Sayfa 290/1000 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Şimdi benim durumum ile ilgili bilgi vereyim kafa kırık demesin. İlk felç olduğum da sarı sarı hap var ismi de Kappa ben de bunu iki ay klacid antibiyotik diye attım. Beş tane ilaç var dördü intihar etmesin diye psikolojikmis. Ha faydası oldu mu. Üç yıl intihar planı ile geçti. Üç yıl sonra yaşamımı kolaylaştıracak şeyler öğrendikçe vazgeçtim. Tüm bunları her Türlü platformda sitelerde paylaşıyorum. Telefonumdaki insanların çoğu bir hastalık sebebiyle görüştüğüm faydam dokunan insanlar. İnanın bizdeki çoğu profesörlerin benim kullandığım ilaç aşı tedavi ile ilgisi zerre bilgisi Yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sıfır ilaç ile covid barınağına gidemem.
    bak benden de sana nasihat..
    hiç bir doktor literatür dışı insan konusunda/üstünde fantezi aramaz, teşvik etmez. TCK 90 serisi ve alt müeyyidelerinden de oyarlar..

ters bir adama denk gelirsin ciddiye alır/ihbar kabul eder iş alırsın. sonra rapor şu bu pirinç sayarsın..
    dediklerini az denetle/akıl sügecinden geçir bence.

gerisini sal gitsin

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şimdi benim durumum ile ilgili bilgi vereyim kafa kırık demesin. İlk felç olduğum da sarı sarı hap var ismi de Kappa ben de bunu iki ay klacid antibiyotik diye attım. Beş tane ilaç var dördü intihar etmesin diye psikolojikmis. Ha faydası oldu mu. Üç yıl intihar planı ile geçti. Üç yıl sonra yaşamımı kolaylaştıracak şeyler öğrendikçe vazgeçtim. Tüm bunları her Türlü platformda sitelerde paylaşıyorum. Telefonumdaki insanların çoğu bir hastalık sebebiyle görüştüğüm faydam dokunan insanlar. İnanın bizdeki çoğu profesörlerin benim kullandığım ilaç aşı tedavi ile ilgisi zerre bilgisi Yok.
    Bence intihar plani yanlis Sevgili Ayasofya.

Sakin ha..!

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bak benden de sana nasihat..
    hiç bir doktor literatür dışı insan konusunda fantezi aramaz. TCK 90 serisi ve alt müeyyidelerinden de oyarlar..
    ters bir adama denk gelirsin ciddiye alır/ihbar kabul eder iş alırsın. sonra rapor şu bu pirinç sayarsın..
    dediklerini az denetle/akıl sügecinden geçir bence.

gerisini sal gitsin
    İyi de literatür dışında yenilik arayan kafalar olmazsa yenilikler nasıl olacak.Ha o işin prosedürünü uygulamak zorundasın derseniz,bizim memlekette o prosedürler sen hiç bir şey yapma diye ayarlanmıştır.O nedenle bu kadar üniversitemiz var doğru dürüst patent başvurumuz yok.

Misal covid konusunda bu kadar vaka var.Yeni bir tedavi düşündün çalışma yapmak istiyorsun veya tedavi falan düşünmedin covid hakkında her hangi bir konuda çalışma yapmak istiyorsun,yapamazsın yasaktır.Covid hakkındaki tüm bilimsel yayınlar çalışmalar sağlık bakanlığının izni olmadan yapılamaz.Misal sigara içenlerde veya rakı içenlerde covid nasıl seyrediyor merak ettin hastanende de zibil gibi covid vakası var doçentsin profsun zaten işin bu bir çalışma yapayım dedin bakanlık izin vermezse yapamazsın.

6. Sayın hkm sağlık bakanlığı bünyesinde bunun heyeti var gidin bir vakfa bağış yapın yüklü. Hemen çözülür. Ben biriyle çalıştım adam çin ve Hindistan'dan bir parça getiriyor bunu sağlık bakanlığından ruhsatını barkodu vs alıyor. Ürün 1000-10 bin arası. Doktora 250 parça başı veriyorsun. Ürün faydalı hatta süper. Ama rakam da fark çok. Bu 150-200 TL ancak girişi var. Gerisi o tüm bileşenlere gidiyor. Abi 10-15 TL ye aldığın ürünü 100 e satsan zarar edermisin. Çoğu battı. Sebep %30-50 keş doktor nakit alır. 100 sattığın ürünün 25 TL KDV. Birde net vergi çıkıyor. Doktora verdiğin paranın faturası 6 aydan aşağı ödenmez onu factoringe verirsin onunda finansman maliyeti. Batmayan kimse kalmadı hatta direk üretici ABD li firma bile battı ülkeyi terketti.

Bu memlekette çocuklara icat çıkarma diye atasözü öğretiliyor,ne olacadı,o çocuklar büyüyor memleket yönetiyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın hkm sağlık bakanlığı bünyesinde bunun heyeti var gidin bir vakfa bağış yapın yüklü. Hemen çözülür. Ben biriyle çalıştım adam çin ve Hindistan'dan bir parça getiriyor bunu sağlık bakanlığından ruhsatını barkodu vs alıyor. Ürün 1000-10 bin arası. Doktora 250 parça başı veriyorsun. Ürün faydalı hatta süper. Ama rakam da fark çok. Bu 150-200 TL ancak girişi var. Gerisi o tüm bileşenlere gidiyor. Abi 10-15 TL ye aldığın ürünü 100 e satsan zarar edermisin. Çoğu battı. Sebep %30-50 keş doktor nakit alır. 100 sattığın ürünün 25 TL KDV. Birde net vergi çıkıyor. Doktora verdiğin paranın faturası 6 aydan aşağı ödenmez onu factoringe verirsin onunda finansman maliyeti. Batmayan kimse kalmadı hatta direk üretici ABD li firma bile battı ülkeyi terketti.
    O işleri baya iyi biliyorum sn ayasofya o işler bana göre değil,zaten soğudum meslekten tamamen bıraktım,şimdi kafam çok rahat.

Sayfa 290/1000 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •