Henüz Benjamin ile tanışmadik. Süreç böyle giderse yaza inşallah tanışırız. Ha ev satılık üç yıldır. Sattığım da sepet yapacağım. Evi alacak adam buldum bütçeye göre engelli girişi olan yaşam alanı olan ev bulamadım satılık yada kiralık. Şimdi az umut var kiralık ta. 2500 den 1000-1500 e indi.
Berberler ne oluyor Reha, vergi koyup kurtariyorlarmi Reis'lerini.
Benim takıldığım yerlerde espri olacak. YouTube de gülmekten yırtıldığım bir zenci şeyi esprisi vardı. Afrika da bir bölgedekilerin şeyi 50 cm kadar var. Bizden biri altına yazmış. "Benimki görünce küstü konuşmuyoruz"
Uzman doktor bilgisi dahilinde literatürde olmayan şeyler denedim deniyorum. Ha risk varmı bana göre yok. Kaybedecek hiçbir şey yok. Öylede öleceğim böylede. Ama gidişatım iyi. Prostatitin tedavisinden bir kurtulalım dünya nefes alır. Şuan uygulama devam netice itibariyle alternatif tıp sonrası bir lokal bölge temizlik için pandemiyi bekliyorum. Sıfır ilaç ile covid barınağına gidemem.
Valla glukoz tolerans testi için dediği çok doğruydu.Sn ayasofya ile aynı hastanede çalışsaydık ben bir iki hastada dediğini elbet test ederdim,ama sonunda sonuçlar uyumluysa kesinlikle dediğini yapardım.Ben bir ürolog abimizle beraber kadınlarda idrar kaçırma işine kafayı takmıştım.O abimiz idrar kaçırma ameliyatlarında çok başarılıydı.Bu ameliyatlarda özel aparatlar kullanılıyor.Bu aparatlar bildiğiniz cerrahide kullanılan mesh lerden yapılıyor.Mesh dediğiniz vücut içinde kalabilen rekasiyon yaratmıyan ağ benzeri şeyler.Cerrahlar fıtık ameliyatlarında çok kullanır.Bu meshlerin şerit şeklinde olanını yapmış gavur,ucuna çok basit bir şey takmış geri kaçmayı önleyen fiyat 250 dolar.Abimiz bu aparatın benzerini yapmış çok da basit bir sistemle ,biz bu abimizin yaptığı meshlerle 1200 tane falan idrar kaçırma ameliyatı yaptık.SGK koca antalya bölgesinde yapılan idrar kaçırma ameliyatlarının yüzde doksanını bizim yaptığımızı görünce üç dört kez soruşturma açtı,hastalar arandı,ameliyat oldunuz mu ameliyat nasıl geçti memnunmusunuz falan,zaten ameliyatları özel hastanelerde yapıyoruz ameliyat başarısız olsa üç günde bizi hastaneden şutlarlar,özelde adamın gözünün yaşına bakarlar mı.Neyse hastaların hepsi çok memnun.A sonra sgk bir yönetmelik yayımladı heyet raporu çıkacak her hasta için ve,bu meshlerden kullanmak zorundasınız,her ameliyatta mesh i kullandığınıza dair mesh barkodunu ibraz etmek zorundasınız diye.Hey allahım ben işi çözmüşüm hasta memnun,ameliyat başarılı ,mesh dediğin zaten farklı bir şey değil ki biz 100 liralık mesh le 30 ameliyat yapıyoruz ,ucuna uyduruk bir aparat takılı diye her mesh için 250 dolar neden verilsin ,bunlar ithal gerek yok falan dediysek de yassah hemşerim dediler konu kapandı gitti.
Yer İmleri