Sayfa 292/1024 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Fiyat artışları artık sizin verdiğiniz örnekler gibi pilav cacık 30 lira şeklinde olmuyor. Diyelim ki peynir bu hafta 20tl alıyorsunuz, haftaya 22 tl olmuş aradan iki hafta geçiyor 24 tl olmuş. Bir bakıyorsunuz yıl başında 20 tl olan peynir yıl sonu 30 tl olmuş. Yani zamlar yavaş yavaş alıştıra alıştıra oluyor. 18 den 20 ye çıkmış sizi bağlamaz da; peki ya sonraki haftalardaki fiyat artışları?
    Ben pilav cacık demedim..yazıyı tam kavramamissiniz. .demek istedim ki bazı malların fiyatı o kadar dusuk ki fiyatları artıp enflasyon yaratsa bile sabit gelirliyi etkilemiyor. Hayatlarından memnunlar ...ya da ülke ekonomisi kamusuyla özeliyle iyi durumda ki verilen maaşlar yaşamı orta seviyede idame ettirmeye yetiyor..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sayın crash kaç senelik finansal bilgi ve yazılarınız var...saygı duyarım lakin son gönderdiğiniz mercedes 3500 motor aracin fiyatını tr ile karşılaştırmak inanın hiç olmamış. .yada hafta sonu canınz sıkılıyor ne yazsam ne yazsam demişsiniz. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Şu güzel tatil gününde, güneşin tadını çıkarmak, sevdikleriyle birlikte olmak yerine ; sabahın köründe trollemeye başlayarak, zaten gırtlağına kadar kızgın olan insanları provake eden zavallılar.... Eğitim seviyesinin bu ülkede yerlerde süründüğünün göstergesi bu topiktir. Topik mevduat ve faiz topiği olmasına karşın sabahtan beri yazılanların bir tanesi bile konuyla bağlı değil... Okuma yazmanız var diye aklımızla dalga geçme hakkınız mı oluyor ? - Bakayım bugün bizim mevduatçılardan en iyi oran alan var mı diye okumaya çalışıyorum. Tam 20 dakika dır egolarını yazanların eziyetine katlanıyorum...

Buyrun kardeşim yazın.. Ülkenin içine ettiniz gibi buraların da içine edin....Kendiniz çalın kendiniz oynayın.

4.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Zavallı Hürriyet ne hallere düşmüş ya
    Reklamdan yazıyı okuyamadım
    Erotik veya oyun sitelerine dönmüş Hürriyet
    Bazı medya takimi salak gibi hala reklamdan para kazanmak zorunda oysaki kolayı var

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Bazen teknik analizin o kadar suyu çıkarılır ki türevin türevinin türevini ölçeceğim diye insan ortada duran kocaman saf ve basit gerçeği göremez olur. Teknik analiz yaparken bu konuya çok dikkat etmek lazım.

Daha iyisini siz yapıp, buralarda paylaşırsan hem biz faydalanırız hem de tarihe not düşmüş olursunuz..

Suyu çıkmamış analiz görürüz arada bir de olsa..

Dikkat ederek yaptığınız T/a'lerinizi bekliyoruz.

Syg.

Not: Hintli ressam hikayesini bilir misiniz. ? Arzu ederseniz anlatırım.

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Şu güzel tatil gününde, güneşin tadını çıkarmak, sevdikleriyle birlikte olmak yerine ; sabahın köründe trollemeye başlayarak, zaten gırtlağına kadar kızgın olan insanları provake eden zavallılar.... Eğitim seviyesinin bu ülkede yerlerde süründüğünün göstergesi bu topiktir. Topik mevduat ve faiz topiği olmasına karşın sabahtan beri yazılanların bir tanesi bile konuyla bağlı değil... Okuma yazmanız var diye aklımızla dalga geçme hakkınız mı oluyor ? - Bakayım bugün bizim mevduatçılardan en iyi oran alan var mı diye okumaya çalışıyorum. Tam 20 dakika dır egolarını yazanların eziyetine katlanıyorum...

Buyrun kardeşim yazın.. Ülkenin içine ettiniz gibi buraların da içine edin....Kendiniz çalın kendiniz oynayın.
    👍 İşte bu yüzden artık burada oran paylaşmaya gerek duymayan birçok eski üye var.

7. Bence de bu başlıkta siyaset konuşulmasın.
    Kaç gündür uyarıyorum.
    Sonra siyaset yapılıp da doğal olarak farklı fikir ortaya koyanlar çıkınca farklı fikre tahammülü olmayanlar deliriyor, çıldırıyor, hakarete başlıyor ve hoş bir görüntü olmuyor.

Sayfa 292/1024 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •