Bu sene ki özel sektör kısa vade borç ödemeleri 100 milyar dolar deniyor. Bu ürkütücü ...acaba kısa vadeden kasıtları tam olarak nedir ?
Bu sene ki özel sektör kısa vade borç ödemeleri 100 milyar dolar deniyor. Bu ürkütücü ...acaba kısa vadeden kasıtları tam olarak nedir ?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
bir ekleme de ben yapayım...ben 100 değil 93 milyar dolar olarak biliyorum...mesele sadece çevrilmesi değil..Libor+ ? faiz oranındaki yükseliş...zira her borçlanma ek maliyet demek....bir yerde nasıl çevirdiğinizde önemli....zira bu maliyeti bankalar direk kredilere yansıtır...üzerine bir de + faiz onlar koyar....piyasada yüskek faiz ekonomiyi soğutur..vs..vs..
Yer İmleri