Henüz Benjamin ile tanýþmadik. Süreç böyle giderse yaza inþallah tanýþýrýz. Ha ev satýlýk üç yýldýr. Sattýðým da sepet yapacaðým. Evi alacak adam buldum bütçeye göre engelli giriþi olan yaþam alaný olan ev bulamadým satýlýk yada kiralýk. Þimdi az umut var kiralýk ta. 2500 den 1000-1500 e indi.
Berberler ne oluyor Reha, vergi koyup kurtariyorlarmi Reis'lerini.
Benim takýldýðým yerlerde espri olacak. YouTube de gülmekten yýrtýldýðým bir zenci þeyi esprisi vardý. Afrika da bir bölgedekilerin þeyi 50 cm kadar var. Bizden biri altýna yazmýþ. "Benimki görünce küstü konuþmuyoruz"
Uzman doktor bilgisi dahilinde literatürde olmayan þeyler denedim deniyorum. Ha risk varmý bana göre yok. Kaybedecek hiçbir þey yok. Öylede öleceðim böylede. Ama gidiþatým iyi. Prostatitin tedavisinden bir kurtulalým dünya nefes alýr. Þuan uygulama devam netice itibariyle alternatif týp sonrasý bir lokal bölge temizlik için pandemiyi bekliyorum. Sýfýr ilaç ile covid barýnaðýna gidemem.
Valla glukoz tolerans testi için dediði çok doðruydu.Sn ayasofya ile ayný hastanede çalýþsaydýk ben bir iki hastada dediðini elbet test ederdim,ama sonunda sonuçlar uyumluysa kesinlikle dediðini yapardým.Ben bir ürolog abimizle beraber kadýnlarda idrar kaçýrma iþine kafayý takmýþtým.O abimiz idrar kaçýrma ameliyatlarýnda çok baþarýlýydý.Bu ameliyatlarda özel aparatlar kullanýlýyor.Bu aparatlar bildiðiniz cerrahide kullanýlan mesh lerden yapýlýyor.Mesh dediðiniz vücut içinde kalabilen rekasiyon yaratmýyan að benzeri þeyler.Cerrahlar fýtýk ameliyatlarýnda çok kullanýr.Bu meshlerin þerit þeklinde olanýný yapmýþ gavur,ucuna çok basit bir þey takmýþ geri kaçmayý önleyen fiyat 250 dolar.Abimiz bu aparatýn benzerini yapmýþ çok da basit bir sistemle ,biz bu abimizin yaptýðý meshlerle 1200 tane falan idrar kaçýrma ameliyatý yaptýk.SGK koca antalya bölgesinde yapýlan idrar kaçýrma ameliyatlarýnýn yüzde doksanýný bizim yaptýðýmýzý görünce üç dört kez soruþturma açtý,hastalar arandý,ameliyat oldunuz mu ameliyat nasýl geçti memnunmusunuz falan,zaten ameliyatlarý özel hastanelerde yapýyoruz ameliyat baþarýsýz olsa üç günde bizi hastaneden þutlarlar,özelde adamýn gözünün yaþýna bakarlar mý.Neyse hastalarýn hepsi çok memnun.A sonra sgk bir yönetmelik yayýmladý heyet raporu çýkacak her hasta için ve,bu meshlerden kullanmak zorundasýnýz,her ameliyatta mesh i kullandýðýnýza dair mesh barkodunu ibraz etmek zorundasýnýz diye.Hey allahým ben iþi çözmüþüm hasta memnun,ameliyat baþarýlý ,mesh dediðin zaten farklý bir þey deðil ki biz 100 liralýk mesh le 30 ameliyat yapýyoruz ,ucuna uyduruk bir aparat takýlý diye her mesh için 250 dolar neden verilsin ,bunlar ithal gerek yok falan dediysek de yassah hemþerim dediler konu kapandý gitti.
Yer Ýmleri