ev satılık üç yıldır. Sattığım da sepet yapacağım. Evi alacak adam buldum bütçeye göre engelli girişi olan yaşam alanı olan ev bulamadım satılık yada kiralık. Şimdi az umut var kiralık ta. 2500 den 1000-1500 e indi.
Berberler ne oluyor Reha, vergi koyup kurtariyorlarmi Reis'lerini.
Benim takıldığım yerlerde espri olacak. YouTube de gülmekten yırtıldığım bir zenci şeyi esprisi vardı. Afrika da bir bölgedekilerin şeyi 50 cm kadar var. Bizden biri altına yazmış. "Benimki görünce küstü konuşmuyoruz"
Uzman doktor bilgisi dahilinde literatürde olmayan şeyler denedim deniyorum. Ha risk varmı bana göre yok. Kaybedecek hiçbir şey yok. Öylede öleceğim böylede. Ama gidişatım iyi. Prostatitin tedavisinden bir kurtulalım dünya nefes alır. Şuan uygulama devam netice itibariyle alternatif tıp sonrası bir lokal bölge temizlik için pandemiyi bekliyorum. Sıfır ilaç ile covid barınağına gidemem.
Valla glukoz tolerans testi için dediği çok doğruydu.Sn ayasofya ile aynı hastanede çalışsaydık ben bir iki hastada dediğini elbet test ederdim,ama sonunda sonuçlar uyumluysa kesinlikle dediğini yapardım.Ben bir ürolog abimizle beraber kadınlarda idrar kaçırma işine kafayı takmıştım.O abimiz idrar kaçırma ameliyatlarında çok başarılıydı.Bu ameliyatlarda özel aparatlar kullanılıyor.Bu aparatlar bildiğiniz cerrahide kullanılan mesh lerden yapılıyor.Mesh dediğiniz vücut içinde kalabilen rekasiyon yaratmıyan ağ benzeri şeyler.Cerrahlar fıtık ameliyatlarında çok kullanır.Bu meshlerin şerit şeklinde olanını yapmış gavur,ucuna çok basit bir şey takmış geri kaçmayı önleyen fiyat 250 dolar.Abimiz bu aparatın benzerini yapmış çok da basit bir sistemle ,biz bu abimizin yaptığı meshlerle 1200 tane falan idrar kaçırma ameliyatı yaptık.SGK koca antalya bölgesinde yapılan idrar kaçırma ameliyatlarının yüzde doksanını bizim yaptığımızı görünce üç dört kez soruşturma açtı,hastalar arandı,ameliyat oldunuz mu ameliyat nasıl geçti memnunmusunuz falan,zaten ameliyatları özel hastanelerde yapıyoruz ameliyat başarısız olsa üç günde bizi hastaneden şutlarlar,özelde adamın gözünün yaşına bakarlar mı.Neyse hastaların hepsi çok memnun.A sonra sgk bir yönetmelik yayımladı heyet raporu çıkacak her hasta için ve,bu meshlerden kullanmak zorundasınız,her ameliyatta mesh i kullandığınıza dair mesh barkodunu ibraz etmek zorundasınız diye.Hey allahım ben işi çözmüşüm hasta memnun,ameliyat başarılı ,mesh dediğin zaten farklı bir şey değil ki biz 100 liralık mesh le 30 ameliyat yapıyoruz ,ucuna uyduruk bir aparat takılı diye her mesh için 250 dolar neden verilsin ,bunlar ithal gerek yok falan dediysek de yassah hemşerim dediler konu kapandı gitti.
Şimdi benim durumum ile ilgili bilgi vereyim kafa kırık demesin. İlk felç olduğum da sarı sarı hap var ismi de Kappa ben de bunu iki ay klacid antibiyotik diye attım. Beş tane ilaç var dördü intihar etmesin diye psikolojikmis. Ha faydası oldu mu. Üç yıl intihar planı ile geçti. Üç yıl sonra yaşamımı kolaylaştıracak şeyler öğrendikçe vazgeçtim. Tüm bunları her Türlü platformda sitelerde paylaşıyorum. Telefonumdaki insanların çoğu bir hastalık sebebiyle görüştüğüm faydam dokunan insanlar. İnanın bizdeki çoğu profesörlerin benim kullandığım ilaç aşı tedavi ile ilgisi zerre bilgisi Yok.
bak benden de sana nasihat..
hiç bir doktor literatür dışı insan konusunda/üstünde fantezi aramaz, teşvik etmez. TCK 90 serisi ve alt müeyyidelerinden de oyarlar..
ters bir adama denk gelirsin ciddiye alır/ihbar kabul eder iş alırsın. sonra rapor şu bu pirinç sayarsın..
dediklerini az denetle/akıl sügecinden geçir bence.
gerisini sal gitsin :yes:
İyi de literatür dışında yenilik arayan kafalar olmazsa yenilikler nasıl olacak.Ha o işin prosedürünü uygulamak zorundasın derseniz,bizim memlekette o prosedürler sen hiç bir şey yapma diye ayarlanmıştır.O nedenle bu kadar üniversitemiz var doğru dürüst patent başvurumuz yok.
Misal covid konusunda bu kadar vaka var.Yeni bir tedavi düşündün çalışma yapmak istiyorsun veya tedavi falan düşünmedin covid hakkında her hangi bir konuda çalışma yapmak istiyorsun,yapamazsın yasaktır.Covid hakkındaki tüm bilimsel yayınlar çalışmalar sağlık bakanlığının izni olmadan yapılamaz.Misal sigara içenlerde veya rakı içenlerde covid nasıl seyrediyor merak ettin hastanende de zibil gibi covid vakası var doçentsin profsun zaten işin bu bir çalışma yapayım dedin bakanlık izin vermezse yapamazsın.
Sayın hkm sağlık bakanlığı bünyesinde bunun heyeti var gidin bir vakfa bağış yapın yüklü. Hemen çözülür. Ben biriyle çalıştım adam çin ve Hindistan'dan bir parça getiriyor bunu sağlık bakanlığından ruhsatını barkodu vs alıyor. Ürün 1000-10 bin arası. Doktora 250 parça başı veriyorsun. Ürün faydalı hatta süper. Ama rakam da fark çok. Bu 150-200 TL ancak girişi var. Gerisi o tüm bileşenlere gidiyor. Abi 10-15 TL ye aldığın ürünü 100 e satsan zarar edermisin. Çoğu battı. Sebep %30-50 keş doktor nakit alır. 100 sattığın ürünün 25 TL KDV. Birde net vergi çıkıyor. Doktora verdiğin paranın faturası 6 aydan aşağı ödenmez onu factoringe verirsin onunda finansman maliyeti. Batmayan kimse kalmadı hatta direk üretici ABD li firma bile battı ülkeyi terketti.
Bu memlekette çocuklara icat çıkarma diye atasözü öğretiliyor,ne olacadı,o çocuklar büyüyor memleket yönetiyor.