Sayfa 193/1024 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by elmas Yazıyı Oku
    Bana dediklerine göre düz swaplı olması halinde 1 milyon üzerine.
    teşekkürler ,normalde 5m altına bu oranı vermeyip taşımalıya yönlendiriyorlardı

akbank - network sistemi ile ilgili bi aksaklik varmis

Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Bu akbank siteleri niye çalışmıyor

Akbank'ta bu sabah saatlerinden itibaren yaşanan ve şube, ATM, mobil, internet şubesi gibi kanallardan işlemlerin yapılmasını engelleyen sistemsel arıza giderildi.

Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Hiç bir yerden girilmiyor Akbanka. Zararımı kim karşılayacak

4. Normal swaplı mevduatın olayı nedir biri anlatabilir mi?
    Risksiz bir yatırım mıdır?

5. odea 32 günlük %13.30 500K

6.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Ing bank dolar hesabımı kapattım , %3,5 dan faydalandırmıyorlar , 2 ay dolduğu için.

10-15 gün önce hanım hesap açmış bugün öğrendim. Onun hesabına yatırıp 1,5 ay kadar devam %3,5 dan.

Bir de forumdaşlara bana ilginç gelen bir bilgi paylaşayım. MT , çocuğunuz var mı diye sordu , evet var ama 14 yaşında daha dedim. Olsun , velisi olarak onun adına hesap açıp , onun okulu bırakıp gelmesine bile gerek yok , hoşgeldin faizinden faydalanırsınız dedi. Hanım ın da vadesi dolunca 1,5 ay sonra sanırım oğlum adına hesap açıp , bir 2 ay da onun üzerinden hoşgeldinden faydalanacağız gibi gözüküyor. Tabi dolar beni tatmin edecek seviyeye gelirse bozarım , yoksa dursun , %3,5 gelsin no problem.

Vadeli sordum , 35 gün için dolar a Ing %2,5 teklif etti. Kibarca de get dedim tabi ki.
    Benim turuncu hesaba 2 gündür 3.75'den yansıyor. Hesap hareketlerinden tekrar kontrol edebilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Akbank'ta bu sabah saatlerinden itibaren yaşanan ve şube, ATM, mobil, internet şubesi gibi kanallardan işlemlerin yapılmasını engelleyen sistemsel arıza giderildi.
    giderilen bir şey yok, 17 den sonra akbanka uğradın mı..?

8. bugün Akbank'ta dönüşü olanlar ne yaptı ? geç de olsa mevduat bağlama işlemlerini yapmış olmalılar diye düşünüyorum
    İnternet bankacıiığı hızlı çalışır hale gelmiş denedim şimdi

Sayfa 193/1024 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •