Eee dolar tutan haindi şimdi düştü dolarcılar zarar etti hala hainler mi ? Yoksa onlara ellerinizi ovuşturup ohh olsun mu diyorsunuz ? Nerede bu dişi yada erkek troller ?
Eee dolar tutan haindi şimdi düştü dolarcılar zarar etti hala hainler mi ? Yoksa onlara ellerinizi ovuşturup ohh olsun mu diyorsunuz ? Nerede bu dişi yada erkek troller ?
dostum banka bilançoları bu ekonom,k sistemde eni,nde sonunda bozulmaya hatta büyük kayıp yaşamaya mahkum..ama bence 6-7 ayı var enaz...keşke önceden konuşmuş olsaydık...fibonachi seviyesi olan 3.55 e kadar doların gerilemesini beklediğimi diğer köyde yazmıştım...altın dolar düştüğü için düştü..fakat uzun soluklu olacağını sanmıyorum....anladığım kadarıyla gram altındasın...yanlışmıyım? zira ons altın yükseliyor.
Evet !200 den ons alayım derkem 3765 den dolar almış oldum. Tüm bilgilendirmeleriniz için tekrar teşekkürler...
bir ekleme de ben yapayım...ben 100 değil 93 milyar dolar olarak biliyorum...mesele sadece çevrilmesi değil..Libor+ ? faiz oranındaki yükseliş...zira her borçlanma ek maliyet demek....bir yerde nasıl çevirdiğinizde önemli....zira bu maliyeti bankalar direk kredilere yansıtır...üzerine bir de + faiz onlar koyar....piyasada yüskek faiz ekonomiyi soğutur..vs..vs..
çevirme faizi borç miktarıyla artar ama kur riskinden her zaman daha düşüktür. miktarsal olarak göz ardı edilemez fakat oransal olarak çok düşüktür. sürdürülebilirlik sağlanıyorsa maliyetin çok da önemli olmadığını göreceksiniz. ek olarak borçlu şirketlerin çoğu yurt dışında yerleşik Türkler'e borçludur. yani danışıklı dövüş vardır.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri