Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
malesef ,, haklı olmanızı çok isterdim..maliyet eğer katma değeri yüksek ürün üretip satan bir ülke değilseniz çok önemli....fon sağlayan şirketlerin yüzde 55 inden fazlası yahudi sermayesi...malesef gerçek bu.ve lbor+ faizi belirlemede inanılmaz derecede maliyete bakıyorlar..sygl.
neyse herkese hayırlı geceler...bu topicten çok şey öğreniyorum..kurulmasına vesile olanlar saolsun...
Bana birisi şunu izah etsin:
Madem dolar yükselince herşeye zam geliyor, o zaman TL tutmaya ne gerek var?![]()
En azından bankaların yurt içinde kullandırdığı kredilerin içinde aldıkları sendikasyon kredileri önemli yer tutuyor. Bunların yeniden çevrilmelerinde ilave faiz ve dahi dövizdeki yükseliş , el mecbur, bankaların kullandırdıkları kredi faizlerine yansıyacaktır. Öte yandan Türkiye de ne olursa olsun paranın dini imanı yok bir şekil Türkiye ye gelir demekte fazla iyimserlik olur. Madem paranın dini imanı yok o halde sen düşersen sana acıyanda olmaz , para yine verirler belki ama ne karşılığı ?
GLP den anladığımı özetleyeyim; merkez bnk ve bankalar arasında stopaj sıfırdir bankalara sıkışırsan sana 11,75 den para veririm diyor yok merkez bankalara gidin vatandaşın parasını kullanın derse bankalar 13,82 den para bulması lazım banka vatandas stopaj %15 banka keser cebine atar buda 13,82/0,85=11,75 eder hele büyük paraya 14,50 bürüt havada karada denizde verir ok yaydan çıktı : bravo:
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Hollanda olaylarında vur emri verilmiş, eğer polislerimizi korumalarımızı bakanımızı vs. vurmuş olsalardı bu bir savaş nedeni olurdu diye birkaç saat önce açıklama yapmış Sn. Çavuşoğlu.
İlişkiler daha çok gerileceğe benziyor.
Şimdi işin içine ekonomik yaptırımlar girerse bu topiğin takipçi sayısı rekor kırar.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
anladığınız doğru, ama gecelik faizle beraber bakmassanız eksik kalır.....GLP nin sonucunu görme açısından.Geç likilide penceresinin sonucunda istenen olmaz ve sıkıntı doğarsa direk gecelik faizlere yansır..gecelik fazi karşılığı teminata verilen kıymetlerin dönüşünde sıkıntı ihtimali doğması bile söz konusu olabilir.
Yer İmleri