P.tesi şöyle bir dalgalanır sonra durulur dip gelmedi henüz.3,59 bekliyorum.. YTD
Printable View
P.tesi şöyle bir dalgalanır sonra durulur dip gelmedi henüz.3,59 bekliyorum.. YTD
Moody's Türkiye'nin not görünümünü "durağan'dan "negatif"e indirdi.
Beklenen bir gelişme olmadığı için piyasa etkisi olur.
Holandanin 18 tanki var garibimin.
Ama milyonlarca dolar kazanan binlerce uluslar arasi firmasi var.
Ust duzey politikacilarin.
Komik aciklama yapmamasi gerekir.
Uluslararasi platformlarda komik oluyor.
Savas acacagiz da ne yapacagiz.
Yemek programi yapan Vilko yumu atacagiz.
500 000 Turku paketlerlerse!!
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cebinde milyonlarca dolarla Harlem'de dolaşan bir çocuk gibi desene. :evil:
Gücü olmayan varlığını elinde tutamaz. Bu kadar net.
Hem yurt dışında yaşayanlar 5 çocuk yaparlarsa bu çocuklar en iyi arabalara vb binerse muhtemelen yerli kızlarla evlenecekler.
Ben 50 yıl içinde tamamen Müslüman bir Avrupa öngörüyorum.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/erdoga...2EStXGUUryD8EA
Bu olasilik var.
Bunun onlemide var.
1940 Almanyasi uyguladi.
Boyle sarisin kibar gozukuyorlarda.
Olagan ustu haller olagan ustu tedbirler gerektirir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salaklar mı bilemem.
Ben durum tespiti yaptım.
"Gözünü kapayan kendine karanlık yapar."
Almanya 100 yıl önce de yaklaşık aynı nüfusa sahipti bu gün de...
Ama Türkiye bu sürede 5 kat, Nijerya 10 kat arttı. Pariteyi siz hesaplayın.
Verdiğim linkteki grafiklere bakarsanız durum anlaşılabilir.
http://worldpopulationreview.com/cou...ny-population/
http://worldpopulationreview.com/cou...ia-population/
Avrupa yaşlı ve eli silah tutabilecek adam sayısı gerçekten az.
Genç olanları bile kilolu ve savaşma azim ve iradesi yok.
1928 yılında İngiliz penisilini (antibiyotiği) icat ederek Avrupa dışındaki insanların aşırı üremesine imkan verdi. Yani göreceli olarak kendilerini zayıflattılar.
Tahsil cehaleti alıyor doğru ama yaşamsal içgüdüleri de yok ediyor sanırım.
Toplumsal olarak intihar ettiler yani.
Saygılarımla.
İlim, irfan sahibi nesil yetiştirip medeni ülkeler seviyesine erişmek yerine atalarından geçen genlerle 5 çocuk yapıp elin ülkelerini ele geçirme hayalindeler. Elin adamı da bunu yiyecek öylemi !... Adam kenar mahallede yetişmiş ama cumhuriyetin nimetlerinden yararlanıp mevki sahibi olmuş hala `Atatürk darbe yapıp cumhuriyeti kurdu` diyebiliyor. İşte Birileri bunlara evet diyecek ve bu zihniyetteki adamların elini kolunu sallayıp sömürüyü kat ve kat arttıracakları düzen kurulacak. Sonra o evet diyen ve layığını bulacak zümrede 5 tane çocuk imal edip bunların sırça köşklerinde rahat yaşamaları için yeni serf ve köle yetiştirecekler. Layığını bulanlar için acımak bile gereksiz, Suriyede , Irakta sürüsüne vardı kimse acıdımı ve hala acıyor mu !...
Bilmem kaç milyon insanım var deyip kendini dev aynasında görenler, İsrailin nüfusu ne koskoca Ortadoğuda kaç milyon arap müslüman yaşıyor ? Boş hayaller ancak aptalları uyutmak içindir.
Çin ve Hindistan nüfusları aynı sayılır..
Gelecek on yılda Çin'in ABD'nin önüne geçeceği belli ama Hindistan için aynı şey geçerli değil....
Fark eğitimden kaynaklanıyor....
Çin eğitim sistemi kendini 20 milyon din adamı yetiştirmeye adasaydı aynı bize benzerlerdi yani gelecek için hiçbir şansları kalmazdı..
Moody's not görünümünü düşürme açıklamasındaki " Ülkenin kurumsal gücünde süregelen aşınma" ifadesi beni üzüyor, hatta utandırıyor. Utanmasını bilmeyenlerin çok sayıda olması nedeniyle tl'nin uzuuun süre değersizleşmeye devam etmesi kaçınılmaz.
Ayrıca dün Commerzbank ne diyor, "Türkiye'deki siyasi gelişmeler TL'nin ilerleme kaydetmesine engel"
18 Mart törenlerinde kimler neler konuşacak, kimlere nefret kusulacak, kaç rezervasyon iptal olacak, kurunun yanında yaş da yanacak!
++++
nufusun bir silah olarak kullanılması geri tepecektir. nufus üzerinden güç devşirmeye çalışmak cehalet açıkça.
çok yakın gelecekte asker robotlar üretildiğinde (çok büyük sayılarda) bunu üreten ve kullanabilen ülkeler tependen aşağı 10 binlerce robot askeri bıraktığında bu kadar cahilce konuşan adamlar gerçekleri acı biçimde öğrenecekler. kaldı ki asker robotlara bile gerek yok, adamlar oturdukları yerden kahvelerini içerken ulkemizi yerle bir edebilecek seviyedeler şu anda bile. siyasilerdeki cehalet açıkçası korkutucu.
cahil kalmış toplumlarda etki-tepki mekanizmasını ciddi derecede kullanıyor siyasal islamcılar. bu adamlara karşı o okulu açamazsın yada her yeri bunlarla dolduramazsın filan dediğinde duygu sömürüsü yapacaklardır.
bence olması gereken abd gibi okullardaki müfredatı seküler formatta (ki abd de sekülerdir, isteyen mesela din dersi almaz) ve ders sayıları azaltılarak ve bilmsel temeller içinde ülkeye uyarlamak. bunu bir "toplum algısının" ana direği haline getirmek ve dinci eğitimin karşısında uzun vadede baskın çıkacak ve galip gelecek eğitim sistemi olduğunu halka anlatabilmek.
yani burada önemli olan toplumda gelecek nesiller için endişe duyan insanlar için bir alternatifi savunmak. savunma noktası bu olmalı, bırakın cehalet bu bizim savunduğumuz çağdaş sistemi ve savunanları engellemeye çalışsın, o zaman gerici sistemi savunanların gerçek yüzü toplum nezdinde daha net ortaya çıkacak.
eğitimsiz bir kitlenin modern batı karşısında köle olmaktan başka bir geleceği yok.
Turizmde Aceme sarıldık
Avrupa pazarından eli boş dönen turizmciler, Rusya ve Ukrayna`dan umutlanırken, siyasi tansiyon yükselmediği takdirde İran`dan 2 milyon turist gelebileceğini belirtiyor.
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...ildik-1741579/
Göz boyamaca , denize düşen yılana sarılır artık ne derseniz deyin ,turizm bu sene bitik , Avrupalı turist , Rus turist beraber geldiğinde
dolarcıklar akıyordu , bunlardan biri kesildi mi geçen sene ne oldu gördük, bu sene esas babası yani AVRUPALI kesiliyor bunlar hala yok Acem turistle bu açığı kaparız palavrasyonlarında. Dolar bu sene çok ama çok kıymetli olacak , merkezin bul karayı al parayı illüzyon`u bir yerde duvara toslayacak, o gün geldiğinde ya Tl ciler yüksek faizle bayram edecek ya Dolarcılar kahvelerini yudumlayıp hayatın keyfini sürecek yada !.... yada ne olacak hep beraber göreceğiz, yeterki dolarlarımız güven içinde olsun.
Ha ha, aksiyon konusunda yanılsak bile..
Bu memlekette gün başına düşen aksiyon konusunda pek yanılınmıyor..
İki gün aradan sonra, sabah bir kalktık..bu sefer Moody's..
Dolar almak doğrudur diye bir topic açılsa..
Hatta dolar sürekli yükselecektir şeklinde..:dvr:
Ha vatan haini ilan ediliriz o başka..
Oysa bu aksiyonların sebepleri/sonuçları bir sorgulansa..
Ama 3. dünyalılık..kıramadıktan sonra...
ekonominin dayandığı temel dayanak turizm olduysa böyle bir ülkenin başarılı olması mümkün değil.
turizm genel olarak uygulanan dış politikadan bağımsız değil. buna ek olarak rasyonel olmayan bir anlayışla olaylar ele alınıyorsa ciddi bir sıkıntı var demektir.
okuma fakiri bir toplumuz. kitap okumadığımız sürece bir değişiklik beklemiyorum, kaldı ki bunun bir etkisinin ortaya çıkabilmesi bile çok uzun zaman alacak. niye ? zira batılı ülkeler yerinde saymıyor, onlarda ilerliyor. arayı kapatabilmek için çok çok ter dökmek gerek.
şu anda farkın bu kadar açılmasının nedeni 1600 lü yıllardan itibaren 3 yy boyunca bizim yerimizde durmamız ve adamların ise durmadan ilerlemesi. dolayısıyla cumhuriyet kurulduğunda arada zaten müthiş bir fark vardı, kısa sürede kapatılabilecek bir şey değil batının 3 yy boyunca ezici üstünlüğü. kaldı ki ülkede gelişme/ilerleme perspektifi de kalmadı son 15 yılda sergilenen yaklaşımlarla.
dolayısıyla, dün akşam moody's in Turkiye hakkındaki kararı bu bağlamda algılanmalı birazda. normal şartlar altında adamların söylediklerinin yanlış bir tarafı yok, net bir gerçeklik, adamlar kurumlar işlemiyor diyor. kabile devleti gibi yönetilmemesi gerekir bu ülkenin.
Ama köprü yaptık, tünel açtık bunlar kolay işler mi ? Lakin ne köprüde ne tünelde kendi bilim ve teknolojimizi kullanamadık (olmayan bir şeyi nasıl kullanacağız ki ! ) sadece işin ırgatlığını yaptık ama ossun ! o kadar kusur kadı kızında da olurmuş dimi !... Aslında Dolar niye yükselir yerine TL`ye niye yatırım yapılmaz başlığı açsak, kendi köprüsünden ve tünelinden geçişlerin bile Dolarla olduğu ülkede daha doğru olmazmıydı ?
9 günlük Ramazan bayramı tatilinde en yoğun olduğu dönemde Gökçeada Bozcaada Marmara seferleri toplam taşınan araç sayısı149 bin günde yaklaşık 15 bin yapar, yılda 2 hafta, kalan günler 5 bini bulmaz.
http://www.canakkaledemokrat.com/hab...-Tasidi_/13676
ÇANAKKALE YASLAMASI
Bugün 18 Mart.
İktidar Çanakkale'ye köprü yapacak.
Yanlış oğlu yanlış.
Hiçbir hesabı yok.
Şeftali'nin biri çıkar bana yazı yazar,
Sen köprüye karşı mısın?
Köprüye karşı değilim.
Şeftaliye karşıyım.
Sadece yaslamaya karşıyım.
Ülkede hastaneler dökülüyor.
Okulların hali ortada.
Bunlar dururken köprü hiç gerekli değil.
Üstelik böyle bir ihtiyaç yok.
TA
Ülkede en büyük sorun.
Köprünün ihale biçimi.
Her işin bir yöntemi var.
YİD. ihalelerinde büyük şike var.
Devlet geçiş garantisi veriyor.
Niye?
Kendi adamına ihaleye vermek için.
Köprü yapacak gücü yoksa ihaleye girme.
GöZüne güvenen ihaleye girsin.
O zaman avanta lavanta olmaz.
İş başından şikeli.
TA
Osmangazi Köprüsü'nün yeri,
Ülkenin en önemli kavşağı.
Kocaeli, Yalova, İstanbul, Bursa.
Ülkenin en zengin illerinin ortası.
Yani en zengini bu.
Garanti sayısı 40 bin,
Ama 12 bin araç geçiyor.
İktidar geçmeyen 28 bin arabayı ödüyor.
Böyle Kerevizlik olmaz.
Yılda 10 milyon araba vatandaşa giriyor.
Devlet senede 665 milyon haybeye para ödüyor.
Bu ne demek?
Kelle başı 90 TL.
Van'da yeni doğmuş çocuk,
Hayatında Osmangazi'yi görmeyecek.
Senede 90 TL ödeyecek.
TA
Çanakkale'de garanti 45 bin adet.
Şimdiden yazıyorum.
Bugün açılsın günde beş bin araba geçmez.
Yani devlete günde 40 bin girecek.
Bugün Çanakkale'de vapurla kaç araç geçiyor?
Açıklamıyorlar.
Saklıyorlar.
Senede 15 milyon araç geçmeden para ödenecek.
Ederi bir milyar TL.
Kelle başı 128 TL
Çanakkale yaslaması.
TA
Uzun lafın kısası:
İktidar üç köprü yaptı.
Yavuz Selim, Osmangazi, Çanakkale.
Bu üç köprüden dolayı her Türk vatandaşı
Senede 300 TL seve seve ödeyecek.
Bir senede değil 20 yıl.
İktidar nasıl yasladı ama!
Çanakkale yaslaması afiyet olsun.
T.A.
Acem turist??? He he he! İran'dan biner otobüse, Türkiye'den mazot almamak için tam dolu depo ile, molayı bile benzin istasyonunda vermez para harcamamak için, çay parası vermez, wc parası hiç vermez. Otobüs durur in cin top atan bir yerde, kadınlar çarşaflarını çadır yaparak defi hacette bulunurlar, erkeklere zaten her yer mübah, binerler tekrar yola devam. Türkiye'ye bırakacakları döviz budur. Meskun mahale vardıklarında ise bu turistlerden cüzdandaki dövizleri korumak gerekir.
Köprü egenin sanayisini olumlu etkiyecektir. Bu nedenle destekliyorum. Ancak maliyeti konusunda bir şey diyemiyorum. Zira önümüzde kötü örnekler var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ama heryere demir yolu veya liman yapamıyabilirsiniz. Kamyon trafiği için otoyol duble yoldan daha mantıklı bir çözümdür. Bu köprü sayesinde istanbuldan bağımsız avrupaya açılacak bir geçit olması gayet mantıklı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn. Egeli , konunun ayrıntılarını ekteki çalışmada bulabilirsiniz. Konu çok derin.Burda yazarak anlatılamaz.
http://www1.mmo.org.tr/resimler/dosy...20d3d1a_ek.pdf
Elin emperyallerinden aldığı borç paralarla ülkende çıkmayan petrol türevi asfalt kullanarak yol yapan, sonra o yollardan geçsin diye yine kendinin üretmediği araçlar alan, yaptığı yollardan Dolar ile DELİ DUMRUL haracı kesenler ülkesinde, Dolara yatırım yapan vatan hainidir denilemez , diyen/lere yürrüüü ! ense traşını görelim kese kağıdı milliyetçileri denir.
Dolar bu `dolarda dolmazda` bilinmez, lakin bilinen bir gerçek var ; bu ülkenin mazotu bitti, el şeyiyle bu kadar olur, aynen kutsal kitaplardaki gibi 7 yıl bolluk 7 yıl kıtlık, en bi baştaki de gördü gerçeği `tulumbada su kalmadı `diyor. Anlasanız , hala tedbirinizi ( tabi varsa) almadıysanız bir an önce alsanız iyi olur, yoksa ! sı size kalmış, düşenin dostu olmaz hatırlatayım.
Şahsi kanaatim bu köprünün 3. Köprüden ve Kuzey Anadolu Otoyolundan daha elzem olduğudur. Bana göre bu köprü en az 10 sene falan önce yapılmalı idi.
Bu köprü hem İzmir'e kadar hem de Bursa, Eskişehir üzerinen Ankara'ya otoban ile bağlanmalı. Böylece İstanbul bi nebze olsun rahatlar.
Tabi köprü aynı zamanda demiryoluna da uygun ise tadından yenmez...
Ancak maliyet konusuna gelirsek orada işler değişir.
Fıkra şöyle:
Mecliste bir kapı değişmesi gerekiyor. İlgili memur 2 müteahhit çağırıyor. Soruyor bu kapıyı kaça yenilersiniz.
Biri 100 lira diyor.
Diğerine dönüyor. O, 600 lira diyor. Nasıl olacak o? bu adam 100 lira istedi deyince 250 lirayı sen 250 lirayı ben alacağım. Kalan 100 lirayı da bu arkadaşa vereceğiz yapacak diyor.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Limani anlarım ancak otoyol yapilan her yere demiryolu yapılabilir. Ha bu yandaşa ballı kaymaklı ihale ile verilemez orası ayrı.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege sanayisi, dış kaynak tedariki için büyük oranda deniz yollarını, iç kaynak tedariklerinde ise deniz yolları ve demiryollarını kullanır...
Ürün arzı da çok kanallı bir dağıtım ağı şeklinde olduğu için, her yolu kullanır. Çanakkale Köprüsünün bunda etkisi ihmal edilecek kadar az olur.. Çünkü, G.O.P köprüsü İzmir'den İstanbul pazarına ürün arz etmek için daha rasyonel bir seçenektir. Aydın, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon derseniz, zaten Çanakkale'ye daha uzaklar..
O köprünün Güney Marmara ve Kuzey Ege turizmine faydası olur belki.. O da iç turizm.. Çünkü Güney Marmara ve Kuzey Ege daha çok yazlıkçı diye tabir ettiğimiz göçebe iç turistlerimiz tarafından kullanılır.. O da mevsimliktir zaten..
Kayıplarımız ne olur bu köprü yüzünden derseniz de;
1. Maliyetinden dolayı milletin kesesine yük olur. Millet kaybeder.
2. Doğası ile büyüleyici bir özelliğe sahip olan Kaz Dağları delik deşik olur.. Memleket kaybeder.
Şahsi fikrim, görüşüm böyledir.
Saygılarımla.
gecen gun ABD mnedyasinda ISID in nasil drone lari kullandigini anlatan bir yazi okudum. Sonra youtube den video lari seyrettim. ISID Irak ta fabrika kurmus. Cin den bir sekilde getirdikleri ucuz binlerce drone a ufak bir aparat takarak el bombasi dusurme mekanizmasi kurmuslar. Menzil de az zaten ama adamlar askerlerin insanlarin ustune bu drone lari ucaracakken yerdeki askerler silahlariyla bunlari patlatmaya baslamislar. Yani ISID bu isi becerememis.
Sonra adamlar el bombasini koymayi birakip yerine kimyasal madde koymaya baslamis. Yerdeki askerler yine ates aciyorlar ama drone patlamiyor onun yerine bir toz bulutu olusuyor. Hadi bakalim
Birde Irak taki fabrikada kendi drone larini uretmeye baslamislar ama hala becerememisler.
Ben agzim acik bunlari okuyorum dunya ne hale geldi. Bu drone lari Urfa ve Antep uzerine surmek hic zor degil. Bizimkiler naapiyor peki?
Teknoloji gelistikce Cin bu drone larin cok daha ustunlerini ucuza uretirde ISID bunlari alirsa ne olacak? Hani su fuze atanlar mermi sikanlar. Bunlari amerika kullaniyor ama ya Cin bunlari ucuza uretmeye baslarsa? Arkadas biz ne bicim bir dunyada yasiyoruz?
isteyen bandırmadan ambarlıya feribotla geçebiliyor,yani şu anda bile yol var. yakıt ve zamanı hesaplarsan karda bile olunuyor. ben hazine garantili her türlü projeye karşıyım. buyursun kendilerine güveniyorsa yapsın o yandaş şirketler. kar edecek projeler olsa hazine garantisi olmadan yapılırdı o işler. bunların hazine garantili yaptığı her iş soygundur. iktidardan gitseler bile soygun devam edecek ama bununda kolayı var. bunlar yerli şirketler olduğu için el koyarsın olur biter, nasıl olsa dosyaları kabarık.
KAc senedir Harleme gitmiyorsun bilmiyorum ama ben en son 2000 de gitmistim. Baya dolasip hic zenci goremeyince oradaki pizzacida yemek yerken sordum nerede bu zenciler falan diye. Guney Manhattan da fiyatlar o kadar yukselmiski Harlem kuzeyde kalmasina ragmen domino effeckt oraya kadar gitmis fiyatlari yukseltmis zenciler kacmis.
Bu dedigim 17 yil once. Bilgilerinizi update edin akliniz eski Amerikan filmlerinde kalmis.
'' denizyolu taşımacılığının diğer taşıma türlerine göre daha avantajlı olmasına rağmen ulusal yüklerin % 92' sinin en pahalı taşıma modu olan karayolu ile taşındığına dikkat çekti.''
'' Yüklerin % 7' sinin denizyolu, % 1'inin ise demiryolu ile taşındığının altını çizen Öztürk, ''Denizyolu taşımacılığının diğer taşıma türlerine göre avantajları fazladır. Demiryolu taşımacılığına oranla 3,5 kat, karayolu taşımacılığına oranla 7 kat ucuzdur ''.''
http://www.rayhaber.com/2013/11/deni...buyuk-avantaj/
Yillar once hicte sevmedigim Sakip Sabanci, Ozal a bu konuda baski yapip demiryolu insaatinin onune engel koymustu. Cunku Lassa fabrikasini yeni kurmustu ee satis lazim. Otoyollara oncelik verildi arada Adnan Kahveciyi oldurduler falan filan. Turkiyede bazi seyler hic degismiyor.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...6c&oe=595FC703
Makarna kömür kahve derken leblebiye düştüler...
Ekonomik krizi hissediyoruz..:)
Efendim cumleten gecmis olsun
Yunan Cumhurbaşkanı, Türkiye'ye ait Keçi Adası'na çıktı
https://www.youtube.com/watch?v=0ohPLrnVLow