abla neyi kast ettin anlayamadım.
Printable View
Dolar alanlara bir kızgınlığım da yok benim.
Bu başlıkta tek kızdıklarım sürekli hakaret eden iki şahıstır.
Dolar alan eğer finansal olarak doğru karar veriyorsa versin bişey dediğim yok.
Ben finansal olarak doğru bir karar değil uzun vade dolarda olmak diyorum.
DOLAR mevduat en sağlam yatırım aracı..!!!
LALE devri bitmiştir.!!!
Enflasyon canavarı baş kaldırmıştır..!!
Bütçe gelirleri hızla düşmektedir..!!
Bütçe giderleri hızla artmaktadır.!!!
TL de Negatif faizle mevduatçının birikimi dondurma gibi erimektedir..!!!
HAYIR'LI hafta sonları dileklerimle....
amma troll yaptı bura haa, ben bunların ağzının payını verdikçe bunlar azıtıyor. GERÇEKLER ACIDIR. bu başlıkta saf yok hadi kış kış.
Demokrasilerde çareler tükenmez..Sn bay flash crash yolda...:)
2009'da ne yapmıştık..
Döviz geliri olmayan şirketlerin döviz borçlanmalarına olanak sağlamıştık..
Hem teğette geçirmiştik..adamlar QE'lere başlayınca ballı börek olmuştu..
Neyse onlar geçti..
Mesela şimdi döviz geliri olmayan bireylere dışarıdan dövizle borçlanma olanağı getirsek, nasıl olur acaba..:)
Yada hani borsa ve bonoda yabancılara stopajı sıfırlamıştık ya bir zamanlar..dolarlar gelsin diye..
Oda geçti şimdi yine..
Mesela onun yerine dışarıdan döviz getiren bireylere değil vergiyi sıfırlamak..
Üstüne bir kaç sene içerde kalmak şartıyla, getirilen dolar başına bir kaç cent versek...:)
Hani turist getiren yolcu uçaklarına uçak başına 6000 dolar veriliyor ya, o gibi...
Neyse, Yeşilırmak, Kızılırmak..akarsularımız var daha..:)
vb. vb...Sorun yok düzeliriz..
Ben pilav cacık demedim..yazıyı tam kavramamissiniz. .demek istedim ki bazı malların fiyatı o kadar dusuk ki fiyatları artıp enflasyon yaratsa bile sabit gelirliyi etkilemiyor. Hayatlarından memnunlar ...ya da ülke ekonomisi kamusuyla özeliyle iyi durumda ki verilen maaşlar yaşamı orta seviyede idame ettirmeye yetiyor..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın crash kaç senelik finansal bilgi ve yazılarınız var...saygı duyarım lakin son gönderdiğiniz mercedes 3500 motor aracin fiyatını tr ile karşılaştırmak inanın hiç olmamış. .yada hafta sonu canınz sıkılıyor ne yazsam ne yazsam demişsiniz. .
Şu güzel tatil gününde, güneşin tadını çıkarmak, sevdikleriyle birlikte olmak yerine ; sabahın köründe trollemeye başlayarak, zaten gırtlağına kadar kızgın olan insanları provake eden zavallılar.... Eğitim seviyesinin bu ülkede yerlerde süründüğünün göstergesi bu topiktir. Topik mevduat ve faiz topiği olmasına karşın sabahtan beri yazılanların bir tanesi bile konuyla bağlı değil... Okuma yazmanız var diye aklımızla dalga geçme hakkınız mı oluyor ? - Bakayım bugün bizim mevduatçılardan en iyi oran alan var mı diye okumaya çalışıyorum. Tam 20 dakika dır egolarını yazanların eziyetine katlanıyorum...
Buyrun kardeşim yazın.. Ülkenin içine ettiniz gibi buraların da içine edin....Kendiniz çalın kendiniz oynayın.
Sakin olun arkadaşlar..
https://www.youtube.com/watch?v=3Fs6O4GWynA
Daha iyisini siz yapıp, buralarda paylaşırsan hem biz faydalanırız hem de tarihe not düşmüş olursunuz.. :)
Suyu çıkmamış analiz görürüz arada bir de olsa.. :)
Dikkat ederek yaptığınız T/a'lerinizi bekliyoruz. :)
Syg.
Not: Hintli ressam hikayesini bilir misiniz. ? Arzu ederseniz anlatırım.
Bence de bu başlıkta siyaset konuşulmasın.
Kaç gündür uyarıyorum.
Sonra siyaset yapılıp da doğal olarak farklı fikir ortaya koyanlar çıkınca farklı fikre tahammülü olmayanlar deliriyor, çıldırıyor, hakarete başlıyor ve hoş bir görüntü olmuyor.
Denizbank, Garanti Bankası, Finansbank 1,5 milyar $
Halk, Ziraat,Vakıf 3,5 milyar$ kredi açmış
3. Hava limanı İçin.
Bakalım geri dönecek mi?
Bu krediler
Kaynak: Dünya Bankası
https://pbs.twimg.com/media/C85FWY0XcAE3DxM.jpg
Hoaydaa! Hani IMF'ye harçlık veriyorduk?
Hem akıllı hem muhafazakar hem vizyonsuz hem gelişmemiş.
Bence sizin düşüncleleriniz tam gelişmemiş.
Şu kategorizasyona şu nefrete bakın. Yazık...
Sanki böcekten bahsediyor.
Herbir insan bir sonsuzluktur.
Her insanın içinde bir kainat saklıdır.
Her insandan öğrenilecek şeyler vardır.
Benim bu kadindan ogrenecegim hicbirsey yok bu dunyaninda bu kadindan ogrenecegi birsey yok . Evet %100 vizyonsuz . Tartisma kabul etmez. Karsilikli oturup cay bile icmem. Akilli cunku kazzigi saglam yere baglamis. Sizin gibi tl ci degil.
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah birgün öyle birine muhtaç olursun
Bunların alayı dolarda meşhur biri fetva vermiş dolar tutmak haram değil diye ama fiziki olarak.
Bu kadın faiz aliyor. Ben gunahkarlara muhtac olmak istemiyorum. Kahkah.
Bir muslumanin bir muslaman icin muhtac olmasini dilemek ne kadar dogru acaba. Bence özurdileyin yada artik burayi terk edin.
Hoaydaa... Faize yatırınca faizci, haramcı oluyoruz; yastık altında tuttuk diye de ekonomi düşmanı. :evil:
İlla ev arsa mı alalım? :evil: O zaman biz hiç para tutmayalım hepsi sizde kalsın siz bizim yerimize yatırım yapın. Bireysel emeklilikte olduğu gibi :oleyo:
Jon Dowes Stagflasyon başladımı.??
Önce leo huberman'ı oku..!!!
Veya cübbeli Ahmet'ten bir şeyler oku..!!!
Das kapital 3 cilttir..!!!
Senin kapasiten yetmez..!!!
Artık forumda, sadece tl mevduat faiz oranlarının paylaşıldığı bir başlık açmak elzem gibi görünüyor. Eskilerden bir hayırsever yoldaş açsada temiz düzgün bir oranı görmek için 19 sayfa geriye gitmek zorunda kalmadığımiz bir başlık olsa .
Orayı da goygoy sayfası yaparlar başka çözüm bulmak lazım
İyi de bu cümleden faiz iyidir mi çıkar :)
Yapmayın.